Va toks rėmelis, tik reikės truputuką su dažais parestauruot , bet man tai ne problema
Vitute labai grazi
sobieska ir man toks remelis labai praverstu
sobieska ir man toks remelis labai praverstu
pelėduks labai fainas
ačiū merginos kurios matėt mano anuos darbelis
atvirukas ir magnetukas
dar ir su levandniu skirtuku pasirodyčiau nu bet adata mašinos nulūžus negaliu pabaigti pagražinti kita puse man kokia naujiena buvo kad metras skirtuko medziagos 3,5lt lygiai toks http://www.kasiulai....20skirtukas.JPG
ačiū merginos kurios matėt mano anuos darbelis
atvirukas ir magnetukas
dar ir su levandniu skirtuku pasirodyčiau nu bet adata mašinos nulūžus negaliu pabaigti pagražinti kita puse man kokia naujiena buvo kad metras skirtuko medziagos 3,5lt lygiai toks http://www.kasiulai....20skirtukas.JPG
QUOTE(sobieska @ 2014 03 14, 18:35)
Manau jūs nieko prieš neturit PRIEŠ panteras, nes aš jas tiesiog dievinu
sužavėta... be galo...
Žėruti panašus rėmelis yra ir mūsų akropolio maxei, tik ten trys ovalai ( o dabar ir susibalamutinau, o gal kvadratai ) ir išrikiuoti šalia vienas kito ( ieškok buitinės techn. gale prie mašinos reikmenų). Pačiam kampe yra užkištas nupigintų prekių skyriukas, ten ir rasi.
Visų darbeliai oho ho (nepriklausomai nuo dydžio). LIUX MERGIKĖS IR VISOMS PO DIDELĮ
Visų darbeliai oho ho (nepriklausomai nuo dydžio). LIUX MERGIKĖS IR VISOMS PO DIDELĮ
Alatėja...ačiū labai...tikrai vertinu pagyrimus už šį mano siuvinuką
Ant juodo pagrindo reikia labai dailiai pasistengt suguldyt metalicą...stengiausi, todėl šiek tiek užtruko
Ant juodo pagrindo reikia labai dailiai pasistengt suguldyt metalicą...stengiausi, todėl šiek tiek užtruko
pantera Voooooo......vvvv
mona66
pirma man ta akropoli pasiekt reik,zinai,kad jis man laaabai toli
zydrem labai mieli
mona66
pirma man ta akropoli pasiekt reik,zinai,kad jis man laaabai toli
zydrem labai mieli
Sveikos auksarannkės
nežinau ar taip darot - bet gal kas keičiasi arba gali parduot po metrą siuliukų? Noriu mažą arkliuką išsiuvinėt, o kaip tyčia iš reikiamų siulų turiu tik dvi spalvas
Gal kas Kaune pasikeistų/parduotų po gabaliuką DMC
155, 208, 322, 327, 333, 517, 797, 820, 3746, 3837
arba idealiu atveju gal kas turi šios schemos kitą spalvinį variantą?
nežinau ar taip darot - bet gal kas keičiasi arba gali parduot po metrą siuliukų? Noriu mažą arkliuką išsiuvinėt, o kaip tyčia iš reikiamų siulų turiu tik dvi spalvas
Gal kas Kaune pasikeistų/parduotų po gabaliuką DMC
155, 208, 322, 327, 333, 517, 797, 820, 3746, 3837
arba idealiu atveju gal kas turi šios schemos kitą spalvinį variantą?
QUOTE(sobieska @ 2014 03 14, 19:35)
Manau jūs nieko prieš neturit PRIEŠ panteras, nes aš jas tiesiog dievinu
Kaip galima būt prieš tokį grožį ,čia mano svajonė ..Ar čia rinkinukas?Aš kažkodėl labai noriu rinkinio,o jis kažkodėl labai brangus,nors neturėtų būt,nes siūlų spalvų tai labai mažai
Rodausi vakar pasiimtą
ir vakar atiduotą rėminti.
ir vakar atiduotą rėminti.
Kaip gera cia uzsukti ir grozetis darbais