Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

http://public.fotki....db9d3-xxxl.html

kaip rasti spalvu kodus, kad galima būtų nusipirkti siūlus.
kitaip kolkas nemoku įkelti foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 25 kovo 2014 - 21:00
Labas merginos,
reikia didelės pagalbos help.gif pasirinkau vestuvinį paveikslą ir iškylo problema su schema... tai va ,yra schema , yra spalvų simboliai , yra DMC spalvos pavadinimai , o siūlų numeriukų nėra doh.gif Šiandien visą dieną ( vos ne parą) po internetą knisausi DMC spalvų paletėse, pasiklydau aš visiškai tose spalvose verysad.gif
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu)

o gal parduotuvėj (studlende) padėtų atrinkti spalvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 25 kovo 2014 - 22:09
QUOTE(irinejus @ 2014 03 25, 20:40)
Labas merginos,
reikia didelės pagalbos  help.gif pasirinkau vestuvinį paveikslą ir iškylo problema su schema... tai va ,yra schema , yra spalvų simboliai , yra DMC spalvos pavadinimai , o siūlų numeriukų nėra  doh.gif Šiandien visą dieną ( vos ne parą) po internetą knisausi DMC spalvų paletėse, pasiklydau aš visiškai tose spalvose  verysad.gif
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu

o tai gal paveiksliuką įdėkit, gal kas nors turės schemą su visais numeriukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 03 25, 23:40)
Labas merginos,
reikia didelės pagalbos  help.gif pasirinkau vestuvinį paveikslą ir iškylo problema su schema... tai va ,yra schema , yra spalvų simboliai , yra DMC spalvos pavadinimai , o siūlų numeriukų nėra  doh.gif Šiandien visą dieną ( vos ne parą) po internetą knisausi DMC spalvų paletėse, pasiklydau aš visiškai tose spalvose  verysad.gif
o gal kuri užkietėjusi profė siuvinėtoja gali padėt parinkti siūlų numeriukus pagal nurodytus spalvų pavadinimus (juoda ,balta,ecru-suprantu)

o gal parduotuvėj (studlende) padėtų atrinkti spalvas?

Mielai padėsim, kai žinosim kokio paveiksliuko shemos reikia biggrin.gif
Atsakyti

n
Papildyta:
QUOTE(angeliukė9 @ 2014 03 26, 11:34)
Mielai padėsim, kai žinosim kokio paveiksliuko shemos reikia biggrin.gif

kažkas iš rusaičių atsiųs raktą. kolkas ačiū už gerus norus
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 25, 22:06)
o tai gal paveiksliuką įdėkit, gal kas nors turės schemą su visais numeriukais  4u.gif

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 26 kovo 2014 - 17:40
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 23, 14:18)
laba diena darbstuoles 4u.gif aj aj kaip grazu pas jus wub.gif as ir nemiegu  ax.gif
http://ddziuljeta.blogspot.com/ cia yra jum forume nerodytu darbeliu 4u.gif nors dauguma FB mate turbut  biggrin.gif

Labai gražūs darbai wub.gif Ypač magnolijos wub.gif Super smile.gif

Užmačiau ali temoj, kad perki išsiplaunančius markerius. Gal gali pakomentuot kokybę? 4u.gif Ar tikrai išsiplauna?
Atsakyti
Pirmi mano darbai. 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidute388: 26 kovo 2014 - 18:12
QUOTE(vaidute388 @ 2014 03 26, 20:07)
Pirmi mano darbai. 4u.gif

Puikūs darbeliai thumbup.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 03 26, 19:05)

Elzeda, aš irgi naudoju tuos markerius. tikrai išsiplauna drungnu (šaltesniu) vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 03 26, 17:54)
Labai gražūs darbai  wub.gif Ypač magnolijos  wub.gif Super smile.gif

Užmačiau ali temoj, kad perki išsiplaunančius markerius. Gal gali pakomentuot kokybę?  4u.gif  Ar tikrai išsiplauna?

aciu bigsmile.gif 4u.gif maciau ir tavo grozis juda wub.gif
nzn ju neesu bandzius bet zinau kad yra pirkusiu ir buvo thumbup.gif
QUOTE(Katusik @ 2014 03 26, 19:13)
Elzeda, aš irgi naudoju tuos markerius. tikrai išsiplauna drungnu (šaltesniu) vandeniu.

butent kiniskus?http://www.aliexpres...1479037840.html
Papildyta:
QUOTE(irinejus @ 2014 03 26, 17:42)
n
Papildyta:
kažkas iš rusaičių atsiųs raktą. kolkas ačiū už gerus norus
Papildyta:

ačiū

ten ne dmc o vervaco
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 26 kovo 2014 - 22:26
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 03 26, 22:27)

ten ne dmc o vervaco

as ir sakau, kad kazkas ne taip. ieskau dmc spalvu, o pavadinimu kai kuriu nerandu. o kazi ar yra pirkti vervaco siulu?
kilo mintis gal reik paieskot konverterio g.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 03 27, 00:38)
as ir sakau, kad kazkas ne taip. ieskau dmc spalvu, o pavadinimu kai kuriu nerandu. o kazi ar yra pirkti vervaco siulu?
kilo mintis gal reik paieskot konverterio  g.gif

O as manau, kad DMC, nes yra firminis DMC logo (http://www.dmc-usa.com/) prie siulu. Kai kurios firmos rinkiniuose specialiai neraso siulo numeriu, kad ju schemos nebutu vagiamos, o tik paraso, kokia spalva prie zenkliuko, kad eitu orientuotis, nes kartais siulai buna sudeti i viena pundeli ar siaip susizymejimui reikia spalvos.

Siulus is akies sunkiai tokiai schemai parinkti, gan subtilus atspalviai. Nors rusaites velniu priedusios (geraja prasme), esu maciusi ir kur kas didesniems darbams parenka. O tu nebandei rinkinuko ieskotis?

user posted image

Dar radau toki reikala, gal pades.
Vervaco spalvu atitikmenys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 27 kovo 2014 - 00:10