Auksas tu, ne zmogus, DVI, Lithuania Kreinik no 1, taip sakant.
O kokiu dar dizainu galetumei parekomenuoti panasiu i Sweetheart Tree, kad butu idomiu siuliu ir siulu ir ne super sudetinga, nes kai kurie tavo darbai tai profesorinio lygio. Bent pavepsoti ir pasvajoti ateiciai.
Katusik, smagiai krapstinejies
Zeruti, labai simpatiska dezute gavosi
o iki Toli ir Dvi diskusiju man dar laaaaaabai toli tobulejimui ribu nera...
Zeruti, labai simpatiska dezute gavosi
QUOTE(Vitute* @ 2014 01 30, 11:03)
Po truputį, po truputį ir mano pelėdikė atmerkė vieną akį...
Nu va jau akelė išryškėjus Įdomi kokia aida, dar neteko tokios čiupinėti.
QUOTE(Katusik @ 2014 01 30, 16:40)
ką gi, rodausi su savo mėginimu prisijaukinti liną
Nemažai išsiuvinėjai jau Kaip sekasi su linu draugauti?
QUOTE(zerutis @ 2014 01 30, 19:25)
siaip netaip surinkau i kruva
Superinė dėžutė
QUOTE(Katusik @ 2014 01 30, 15:40)
ką gi, rodausi su savo mėginimu prisijaukinti liną
galvoju ka pamirsau,ogi procesa ant lino ka daba matau,tikrai grazu o,kaip sekas su linu draugaut ?
ACIU mergaites
Žeruti, dėžutė
sekasi (kai susižymėjau 10x10 ). tik man nepatinka konkrečiai šitas linas. skystokas atrodo
QUOTE(elzeda @ 2014 01 30, 18:29)
Nemažai išsiuvinėjai jau Kaip sekasi su linu draugauti?
QUOTE(zerutis @ 2014 01 30, 19:18)
galvoju ka pamirsau,ogi procesa ant lino ka daba matau,tikrai grazu o,kaip sekas su linu draugaut ?
sekasi (kai susižymėjau 10x10 ). tik man nepatinka konkrečiai šitas linas. skystokas atrodo
QUOTE(Katusik @ 2014 01 30, 20:42)
Žeruti, dėžutė
Aciu
ir,kaip tau taip pavyko buciau tingejus tiek skaiciuot tai gal 28 pirkai,o ne 32 ?
[quote=zerutis,2014 01 30, 18:25]
Kaip gražu
Kaip gražu
QUOTE(zerutis @ 2014 01 30, 19:50)
ir,kaip tau taip pavyko buciau tingejus tiek skaiciuot tai gal 28 pirkai,o ne 32 ?
skaičiavau su adata rankose
biški pasiknisau, užtat dabar ramiau jaučiuosi
užsakynėjau 32 count iš kasiulai.lt. kokį įdėjo, tokį ir pasiėmiau. neturėjau su kuo palyginti.
gal čia tikrai 32, bet man norėtusi jau dabar smulkesnio
QUOTE(zerutis @ 2014 01 30, 18:25)
O tu jau sukrapstei grozybe.
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 30, 19:03)
Man tai iki Dvi tai kaip iki menulio. Dar nuejau i parasa eilini karta i darbelius pavepsoti ir ikvepimo pasisemti. O dar kiek ji moka be siuvinejimo.
Siaip labai snagu pabandyti kitoki siuvinejima, ne tik kyziukais. O kiek laimes, kai pavyksta. Va pavyzdziui Rhodes heart. Taip paprastai toks grozis pasidaro.
Bet kiek visokiu sunkiu ir neikandamu dygsniu dar yra...
O dabar SOS. As jau guodziausi, kartosiuosi, bet labai sirdi sopa. Isimylejau Dim Wreath for All Seasons dar kokiais 2006. Praeitais metais emiausi, po pusmecio uzbaigiau. Ten dar uzrasai turejo buti sviesiai zalsvi, bet man jie visai nesiziuri (summer, spring, etc.). Kai skalbiau, pamaciau kazkokias oranzines demeles vidury rato. Bandziau naikinti jas viskuo ir visaip, nes iki siol su demiu naikinimu sekesi. Isbandziau Vanish triju rusiu (pries skalbima, po skalbimo ir milteliu pavidalu), Ace, ukini muila su tulzimi ir muila rankom. Mirkiau ne viena karta ir ilgai, skalbiau skalbimo masinoje (zinoma, svelniausia programa). Net radau Internete pabandyti plauku laka ir medicinini spirita. Niekas nepadejo. Tiesa, deme liko gelsva. Jauciu, kad as tuos audinio plauselius kazkaip paveikiau. Gal kazko perlaikiau. Zodziu, niekaip, neisnaikinama ta prakeikta deme. Gal turite kokiu ideju kaip ja uzmaskuoti kitais budais nei valymu?.. Net bandziau ieskoti baltu dazu audiniui, bet pasirodo, kad baltu dazu audiniui nebuna. Buciau dekinga uz idejas labai.
P.S. Nuotrauka prasta, fotkinau su telefonu prie dirbtines sviesos. Diena labai puikiai gelsvuoja skrituliuku pazymetoje vietoje. Tikrai neieskau slieku uzpakalyje.
QUOTE(Toli @ 2014 01 30, 23:36)
O dabar SOS.
Na aš tai nieko neišgalvočiau kaip užsiuvinėti, jei jau niekas negelbsti Tik labai apgalvoti reik, nes lengva pažeisti vainiko harmoniją. Gal kokį rožės pumpurą iškišti iš po to rusvo kvadratuko su užrašu? Arba laumžirgį išardžius jį ant dėmės užsiuvinėti? Ar labai didelės tos dėmės? Nes foto tai nieko neįmatau.
Toli seip netaip,schema kelis kartus nagrinejau,kol daejo dezutes surinkimas,bet manau rezultatas visai nieko gavos tam rinkinuke viskas buvo,schemute,siulai,aida,sinteponas,reikiamos medziagos dezutei,visai patiko pasikrapstyt
Jeee...tau,kaip gaila tokio grozio,sitiek darbo ideta,darbelis fantastiskas
su elzeda ir as norejau pasiulit kanors dasiuvinet
Jeee...tau,kaip gaila tokio grozio,sitiek darbo ideta,darbelis fantastiskas
su elzeda ir as norejau pasiulit kanors dasiuvinet