Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, mergikės...gražu, gražu, gražu...viskas kas susikryžiuoja biggrin.gif ...ir kodėl man LENARTE nelipo...eisiu daugiau pasidomėt, gal ir man visai neprošal būtų kitų daržus paart biggrin.gif ...šiandien užsisakiau gan nematytą vieną rinkinuką...laukiau tris mėn,kol noras praeis, reziume:-NORAS nepraėjo PAYPAL sumažėjo 90 lt. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 balandžio 2014 - 20:45
QUOTE(sobieska @ 2014 04 03, 21:44)
...ir kodėl man LENARTE nelipo...eisiu daugiau pasidomėt, gal ir man visai neprošal būtų kitų  [i]daržus paart[/

blink.gif sobieska nedrysk,nu visai ap..........,tikrai daugiau nieko neberodysiu,turi savo darza,ten ir kniskis aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip ji mane nervuoja.... ateina, užmeta masalą ir suk smegenis apie ką doh.gif Imi ir pasakai- kų ten prisipirkai biggrin.gif maž ir mes norėsim biggrin.gif
Atsakyti
pasirodau,kad nestoviu vietoje ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zeruti, ir tu jau kinieciu armija isigijai i pagalba mirksiukas.gif grazu bus wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif keleta nuverbavau iki darbymecio lauke biggrin.gif
Atsakyti
Žėruti- siuvinėji rožę, kokią aš auginu savo darželyje wub.gif Fantastiška- pražysta geltona, paskui pradeda rausti- lyg susidrovėjusi wub.gif
O Sobieska neišsiduoda g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zeruti, jetus koks grožis wub.gif Lauksiu pabaigos nekantraudama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 04 06, 14:11)

O Sobieska neišsiduoda  g.gif  biggrin.gif

Kiek man žinoma, ji ir nežada išsiduot...nori mergytės,jums alzhaimerį nutolint, vis priverčia smegeniukus pamiklint, jausmais sudrebinti esybę biggrin.gif Viską matysit savo laiku, etapais...gal

Zeutis, matau, pablūdo su tempais, bet gerai užtatai mums yra kas veikt cool.gif
Atsakyti
Gal nepanaikins...... Panos 8- 9 d. "Ermitaže" 25 proc. akcija (bet savo miestuose pasitikslinkit), tai ten, visai neseniai, mačiau atvirutėm "zagatovkes" su išpjautom kiaurymėm. Jie labai tinka siuvinėtoms atvirutėms daryti. Juk kiaušinmargis artėjaaaaaaaaa ax.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif O visų darbelių grožis swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2014 04 07, 20:18)
Gal nepanaikins...... Panos 8- 9 d. "Ermitaže" 25 proc. akcija (bet savo miestuose pasitikslinkit), tai ten, visai neseniai, mačiau atvirutėm "zagatovkes" su išpjautom kiaurymėm. Jie labai tinka siuvinėtoms atvirutėms daryti. Juk kiaušinmargis  artėjaaaaaaaaa  ax.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif O  visų darbelių grožis  swoon.gif  swoon.gif

ir vagos knygynuose buna panašiu ruosiniu tik šie tiek mažesni 5vnt ~10lt spalvoti pora lt brangiau

žeruti wub.gif wub.gif wub.gif

ta proga pasirodau su kiaušininiu atviruku biggrin.gif labai man jis gražus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 07 balandžio 2014 - 20:41
QUOTE(zydrem @ 2014 04 07, 21:40)
labai man jis gražus  ax.gif

Ir man atvirukas labai gražus...tip top skylės diametras siuvinukui wub.gif
Atsakyti