Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 10, 14:00)

Karve,karve,duok man pieno biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2014 03 10, 13:03)
nzn, tiesiog nuejom i siuvimo reikmenu parduotuve ir nupirkau pati paprasciausia.
pabandysiu dar pati su dviem siulais pasiuvinet paziuresiu kaip gaunasi

QUOTE(Lavute @ 2014 03 10, 13:55)
nu gal su dviem siulais ir graziau, bet man kazkaip nelabai patinka kad siulai pukuoti smile.gif

siuvinejimo rinkini sudaro schema, medziaga, siulai ir adata. Jei beveik viskas netenkina, ar nebutu logiska nusipirkti geresnes kokybes rinkini. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 08, 16:01)
Atėjus pavasariui,traukiu seniai pradėtus procesus  ax.gif

Gražūs procesai, ypač pirmasis wub.gif

QUOTE(mona66 @ 2014 03 08, 19:15)
Su švente brangiosios  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mielas darbelis smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 03 10, 15:00)

Smagi karvytė thumbup.gif
Atsakyti
Mielos karvytės! mirksiukas.gif

O čia mano meilė... rolleyes.gif Negaliu atsidžiaugti. thumbup.gif Kai baigsiu bus liūdna. verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Vitute- žinau tą jausmą, kai kas keli kryželiai vis darbą nuglostai, o pabaigą vis liūdniau darosi 4u.gif Labai miela tavo pelėdukė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 03 13, 20:50)
O čia mano meilė... rolleyes.gif  Negaliu atsidžiaugti.  thumbup.gif  Kai baigsiu bus liūdna.  verysad.gif

Labai miela pelėdikė wub.gif Pluksnų koks gražus margumas wub.gif
Atsakyti
Ir man graži ši pelėdžiukė...aplamai bus gražus paveiksliukas, dar rėmą paderinsi bus super. Aš šiandien Maximoj nusipirkau ale Provence tipo rėmą dvejom ovaliom skylėm...reiks prasikošt per motyvus...ir sumokėjau 9,99... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 kovo 2014 - 20:02
Ačiū. Tikrai gyvenu, kaip sapne... Gaila, kad daugiau, kaip du ar tris vakarus per savaitę neturiu galimybės užsiimti šiuo mielu darbu. smile.gif
Atsakyti
Vitute,man tai liūdna būna ,kad negaliu išsiuvinėti visko ,ką noriu 4u.gif ir neturiu laiko tiek kiek norėčiau mirksiukas.gif O liūdėt dėl to ,kad baigei darbą,negalima ,reikia džiaugtis 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,o paskui pulti kitą siuvinėti thumbup.gif ,labai graži pelėda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 13, 22:01)
Ir man graži ši pelėdžiukė...aplamai bus gražus paveiksliukas, dar rėmą paderinsi bus super. Aš šiandien Maximoj nusipirkau ale Provence tipo rėmą dvejom ovaliom skylėm...reiks prasikošt per motyvus...ir sumokėjau 9,99... smile.gif

Gal yra kokia nuoroda to rėmelio? Kurioj maximoj pirkai? Baltas? Kokio maždaug dydžio skylės? Jei gerai įsivaizduoju Tavo pirkinį, tai ir aš kažko panašaus ieškau. O čia dar tokia kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 03 14, 09:22)
Gal yra kokia nuoroda to rėmelio? Kurioj maximoj pirkai? Baltas? Kokio maždaug dydžio skylės? Jei gerai įsivaizduoju Tavo pirkinį, tai ir aš kažko panašaus ieškau. O čia dar tokia kaina  bigsmile.gif

Ne, nuorodos tai neturiu, pati netikėtai atradau...užeik į didesnę pardę prie rėmelių gal bus smile.gif Ovalas tai 14x9
Atsakyti