Niekaip nesuprantu ko prie tų meškiukų pristojot... Tobuli abu variantai... ot perfekcionistės, per savo "tobulumą" meškiukus diabetikais paversit. (vis bando kokį saldesnį piragą jiems įpiršti).. Laisvė meškiukams
Aciu aciu visoms uz grazius zodzius
Bianka nu tu ir pavarei viskas ten taip graziai ziuris ir viskas tinka
Bianca ...šitiek išdirbta, tai jau dabar tikrai pigiai schemos neparduok, net jei ir aš paprašysiu
Šaunuolė, žaviuosi tokiais sugebėjimais
QUOTE(sobieska @ 2014 04 23, 16:57)
Bianca ...šitiek išdirbta, tai jau dabar tikrai pigiai schemos neparduok, net jei ir aš paprašysiu
Aciu uz tokias pagyras! tik, kad nejauciu, kad ten tiek darbo daug ideta - nes tai man labai patiko, o ir visas laisvalaikis - tai tik siuvinejimas o toms, kurios noretu tai as ir uz aciu pasidalinciau - juk dziugu, jei kas issiuvinetu greiciau uz mane - tuomet rezultata pamatytumem
QUOTE(Bianca @ 2014 04 22, 19:22)
odievenerealu sapnuosiu as tuos pyragus ir meškius
Bianca erzini ? būtent meškiukas su mėlynių pyragu supranti ,apie ką aš prašysiu ,jai galima
QUOTE(Uodegyte @ 2014 04 23, 21:05)
Bianca erzini ? būtent meškiukas su mėlynių pyragu supranti ,apie ką aš prašysiu ,jai galima
jau paste
QUOTE(Bianca @ 2014 04 23, 18:15)
Aciu uz tokias pagyras! tik, kad nejauciu, kad ten tiek darbo daug ideta - nes tai man labai patiko, o ir visas laisvalaikis - tai tik siuvinejimas o toms, kurios noretu tai as ir uz aciu pasidalinciau - juk dziugu, jei kas issiuvinetu greiciau uz mane - tuomet rezultata pamatytumem
Nu niekas netempė pirštais barškint klaviatūros ...mestelk man schemutę...vistiek tą saldumą išsisiuvinėsiu
QUOTE(sobieska @ 2014 04 23, 21:19)
Nu niekas netempė pirštais barškint klaviatūros ...mestelk man schemutę...vistiek tą saldumą išsisiuvinėsiu
na, vienintele proga cia ir dabar - meskit man i az pasta, kurios nesilaiko dietu - -persiusiu norincioms
QUOTE(Bianca @ 2014 04 23, 20:21)
na, vienintele proga cia ir dabar - meskit man i az pasta, kurios nesilaiko dietu - -persiusiu norincioms
o tu mano až buvai gavus? kažkada senokai jau siunčiau tau savo e-mailą, bet schemutės nesulaukiau