Kažkaip nepamėgint būtų nei šis nei tas...naudojuosi galimybe...jums parodau, tai gal ir jūs man...a...ant širdutės paspaustumėt....siuvinėtojos amatą palaikytumėt
Kas nepatingės............ŠIAURĖS PAŠVAISTĖS VILKAI laukia jūsų
O jau Alateja darbeliu,kad pazere grazu,o suniukas fainuoliukas
cordi idomi dovana
cordi idomi dovana
Jau tiek kartų spaudžiau ant sobieskos širdutės, kad jau vos ne gaivinimas gaunasi (2:30 du įputimai ir 30 paspaudimų širdies plote ) o jau darbelių gražumas, kad jau ir žodžių pritrūkau.
QUOTE(mona66 @ 2014 04 17, 19:08)
Jau tiek kartų spaudžiau ant sobieskos širdutės, kad jau vos ne gaivinimas gaunasi (2:30 du įputimai ir 30 paspaudimų širdies plote ) o jau darbelių gražumas, kad jau ir žodžių pritrūkau.
Staugtų MŪSŲ vilkai kur nors galiorkoj, be JŲSŲ...o dabar 4 vietoj iš...daug, daug,daug...vistik siuvinėjimas turi šaknis LT ...jei kas dar solidaruosis širdelės paspaudimui...iš kart pajusim šuolį pirmyn
[quote=sobieska,2014 04 15, 11:12]
Labai mielas naujasis procesiukas. O jau tulpių grožis! Ypač patiko tokio įrėminimo sprendimas .
cordi, gražu
Alatėja_, koks simpatukas ten žiūri į mus!
Labai mielas naujasis procesiukas. O jau tulpių grožis! Ypač patiko tokio įrėminimo sprendimas .
cordi, gražu
Alatėja_, koks simpatukas ten žiūri į mus!
[quote=sobieska,2014 04 18, 12:09]
Šiaip ar taip neužilgo pačios viską pamatysit, nebedaug liko 2 su puse lapo, todėl naudodamasi proga sveikinu visas siuvinėtojas su ŠV.VELYKOM ir.........
Bus išskirtinis portretas!
O čia mano procesiukas
Šiaip ar taip neužilgo pačios viską pamatysit, nebedaug liko 2 su puse lapo, todėl naudodamasi proga sveikinu visas siuvinėtojas su ŠV.VELYKOM ir.........
Bus išskirtinis portretas!
O čia mano procesiukas
sveiki,gal zinot kur klaipedoj pigiau butu galima nusipirkt siulu ir aidos? atsiprasau jei ne i tema