mona66 tai,kad su motyvu pavelavai,valentinas vasario 14
Žėruti, kiekvienas savaip sveikina.......čia mes iš visos širdies
Papildyta:
Uodegytės uogos niam niam , net pakvipo namai .
Visoms po didelį didelį.
Papildyta:
Uodegytės uogos niam niam , net pakvipo namai .
Visoms po didelį didelį.
Uodegyte, ant kokios medziagos ir kokio tankumo siuvinejai? Kryziukai tobuli. Net issisaugojau ir pasididinau, bet vistiek perfecto.
Mona, aciu, labai grazus ir moteriskas sveikinimas. Ir tave su ta pacia proga!
Mona, aciu, labai grazus ir moteriskas sveikinimas. Ir tave su ta pacia proga!
QUOTE(Toli @ 2014 03 09, 00:28)
Uodegyte, ant kokios medziagos ir kokio tankumo siuvinejai? Kryziukai tobuli. Net issisaugojau ir pasididinau, bet vistiek perfecto.
Dėkoju pirmas 32 ct linas,antras 32 ewas
Zeruti,Mona66 ačiū
Kadangi ant įvairių tankumų siuvinėjau,pasiemiau 29 ct ewą pasibandyt,kryžiukai didesni matos,nei trešnių siuvinukas.
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 09, 13:52)
Dėkoju pirmas 32 ct linas,antras 32 ewas
Zeruti,Mona66 ačiū
Kadangi ant įvairių tankumų siuvinėjau,pasiemiau 29 ct ewą pasibandyt,kryžiukai didesni matos,nei trešnių siuvinukas.
Zeruti,Mona66 ačiū
Panasiai ir galvojau. O paklausiau todel, kad siuo metu siuvineju du darbus, viena ant Zweigart lino, kita ant ewo, ir ant ewo kur kas graziau gula kryziukai. Gal del to, kad ant lino darbas didesnis, ir jis 32 ct, o gal del to, kad rankos kreivos.
Bet visada gerai, kai yra i ka lygiuotis ir ko siekti.
QUOTE(Toli @ 2014 03 09, 15:27)
Panasiai ir galvojau. O paklausiau todel, kad siuo metu siuvineju du darbus, viena ant Zweigart lino, kita ant ewo, ir ant ewo kur kas graziau gula kryziukai. Gal del to, kad ant lino darbas didesnis, ir jis 32 ct, o gal del to, kad rankos kreivos.
Ant ewo išties lygesni kryžiukai ,linas skystesnis,dar ir siūliukų pasitaiko ,todėl tenka praardyt keletą
Sveikos,
atsiprasau kad taip isibraunu.
bet noriu paklausti, nupirkau dukrai schema su siulais (ale komppletas) kaip pradedanciai siuvinet, ar as kazka ne taip darau, bet man bais negraziai gaunasi. ta prasme as galvoju kad per stori siulai, nes kryziukai gaunasi man asmeniskai nelabai dailus, bet ne del to kad siuvinet nemoku, tiesiog galvoju gal siulai netinkami ( DMC), ir plius labai sunkiai visas procesas vyksta, del kietos medziagos as suprantu. nes man paciai sunku siuvinet, o kur 7 metu merginai ten kazkas gausis
atsiprasau kad taip isibraunu.
bet noriu paklausti, nupirkau dukrai schema su siulais (ale komppletas) kaip pradedanciai siuvinet, ar as kazka ne taip darau, bet man bais negraziai gaunasi. ta prasme as galvoju kad per stori siulai, nes kryziukai gaunasi man asmeniskai nelabai dailus, bet ne del to kad siuvinet nemoku, tiesiog galvoju gal siulai netinkami ( DMC), ir plius labai sunkiai visas procesas vyksta, del kietos medziagos as suprantu. nes man paciai sunku siuvinet, o kur 7 metu merginai ten kazkas gausis
QUOTE(Lavute @ 2014 03 10, 13:36)
Nusipirkite nedidelį lankelį,sutvirtinsite audinį,kryžiukai lygesni bus.Siuvinėti reikia 2 gijom.
https://www.youtube....h?v=-Fr-tbjHu_k
Vieną giją lenkiat pusiau,duriat į skylutę,blogoje pusėjėje siūlą perkišat per kilputę,tai užtvirtinat siūlą.Video parodyta,kur siuvinėja raudonu siūlu,aš asmeniškai siuvinėju nuo kairės į dešinę,tada gryžtu,bet siuvinėjame visos skirtingai,kaip kam patogiau.Vienos siuvinėja iš viršaus į apačią,kitos atvirkščiai.
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 10, 11:50)
Nusipirkite nedidelį lankelį,sutvirtinsite audinį,kryžiukai lygesni bus.Siuvinėti reikia 2 gijom.
Turiu lankeli, bet ten ta medziaga ziauriai kieta, galima ir be lankelio, tai vadinasi man skirti tiesiog siua reik ir viskas ir bus graziau, bet kam tada i komplekta tokio dydzio adata ideta neisivaizduju
QUOTE(Lavute @ 2014 03 10, 13:54)
Turiu lankeli, bet ten ta medziaga ziauriai kieta, galima ir be lankelio, tai vadinasi man skirti tiesiog siua reik ir viskas ir bus graziau, bet kam tada i komplekta tokio dydzio adata ideta neisivaizduju
Galite audinį praplauti,taip standumas sumažės,ir su lankeliu bus patogiau.Adatą visur tokią deda.Aš siuvinėju su smailia plona adata.O kokį rinkinuką įsigijote ? Būna ,kad siuvinėjant siūlas susisuka,reikia duriant pastoviai pataisyti,kad lygus nesusikęs siūlas būtų.
QUOTE(Uodegyte @ 2014 03 10, 12:00)
Galite audinį praplauti,taip standumas sumažės,ir su lankeliu bus patogiau.Adatą visur tokią deda.Aš siuvinėju su smailia plona adata.O kokį rinkinuką įsigijote ?
nzn, tiesiog nuejom i siuvimo reikmenu parduotuve ir nupirkau pati paprasciausia.
pabandysiu dar pati su dviem siulais pasiuvinet paziuresiu kaip gaunasi
nu gal su dviem siulais ir graziau, bet man kazkaip nelabai patinka kad siulai pukuoti