Sveikos, mergikės...gražu, gražu, gražu...viskas kas susikryžiuoja ...ir kodėl man LENARTE nelipo...eisiu daugiau pasidomėt, gal ir man visai neprošal būtų kitų daržus paart ...šiandien užsisakiau gan nematytą vieną rinkinuką...laukiau tris mėn,kol noras praeis, reziume:-NORAS nepraėjo PAYPAL sumažėjo 90 lt.
QUOTE(sobieska @ 2014 04 03, 21:44)
...ir kodėl man LENARTE nelipo...eisiu daugiau pasidomėt, gal ir man visai neprošal būtų kitų [i]daržus paart[/
sobieska nedrysk,nu visai ap..........,tikrai daugiau nieko neberodysiu,turi savo darza,ten ir kniskis
Bet kaip ji mane nervuoja.... ateina, užmeta masalą ir suk smegenis apie ką Imi ir pasakai- kų ten prisipirkai maž ir mes norėsim
Zeruti, ir tu jau kinieciu armija isigijai i pagalba grazu bus
keleta nuverbavau iki darbymecio lauke
Žėruti- siuvinėji rožę, kokią aš auginu savo darželyje Fantastiška- pražysta geltona, paskui pradeda rausti- lyg susidrovėjusi
O Sobieska neišsiduoda
O Sobieska neišsiduoda
Zeruti, jetus koks grožis Lauksiu pabaigos nekantraudama
QUOTE(rasiux- @ 2014 04 06, 14:11)
Kiek man žinoma, ji ir nežada išsiduot...nori mergytės,jums alzhaimerį nutolint, vis priverčia smegeniukus pamiklint, jausmais sudrebinti esybę Viską matysit savo laiku, etapais...gal
Zeutis, matau, pablūdo su tempais, bet gerai užtatai mums yra kas veikt
Gal nepanaikins...... Panos 8- 9 d. "Ermitaže" 25 proc. akcija (bet savo miestuose pasitikslinkit), tai ten, visai neseniai, mačiau atvirutėm "zagatovkes" su išpjautom kiaurymėm. Jie labai tinka siuvinėtoms atvirutėms daryti. Juk kiaušinmargis artėjaaaaaaaaa
O visų darbelių grožis
O visų darbelių grožis
QUOTE(mona66 @ 2014 04 07, 20:18)
Gal nepanaikins...... Panos 8- 9 d. "Ermitaže" 25 proc. akcija (bet savo miestuose pasitikslinkit), tai ten, visai neseniai, mačiau atvirutėm "zagatovkes" su išpjautom kiaurymėm. Jie labai tinka siuvinėtoms atvirutėms daryti. Juk kiaušinmargis artėjaaaaaaaaa
O visų darbelių grožis
O visų darbelių grožis
ir vagos knygynuose buna panašiu ruosiniu tik šie tiek mažesni 5vnt ~10lt spalvoti pora lt brangiau
žeruti
ta proga pasirodau su kiaušininiu atviruku labai man jis gražus
QUOTE(zydrem @ 2014 04 07, 21:40)
Ir man atvirukas labai gražus...tip top skylės diametras siuvinukui