Nu jau tas mėlynių pyragas kaip skaniai atrodo, net seilė tysta O sausainiukai tikrai nėra per tamsūs. Būtų per vidurį, gal ir kristų į akis, o kai apačioje, tai visai tinka Bet tavo ir sugebėjimai
QUOTE(Bianca @ 2014 04 21, 14:47)
o stai ikvepimo pagauta 'prilipdziau' dar viena eile saldiems meskuciams
O klausimas: ar tie sausainiukai ne per daug i akis iskart krenta, kad tokie tamsus?...
O klausimas: ar tie sausainiukai ne per daug i akis iskart krenta, kad tokie tamsus?...
Nu bet bliaka,ir sugebėt gi reik man irgi krito akin mėlynės iš kur prilipdei ?
QUOTE(wanile @ 2014 04 21, 11:45)
sveiki,gal zinot kur klaipedoj pigiau butu galima nusipirkt siulu ir aidos? atsiprasau jei ne i tema
Studlende,ir šalia iki pasažo kitoje gatvės pusėje,butiniame name,ant laiptukų.
QUOTE(Uodegyte @ 2014 04 22, 11:27)
Nu bet bliaka,ir sugebėt gi reik man irgi krito akin mėlynės iš kur prilipdei
o ar kas partiketu, kad schemu kurimo programele ismokau naudotis tik del situ meskiuku jau sakiau kas kas, bet uodegyte iskart zinos is kur visos schemutes prirankiotos o cia - se tau kaip zmogus gali apsirikti ne nzn kas cia per firma - radau internete - tai man labai patiko - toks nematytas man dizainas buvo
QUOTE(Bianca @ 2014 04 22, 12:46)
o ar kas partiketu, kad schemu kurimo programele ismokau naudotis tik del situ meskiuku jau sakiau kas kas, bet uodegyte iskart zinos is kur visos schemutes prirankiotos o cia - se tau kaip zmogus gali apsirikti ne nzn kas cia per firma - radau internete - tai man labai patiko -
Eik jau ,nu nebūčiau net pagalvojus ,kad iš Douceurs & gourmandises Veronique Enginger knygos,aš jau bėgau ieškot iš soda serijos sukau galvą,iš kur schema.Nu gerai padirbėjai,o kas galėjo pasakyt ,kad schema visai iš kitos operos ir tas meškiukas su mėlyne ten gerai ''įtaisytas'' lyg ir buvęs ten iš pradžių
QUOTE(Uodegyte @ 2014 04 22, 15:07)
Eik jau ,nu nebūčiau net pagalvojus ,kad iš Douceurs & gourmandises Veronique Enginger knygos,aš jau bėgau ieškot iš soda serijos sukau galvą,iš kur schema.Nu gerai padirbėjai,o kas galėjo pasakyt ,kad schema visai iš kitos operos ir tas meškiukas su mėlyne ten gerai ''įtaisytas'' lyg ir buvęs ten iš pradžių
o gal toj tavo stebuklingoj knygoj dar kazka panasaus turi - nes as bandau vistik pakeist tuos sausainiukus, bet kol kas nieko tinkamo neuzmatau
QUOTE(Bianca @ 2014 04 22, 16:25)
o gal toj tavo stebuklingoj knygoj dar kazka panasaus turi - nes as bandau vistik pakeist tuos sausainiukus, bet kol kas nieko tinkamo neuzmatau
įmesiu į až bet tavosios uogos atrodo skaniau,spalvas gal keitei ? Todėl ir neatskyriau ,kad enginger dizainas.
QUOTE(Uodegyte @ 2014 04 22, 16:15)
įmesiu į až bet tavosios uogos atrodo skaniau,spalvas gal keitei ? Todėl ir neatskyriau ,kad enginger dizainas.
Tai spalvas taikiau prie viso meskiuku dizaino
Bianca, na pavarei!!!
Su praėjusiom šv. Velykom, merginos
Mieli darbeliai
Įdomus Ten viduryje inicialai?
Oho, kokia įspūdinga ponia bus išsiuvinėta Klausiau jau kartą, bet lyg neatsakei kas su schema padirbėjo? Pati?
Labai graži raibukė Taip ir toliau
Oho, Bianca, šaunuolė Labai gražu Sausainiukai man susišaukia su kitais tos spalvos turinčiais skanėstais, todėl gerai atrodo. Nebent rasi ką nors kas dar geriau tiks
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 04 15, 19:50)
atnešu ir aš porą smulkmenėlių
Mieli darbeliai
QUOTE(cordi @ 2014 04 16, 18:36)
Dovanėlė anytai
Įdomus Ten viduryje inicialai?
QUOTE(sobieska @ 2014 04 18, 13:09)
Šiaip ar taip neužilgo pačios viską pamatysit, nebedaug liko 2 su puse lapo, todėl naudodamasi proga sveikinu visas siuvinėtojas su ŠV.VELYKOM ir.........
Oho, kokia įspūdinga ponia bus išsiuvinėta Klausiau jau kartą, bet lyg neatsakei kas su schema padirbėjo? Pati?
QUOTE(Vitute* @ 2014 04 19, 10:41)
O čia mano procesiukas
Labai graži raibukė Taip ir toliau
QUOTE(Bianca @ 2014 04 21, 14:47)
o stai ikvepimo pagauta 'prilipdziau' dar viena eile saldiems meskuciams
Oho, Bianca, šaunuolė Labai gražu Sausainiukai man susišaukia su kitais tos spalvos turinčiais skanėstais, todėl gerai atrodo. Nebent rasi ką nors kas dar geriau tiks
QUOTE(Uodegyte @ 2014 04 22, 12:27)
Nu bet bliaka
Bianca, nu dabar tai jau toooooobulas gavosi
QUOTE(Bianca @ 2014 04 22, 21:22)
Na, Uodegyte - esi mano gelbetoja!! Radau simpatiska dizaina - tad skubu pasirodyt su patobulintu variantu kuris, beje man zymiai maloniau ziurisi beliks tik griebtis kada ir issisiuvinet Taigi - originalas:[url=http:
Šalia mėlynių kitas pyragiukas įsitaisė.Žaviuosi ,tai ką pati sukūrei dar macarončikai skaniai atrodo.Palyginus su pradiniu variantu,kur kas spalvingiau