QUOTE(Lavute @ 2014 03 10, 13:03)
nzn, tiesiog nuejom i siuvimo reikmenu parduotuve ir nupirkau pati paprasciausia.
pabandysiu dar pati su dviem siulais pasiuvinet paziuresiu kaip gaunasi
pabandysiu dar pati su dviem siulais pasiuvinet paziuresiu kaip gaunasi
QUOTE(Lavute @ 2014 03 10, 13:55)
nu gal su dviem siulais ir graziau, bet man kazkaip nelabai patinka kad siulai pukuoti
siuvinejimo rinkini sudaro schema, medziaga, siulai ir adata. Jei beveik viskas netenkina, ar nebutu logiska nusipirkti geresnes kokybes rinkini.
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 08, 16:01)
Atėjus pavasariui,traukiu seniai pradėtus procesus
Gražūs procesai, ypač pirmasis
QUOTE(mona66 @ 2014 03 08, 19:15)
Su švente brangiosios
Mielas darbelis
QUOTE(sobieska @ 2014 03 10, 15:00)
Smagi karvytė
Mielos karvytės!
O čia mano meilė... Negaliu atsidžiaugti. Kai baigsiu bus liūdna.
Vitute- žinau tą jausmą, kai kas keli kryželiai vis darbą nuglostai, o pabaigą vis liūdniau darosi Labai miela tavo pelėdukė
QUOTE(Vitute* @ 2014 03 13, 20:50)
Labai miela pelėdikė Pluksnų koks gražus margumas
Ir man graži ši pelėdžiukė...aplamai bus gražus paveiksliukas, dar rėmą paderinsi bus super. Aš šiandien Maximoj nusipirkau ale Provence tipo rėmą dvejom ovaliom skylėm...reiks prasikošt per motyvus...ir sumokėjau 9,99...
Ačiū. Tikrai gyvenu, kaip sapne... Gaila, kad daugiau, kaip du ar tris vakarus per savaitę neturiu galimybės užsiimti šiuo mielu darbu.
Vitute,man tai liūdna būna ,kad negaliu išsiuvinėti visko ,ką noriu ir neturiu laiko tiek kiek norėčiau O liūdėt dėl to ,kad baigei darbą,negalima ,reikia džiaugtis ,o paskui pulti kitą siuvinėti ,labai graži pelėda
QUOTE(sobieska @ 2014 03 13, 22:01)
Ir man graži ši pelėdžiukė...aplamai bus gražus paveiksliukas, dar rėmą paderinsi bus super. Aš šiandien Maximoj nusipirkau ale Provence tipo rėmą dvejom ovaliom skylėm...reiks prasikošt per motyvus...ir sumokėjau 9,99...
Gal yra kokia nuoroda to rėmelio? Kurioj maximoj pirkai? Baltas? Kokio maždaug dydžio skylės? Jei gerai įsivaizduoju Tavo pirkinį, tai ir aš kažko panašaus ieškau. O čia dar tokia kaina
QUOTE(elzeda @ 2014 03 14, 09:22)
Gal yra kokia nuoroda to rėmelio? Kurioj maximoj pirkai? Baltas? Kokio maždaug dydžio skylės? Jei gerai įsivaizduoju Tavo pirkinį, tai ir aš kažko panašaus ieškau. O čia dar tokia kaina
Ne, nuorodos tai neturiu, pati netikėtai atradau...užeik į didesnę pardę prie rėmelių gal bus Ovalas tai 14x9