Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2014 03 26, 21:13)
Elzeda, aš irgi naudoju tuos markerius. tikrai išsiplauna drungnu (šaltesniu) vandeniu.

QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 27, 00:27)
-maciau ir tavo grozis juda wub.gif
--nzn ju neesu bandzius bet zinau kad yra pirkusiu ir buvo thumbup.gif

-Po truputį smile.gif
--Dėkui, merginos 4u.gif Reiks ir man gal pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 03 26, 23:38)
as ir sakau, kad kazkas ne taip. ieskau dmc spalvu, o pavadinimu kai kuriu nerandu. o kazi ar yra pirkti vervaco siulu?
kilo mintis gal reik paieskot konverterio  g.gif

nera pirkti ,del konverterio esu bandzius ieskotis pagal konverterius puses neradau doh.gif
ziurek ka radau
ir xsd
QUOTE(Toli @ 2014 03 27, 00:05)
O as manau, kad DMC, nes yra firminis DMC logo (http://www.dmc-usa.com/) prie siulu. Kai kurios firmos rinkiniuose specialiai neraso siulo numeriu, kad ju schemos nebutu vagiamos, o tik paraso, kokia spalva prie zenkliuko, kad eitu orientuotis, nes kartais siulai buna sudeti i viena pundeli ar siaip susizymejimui reikia spalvos.

Siulus is akies sunkiai tokiai schemai parinkti, gan subtilus atspalviai. Nors rusaites velniu priedusios (geraja prasme), esu maciusi ir kur kas didesniems darbams parenka. O tu nebandei rinkinuko ieskotis?

Dar radau toki reikala, gal pades.
Vervaco spalvu atitikmenys

nelabai eina rast pagal sita konverteri doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 27 kovo 2014 - 08:24
QUOTE(Toli @ 2014 03 27, 00:05)
Siulus is akies sunkiai tokiai schemai parinkti, gan subtilus atspalviai. Nors rusaites velniu priedusios (geraja prasme), esu maciusi ir kur kas didesniems darbams parenka. O tu nebandei rinkinuko ieskotis?

user posted image

Dar radau toki reikala, gal pades.
Vervaco spalvu atitikmenys

vakar nusikaliau ieškodama siūlų spalvų, šiandien reiks pažiūrėti Jūsų vervaco atitikmenį. Bet dar vakar rusaičių paprašiau pagalbos žadėjo atsiųsti tai gal baigsis mano paieškos ir vargai ir pradėsiu siuvinėti.

vis dėlto yra DMC siūlai g.gif radau ant schemos prie spalvų pavadinimo.

tik man tos gėlės kažkokios nesamoningos, nenatūralios. Galvoju, kad jas reiktų kažkaip kitais padaryti, net nesiuvinėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 27 kovo 2014 - 08:38
QUOTE(irinejus @ 2014 03 27, 08:25)
vakar nusikaliau ieškodama siūlų spalvų, šiandien reiks pažiūrėti Jūsų vervaco atitikmenį. Bet dar vakar rusaičių paprašiau pagalbos žadėjo atsiųsti tai gal baigsis mano paieškos ir vargai ir pradėsiu siuvinėti.

dar
Atsakyti
[quote=vaidute388,2014 03 26, 19:07]

Labai gražūs darbeliai. bigsmile.gif Šaunu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 27, 08:26)

valio, pagaliau spalvų raktas rastas. AČIŪ, Dziuljeta
Atsakyti
Labas rytas. Vakar gavau siuntinuką. Gal kuri nors esate siuvinėjusios tokį?
Yra keli neaiškumai kinų kalba rolleyes.gif - norėčiau pasikonsultuoti.

http://www.aliexpres...1061742733.html
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 26, 22:27)

ne, tokį user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 03 27, 09:21)
Labas rytas. Vakar gavau siuntinuką. Gal kuri nors esate siuvinėjusios tokį?
Yra keli neaiškumai kinų kalba  rolleyes.gif - norėčiau pasikonsultuoti.

http://www.aliexpres...1061742733.html

kas neaisku rasyk 4u.gif

QUOTE(Katusik @ 2014 03 27, 09:43)

tai toki ir as naudoju bet kalbejom butent apie kiniskus 4u.gif
Atsakyti
irinejus šį metriką siuvinėjau pagal pm,bet siūlai nurodyti visai kitokie nei originale.Gaunasi į rudumą ,ne pilkas.Nebesiuvinėjau,nes nepatiko rudi atspalviai,norėjau ,kad būtų kaip originale.

Pagal raktą,darbas bus toks.

user posted image

Naujas_WinRAR_archyvas.rar - 2.6 Mb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 kovo 2014 - 10:20
Sveikos smile.gif
Ačiū už pagalbą ir patarimus kaip siuvinėti užrašus. Pasirodau, kas išėjo smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Ddziuljeta,2014 03 27, 11:17]
kas neaisku rasyk 4u.gif

Viename lape surašyti visi DMC siūlų numeriai ir ženklinimas. O kitame dar kartą paminėti tie patys siūlai. Kur BS - tai iš vaizdelio suprantu, bet kas ten kitose dviejose grupelėsi surašyta - nežinau. schmoll.gif Suprantu tik, kad ten tais pačiais siūlais, bet kitaip siuvinėjasi. Gal kryptis ar dar kas nors skiriasi? g.gif Gaila, kad dabar darbe sėdžiu ir negaliu nufotkinusi įdėti.
Atsakyti