turėčiau dukrą, išsiuvinėčiau jai į kambarį tokį laikroduką
o dar užrašų knygutę slapčiausioms svajonėms papuoščiau šios serijos mergaite
bet turiu tik sūnų
QUOTE(Katusik @ 2014 03 18, 21:31)
pas mane ir tik bernai
bet negalėjau ramiai miegoti pamačius ta mergyte supynėse
ačiū kam laikrodukas patiko
kadangi as i antra gyvenimo puse pati vaiket pradejau,tai sakiau tu mergikiu pasivarysiu
liko tik BS
QUOTE(Katusik @ 2014 03 19, 18:07)
liko tik BS
Kokia greituolė Šaunu. Pamatysi, kaip darbas po BS pasikeis
QUOTE(Vitute* @ 2014 03 13, 18:50)
Mielos karvytės!
O čia mano meilė... Negaliu atsidžiaugti. Kai baigsiu bus liūdna.
O čia mano meilė... Negaliu atsidžiaugti. Kai baigsiu bus liūdna.
labai grazus darbas
sveikutės, reikia patarimo esu išsiuvinėjus skirtuką ant plastikinės kanvos,kaip man dabar antrą pusę apipavidalint, kaip ją paslėpt? kažkada berods buvau skaičius, kad su flizelinu rpilygint galima, ale bijau sugadint... gal kažkuri esat kažką dariusios?
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 19, 23:39)
gal kažkuri esat kažką dariusios?
Aš tik vieną kartą dariau - tai paklijavau veltinio lakštą ir apnėriau kraštelį. Bet ten buvo ne plastikinė kanva, o toks perforuotas popierius, skirtas siuvinėjimui. Manau, kad flizelinas būtų gal ir geriau.
QUOTE(Katusik @ 2014 03 19, 16:07)
liko tik BS
Grozis Kokie tempai.
Nimukai kaip visada žavūs
O aš pagaliau pabaigiau "rudeninį" procesą - įsivaizdavau, kad per 2 savaites baigsiu... Užtrukau 5 mėn Nors kai aš vienu metu po 10 skirtingų darbų užsiėmusi- tai gal ir nelabai ilgai
Išplausiu, išlyginsiu ir pasimaivysiu. Rėmint kol kas nenešiu- bus į kompaniją dar vienas (kada nors ).
O aš pagaliau pabaigiau "rudeninį" procesą - įsivaizdavau, kad per 2 savaites baigsiu... Užtrukau 5 mėn Nors kai aš vienu metu po 10 skirtingų darbų užsiėmusi- tai gal ir nelabai ilgai
Išplausiu, išlyginsiu ir pasimaivysiu. Rėmint kol kas nenešiu- bus į kompaniją dar vienas (kada nors ).
sveikutės, atkeliauju su smulkmenėle - knygų skirtuku. antroj pusėj priklijavau veltinio lakštą ir tada dar flizelino užlyginau nes flizelinas mano laaaabai plonas, būtų daug sluoksnių reikėję dėt. bet gal nenukris ir taip ta antra pusė
su nimukais taip greit pasidarbavai graziai atrodo
Alateja,baik erzintis su tom mergiotem skirtukas fantastiskas
Alateja,baik erzintis su tom mergiotem skirtukas fantastiskas