http://public.fotki....db9d3-xxxl.html
kaip rasti spalvu kodus, kad galima būtų nusipirkti siūlus.
kitaip kolkas nemoku įkelti foto.
Labas merginos,
reikia didelės pagalbos help.gif pasirinkau vestuvinį paveikslą ir iškylo problema su schema... tai va ,yra schema , yra spalvų simboliai , yra DMC spalvos pavadinimai , o siūlų numeriukų nėra doh.gif Šiandien visą dieną ( vos ne parą) po internetą knisausi DMC spalvų paletėse, pasiklydau aš visiškai tose spalvose verysad.gif
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu)
o gal parduotuvėj (studlende) padėtų atrinkti spalvas?
reikia didelės pagalbos help.gif pasirinkau vestuvinį paveikslą ir iškylo problema su schema... tai va ,yra schema , yra spalvų simboliai , yra DMC spalvos pavadinimai , o siūlų numeriukų nėra doh.gif Šiandien visą dieną ( vos ne parą) po internetą knisausi DMC spalvų paletėse, pasiklydau aš visiškai tose spalvose verysad.gif
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu)
QUOTE(irinejus @ 2014 03 25, 20:40)
Labas merginos,
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu
o tai gal paveiksliuką įdėkit, gal kas nors turės schemą su visais numeriukais
QUOTE(irinejus @ 2014 03 25, 23:40)
Labas merginos,
Mielai padėsim, kai žinosim kokio paveiksliuko shemos reikia
n
Papildyta:
QUOTE(angeliukė9 @ 2014 03 26, 11:34)
Mielai padėsim, kai žinosim kokio paveiksliuko shemos reikia
kažkas iš rusaičių atsiųs raktą. kolkas ačiū už gerus norus
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 25, 22:06)
o tai gal paveiksliuką įdėkit, gal kas nors turės schemą su visais numeriukais
ačiū
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 23, 14:18)
laba diena darbstuoles aj aj kaip grazu pas jus as ir nemiegu
http://ddziuljeta.blogspot.com/ cia yra jum forume nerodytu darbeliu nors dauguma FB mate turbut
http://ddziuljeta.blogspot.com/ cia yra jum forume nerodytu darbeliu nors dauguma FB mate turbut
Labai gražūs darbai Ypač magnolijos Super
Užmačiau ali temoj, kad perki išsiplaunančius markerius. Gal gali pakomentuot kokybę? Ar tikrai išsiplauna?
QUOTE(vaidute388 @ 2014 03 26, 20:07)
Pirmi mano darbai.
Puikūs darbeliai Taip ir toliau
QUOTE(elzeda @ 2014 03 26, 19:05)
Elzeda, aš irgi naudoju tuos markerius. tikrai išsiplauna drungnu (šaltesniu) vandeniu.
QUOTE(elzeda @ 2014 03 26, 17:54)
Labai gražūs darbai Ypač magnolijos Super
Užmačiau ali temoj, kad perki išsiplaunančius markerius. Gal gali pakomentuot kokybę? Ar tikrai išsiplauna?
aciu maciau ir tavo grozis juda
nzn ju neesu bandzius bet zinau kad yra pirkusiu ir buvo
QUOTE(Katusik @ 2014 03 26, 19:13)
Elzeda, aš irgi naudoju tuos markerius. tikrai išsiplauna drungnu (šaltesniu) vandeniu.
butent kiniskus?http://www.aliexpres...1479037840.html
Papildyta:
QUOTE(irinejus @ 2014 03 26, 17:42)
n
Papildyta:
Papildyta:
ačiū
Papildyta:
Papildyta:
ačiū
ten ne dmc o vervaco
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 26, 22:27)
as ir sakau, kad kazkas ne taip. ieskau dmc spalvu, o pavadinimu kai kuriu nerandu. o kazi ar yra pirkti vervaco siulu?
kilo mintis gal reik paieskot konverterio
QUOTE(irinejus @ 2014 03 27, 00:38)
as ir sakau, kad kazkas ne taip. ieskau dmc spalvu, o pavadinimu kai kuriu nerandu. o kazi ar yra pirkti vervaco siulu?
O as manau, kad DMC, nes yra firminis DMC logo (http://www.dmc-usa.com/) prie siulu. Kai kurios firmos rinkiniuose specialiai neraso siulo numeriu, kad ju schemos nebutu vagiamos, o tik paraso, kokia spalva prie zenkliuko, kad eitu orientuotis, nes kartais siulai buna sudeti i viena pundeli ar siaip susizymejimui reikia spalvos.
Siulus is akies sunkiai tokiai schemai parinkti, gan subtilus atspalviai. Nors rusaites velniu priedusios (geraja prasme), esu maciusi ir kur kas didesniems darbams parenka. O tu nebandei rinkinuko ieskotis?
Dar radau toki reikala, gal pades.
Vervaco spalvu atitikmenys