Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

turėčiau dukrą, išsiuvinėčiau jai į kambarį tokį laikroduką wub.gif
o dar užrašų knygutę slapčiausioms svajonėms papuoščiau šios serijos mergaite wub.gif

bet turiu tik sūnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 03 18, 21:31)

bet turiu tik sūnų  biggrin.gif

pas mane ir tik bernai biggrin.gif

bet negalėjau ramiai miegoti pamačius ta mergyte supynėse doh.gif

ačiū kam laikrodukas patiko 4u.gif
Atsakyti
kadangi as i antra gyvenimo puse pati vaiket pradejau,tai sakiau tu mergikiu pasivarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
liko tik BS ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 03 19, 18:07)
liko tik BS  ax.gif

Kokia greituolė thumbup.gif Šaunu. Pamatysi, kaip darbas po BS pasikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 03 13, 18:50)
Mielos karvytės! mirksiukas.gif

O čia mano meilė... rolleyes.gif  Negaliu atsidžiaugti.  thumbup.gif  Kai baigsiu bus liūdna.  verysad.gif
user posted image

labai grazus darbas
Atsakyti
sveikutės, reikia patarimo blush2.gif esu išsiuvinėjus skirtuką ant plastikinės kanvos,kaip man dabar antrą pusę apipavidalint, kaip ją paslėpt? kažkada berods buvau skaičius, kad su flizelinu rpilygint galima, ale bijau sugadint... gal kažkuri esat kažką dariusios?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 19, 23:39)
gal kažkuri esat kažką dariusios?

Aš tik vieną kartą dariau - tai paklijavau veltinio lakštą ir apnėriau kraštelį. Bet ten buvo ne plastikinė kanva, o toks perforuotas popierius, skirtas siuvinėjimui. Manau, kad flizelinas būtų gal ir geriau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 03 19, 16:07)
liko tik BS  ax.gif

Grozis wub.gif Kokie tempai.
Atsakyti
Nimukai kaip visada žavūs wub.gif
O aš pagaliau pabaigiau "rudeninį" procesą doh.gif - įsivaizdavau, kad per 2 savaites baigsiu... Užtrukau 5 mėn blush2.gif Nors kai aš vienu metu po 10 skirtingų darbų užsiėmusi- tai gal ir nelabai ilgai biggrin.gif
Išplausiu, išlyginsiu ir pasimaivysiu. Rėmint kol kas nenešiu- bus į kompaniją dar vienas (kada nors biggrin.gif ).
Atsakyti
sveikutės, atkeliauju su smulkmenėle - knygų skirtuku. antroj pusėj priklijavau veltinio lakštą ir tada dar flizelino užlyginau biggrin.gif nes flizelinas mano laaaabai plonas, būtų daug sluoksnių reikėję dėt. bet gal nenukris ir taip ta antra pusė g.gif

user posted image
Atsakyti
su nimukais taip greit pasidarbavai thumbup.gif graziai atrodo 4u.gif

Alateja,baik erzintis su tom mergiotem aggressive.gif skirtukas fantastiskas wub.gif
Atsakyti