Ačiū panikės biesinau kelias dienas,atsibosdavo tas smulkus bs.Dabar kitas trešnes paėmiau į rankas,turbūt vėl padėsiu jauuu tas linas toks skystas,galvoju sau ,kaip iki tol man jis tiko
Uodegyte, labai grazu ir skanu.
Dabar kai parasei, kad ir tau skystas, ar nera taip, akd tamsesni linai ne tokie skysti? Kazkaip nusivylusi as paskutiniu linu. Kokybe kazkai siaip sau. Pirkausi antique white, ar cia man taip atrodo, ar po evo paemus lina tiesiog taip gaunasi
Dabar kai parasei, kad ir tau skystas, ar nera taip, akd tamsesni linai ne tokie skysti? Kazkaip nusivylusi as paskutiniu linu. Kokybe kazkai siaip sau. Pirkausi antique white, ar cia man taip atrodo, ar po evo paemus lina tiesiog taip gaunasi
QUOTE(Streamy @ 2014 03 29, 22:14)
Uodegyte, labai grazu ir skanu.
Iš pradžių buvo normalus linas,bet po lankelio pastovaus keitimo,kryželį dedu,tokia laisvoka medžiaga pasidarė.Nuo šio siuvinėsiu tik ant ewo
[quote=Uodegyte,2014 03 29, 12:07]
Pabaigtukas
Skaniai žiūrisi....
Pabaigtukas
Skaniai žiūrisi....
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 29, 13:07)
Pabaigtukas
Skaniai atrodo Rėminsi ar kur kitur panaudosi?
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 29, 21:22)
Iš pradžių buvo normalus linas,bet po lankelio pastovaus keitimo,kryželį dedu,tokia laisvoka medžiaga pasidarė.Nuo šio siuvinėsiu tik ant ewo
Labai labai dailu ir skanu. Man labai labai grazus visi vainikai, isskyrus laidotuviu.
As irgi pabaigsiu ryt poryt nemaza darba ant lino ir siuvinesiu tik ant ewo, nebent pabaigsiu likucius lininius ar kokius mazus darbelius siuvinesiu. As sau beveik kompleksa su tuo darbu issivariau del ne del lino skystumo, o del kryziuku nelygumo. Net apziurejau pries nemazai metu siuvinetus darbus ant ewo. Tikrai grazesni kryziukai nei ant lino, net ir nepigaus ir neskysto.
QUOTE(elzeda @ 2014 03 31, 18:21)
Skaniai atrodo Rėminsi ar kur kitur panaudosi?
rėminčiau ,jai rasčiau reikiamą rėmelį,o kaip apipavidalinsiu paslaptis
Vitute* ,Toli ačiū,darbo buvo nedaug,bet kantrybės reikėjo
zerutis, oho kaip grazu
ojei kiek grožių
bet akyse vyšnaites ir mergeles su dviracais nerealiai
bet akyse vyšnaites ir mergeles su dviracais nerealiai
QUOTE(zerutis @ 2014 04 01, 11:01)
Na va ir mes jau parmynem namuciu
Švelnus paveikslas,ir tokia ramybe dvelkia,gražus darbas gaila ,kad realių spalvų nesimato
QUOTE(zerutis @ 2014 03 29, 21:35)
tai va kur dingus buvai,tyliai grozi kurei labai grazus vainikelis
Taip turbūt
Gal kas žinot,kada užsakys kasiulai.ir darbstuole lino su ewu ,reik pasipildyt atsargas
QUOTE(zerutis @ 2014 04 01, 11:01)
Na va ir mes jau parmynem namuciu
Ohoho Koks švelnus pastelinis paveikslas gavosi Ir rėminimas patinka