[quote=Vitute*,2014 03 27, 10:43]
[quote=Ddziuljeta,2014 03 27, 11:17]
kas neaisku rasyk
Viename lape surašyti visi DMC siūlų numeriai ir ženklinimas. O kitame dar kartą paminėti tie patys siūlai. Kur BS - tai iš vaizdelio suprantu, bet kas ten kitose dviejose grupelėsi surašyta - nežinau. Suprantu tik, kad ten tais pačiais siūlais, bet kitaip siuvinėjasi. Gal kryptis ar dar kas nors skiriasi? Gaila, kad dabar darbe sėdžiu ir negaliu nufotkinusi įdėti.
[/quote]
greiciausia giju skaicius imesk vakare foto pazesim:)
cordi labai šaunus darbelis (nors pagal visus dėsnius didesnės apimties paveiksliukas dedamas apačioje, o smulkesnis viršuje), bet jūsų darbe šitas dalykas beveik nekliudo, gal kad labai šauniai žiūrisi šriftas.
Džiuljieta net klavetūrą seilėmis aptaškiau nuo informacijos grožio. Visoms šaunuolėms - darbštuolėms po didelį didelį
Džiuljieta net klavetūrą seilėmis aptaškiau nuo informacijos grožio. Visoms šaunuolėms - darbštuolėms po didelį didelį
QUOTE(cordi @ 2014 03 27, 11:30)
Sveikos
Ačiū už pagalbą ir patarimus kaip siuvinėti užrašus. Pasirodau, kas išėjo [/url]
Ačiū už pagalbą ir patarimus kaip siuvinėti užrašus. Pasirodau, kas išėjo [/url]
Priespaskutinej eilutej yra klaida. Itariu, kad turetu buti 'apsilankancius', o ne 'apsilancius'.
QUOTE(cordi @ 2014 03 27, 12:30)
Šaunus, tvarkingas darbelis Tik aš gal tekstą būčiau centravusi
Graziu darbeliu matau,saunuoles merginos
QUOTE(mona66 @ 2014 03 27, 11:14)
dekui
[quote=Ddziuljeta,2014 03 27, 11:58]
Na va, kur mano galvos skausmas... Kas mokate kiniškai?... Kas ten surašyta?
http://images14.fotk...IMGP8042-vi.jpg
Na va, kur mano galvos skausmas... Kas mokate kiniškai?... Kas ten surašyta?
http://images14.fotk...IMGP8042-vi.jpg
Dėkui už komentarus, kitą kart daugiau žinosiu, kažkaip apie daugelį dalykų net nepagalvojau. Ir dar klaidu privėliau na bet vėlu taisyt jau
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 27, 10:18)
irinejus šį metriką siuvinėjau pagal pm,bet siūlai nurodyti visai kitokie nei originale.Gaunasi į rudumą ,ne pilkas.Nebesiuvinėjau,nes nepatiko rudi atspalviai,norėjau ,kad būtų kaip originale.
Pagal raktą,darbas bus toks.
Naujas_WinRAR_archyvas.rar - 2.6 Mb
Pagal raktą,darbas bus toks.
Naujas_WinRAR_archyvas.rar - 2.6 Mb
Ką reiškia pm?
O man gražu į rudumą, todėl surizikuosiu ir siuvinėsiu, tik gėlių puokštę darysiu iš juostelių. Jos bus iškilusios.
Ai, tiesa, AČIŪ visoms už pagalbą. Visoms
QUOTE(cordi @ 2014 03 27, 22:29)
Dėkui už komentarus, kitą kart daugiau žinosiu, kažkaip apie daugelį dalykų net nepagalvojau. Ir dar klaidu privėliau na bet vėlu taisyt jau
Tai nieko tokio, lauksim kitų darbelių
QUOTE(irinejus @ 2014 03 27, 23:08)
Ką reiškia pm?
Pattern maker programa. Ja būna perrenkamos schemos. Reikia susiinstaliuoti, jei nori naudotis tokiomis schemomis.
QUOTE(Vitute* @ 2014 03 27, 20:20)
ten turbut french knot bus kur rutuliukai o kur linijos tai bs o pirmas jauciu buspusiniai kryzeliai....bet va giju skaicius tada lieka neaiskus
o jei bandyt kiniecio paklaust ar neturi angliskos instrukcijos arba tegu isvercia
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 27, 23:04)
ten turbut french knot bus kur rutuliukai o kur linijos tai bs o pirmas jauciu buspusiniai kryzeliai....bet va giju skaicius tada lieka neaiskus
o jei bandyt kiniecio paklaust ar neturi angliskos instrukcijos arba tegu isvercia
Ačiū, kad padedi. Ne, pažįstamo kiniečio neturiu.. O ką reiškia french knot? Man, kaip pradedančiai - tai mįslė...
Merginos, įsijunkit į mūsų diskusiją. Gal dar kuri nors kokį patarimą pasakysit. SOS! Laukiu visų patarimų.