Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Žėručio nebegirsiu- užteks jau jai pagyrų biggrin.gif
Elzeda- šauniai žygiuoji į priekį thumbup.gif
Pradedu ir aš apie Lanarte svajot doh.gif , lyg mažai planų turėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 04 02, 15:18)
Žėručio nebegirsiu- užteks jau jai pagyrų  biggrin.gif
Pradedu ir aš apie Lanarte svajot  doh.gif , lyg mažai planų turėčiau  doh.gif

Nu plyzzz....,pasakyk kanors verysad.gif

Tu tik pasvajok,bet nesiimk,nes as dar kelis darysiu,paskui mano laurus susirinksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 04 02, 16:18)
Žėručio nebegirsiu- užteks jau jai pagyrų  biggrin.gif
Elzeda- šauniai žygiuoji į priekį  thumbup.gif
Pradedu ir aš apie Lanarte svajot  doh.gif , lyg mažai planų turėčiau  doh.gif

Man lanarte ir užkibo thumbup.gif du darbai laukia ax.gif
Atsakyti
blink.gif eeee...... Lanarte mano darzas,nebandot i ji list gun_bandana.gif aggressive.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 04 02, 19:55)
blink.gif eeee...... Lanarte mano darzas,nebandot i ji list  gun_bandana.gif  aggressive.gif  lotuliukas.gif

O pas mani 5 darbai iš Lanarte ,tai sakyčiau mano daržas lotuliukas.gif Nieko,visom užteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 balandžio 2014 - 19:23
Vitute, Rasiux, dėkui už pagyras 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 04 02, 19:55)
blink.gif eeee...... Lanarte mano darzas,nebandot i ji list  gun_bandana.gif  aggressive.gif  lotuliukas.gif

Aš tai jau įlindus hihihi.gif
Atsakyti
Žėruti oro_buckis.gif biggrin.gif , nebijok- kol aš į tą daržą lįsiu- tu jau būsi viską išravėjus biggrin.gif , reik pirmiau turimus lobius išsisiuvinėt doh.gif
Atsakyti
Cha cha. As vakar irgi lanarte uzsinorejau. Jauciu sitai firmai sentimentus ir del to, kad pries nemazai metu nusipirkus rinkinuka pirma karta suzinojau apie evo egzistavima, nors akys vos neisprogo. bigsmile.gif
Atsakyti
man romantik serija prasom palikt,o kitas galit kryzevot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 04 02, 22:53)
man romantik serija prasom palikt,o kitas galit kryzevot  biggrin.gif  biggrin.gif

Gerai, gerai, jei įsipareigoji greit darbus siuvinėt ir grožybes mums rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 29, 12:07)
Pabaigtukas  smile.gif

Nu labai skanu smile.gif Ir labai dailu wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 04 01, 10:01)
Na va ir mes jau parmynem namuciu  ax.gif

Tobula wub.gif

QUOTE(elzeda @ 2014 04 01, 18:32)
Pasirodau ir aš, ką vakarais veikinėju smile.gif

Jau daug padaryta mirksiukas.gif Man tie sparneliai tokie žavūs, trapūs, lyg tikro drugio. Galutinio varianto lauksim.

Aš išvažiavau "atostogaut" pas mamą (remontai), tai nebespėjau nei įrėmint rožių laiku (mamos jubiliejus 8 dieną, tai per Velykas gal ir pavyks padovanot), nei pasiuvinėjau... O taip norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2014 04 03, 00:43)

-Jau daug padaryta mirksiukas.gif Man tie sparneliai tokie žavūs, trapūs, lyg tikro drugio. Galutinio varianto lauksim.

--Aš išvažiavau "atostogaut" pas mamą (remontai), tai nebespėjau nei įrėmint rožių laiku (mamos jubiliejus 8 dieną, tai per Velykas gal ir pavyks padovanot), nei pasiuvinėjau... O taip norisi ax.gif

-Dėkui 4u.gif Sparnų kraštai siuvinėjami dviem siūlais, o kur vidury rusva spalva (ten saulė už drugio) siuvinėjama vienu siūliuku. Realiai ir atrodo plonyčiai, perregimi wub.gif
--Lauksim įrėminto grožio smile.gif
Atsakyti