Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tildushka @ 2014 03 06, 15:35)
Tai aš ne iš tų pradedančių, plius visos dienos visos naktys mano, ką noriu, tą darau smile.gif Ir tai užtrukau 1,5 mėnesio
Bus vaizdų, bus wink.gif Tik pirma kažkam praustis reikia ir rėmint nešiu.

Šaunuolė thumbup.gif Laukiu rėminto, aš nešiu gegežės mėn tik ko gero rėmint, kai dirbt pradėsiu. Pasportą dėsi? Aš nusprendžiau nedėt, nelabai reik manau.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 03 06, 17:12)
Šaunuolė  thumbup.gif  Laukiu rėminto, aš nešiu gegežės mėn tik ko gero rėmint, kai dirbt pradėsiu. Pasportą dėsi? Aš nusprendžiau nedėt, nelabai reik manau.

Na dar nenusprendžiau. Man kažkaip gražiau gal su pasportu, bet bus matyt, kai nunešiu, ką sugalvosiu
Atsakyti
zydrem faini darbukai thumbup.gif albumas labai fainas 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti gal kas zino kur Lietuvoje galima butu isigyti Kreinik siulu?
Nes metalizuotu Madeiros ir DMC teko pirkti, bet vat su Kreinik kazkaip neteko susidurti.
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti. Gal kuri siuvinėjote šiuos paveikslėlius ir gal bandėte siuvinėti ne ant 14 aidos, o, pavyzdžiui, ant 16 ar 18? Įdomu, ar gerai atrodytų, ar vis dėlto geriau siuvinėti kaip parašyta schemoje ant 14 smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etnologe: 07 kovo 2014 - 12:27
Esminis skirtumas bus paveikslėlio dydis, nes juk kuo smulkesnė aida, tuo ir dydis mažesnis.
Atsakyti
Na taip, Jūs teisi. Turbūt reikės mėginti imti smulkesnę aida. Nes vieną šių paveikslėlių jau siuvinėjau ant aida 14 ir norėjosi rėminant dėti porėmį, tačiau neradau tinkamo rėmėlio, o gamintis neturėjau laiko. Teko rėminti be porėmio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2014 03 07, 11:29)
Norejau pasiteirauti gal kas zino kur Lietuvoje galima butu isigyti Kreinik siulu?
Nes metalizuotu Madeiros ir DMC teko pirkti, bet vat su Kreinik kazkaip neteko susidurti.

pasidairyk erankdarbiai,lyg ten buvo didelis kreinik pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 03 06, 13:56)
- wub.gif
--mano pora mažų dabeliu ir toliau einu katinus siuvineti  doh.gif

Mieli darbeliai smile.gif Užrašinė labai patiko thumbup.gif

darbstuole.eu 10 proc. nuolaida kovo 8-11 d. Kodas: moterys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 07 kovo 2014 - 23:17
Visas su Moters diena user posted image

Atėjus pavasariui,traukiu seniai pradėtus procesus ax.gif

user posted image

Ir dar vienas mažesnis ,taipat trešnės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 kovo 2014 - 14:12
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Va va,pamenu,kazkada senai matytas vaizdas,tik kazkur dinges ilgokai buvo biggrin.gif tavo darbu dailumu, niekada nenustosiu zavetis,tie xxxxxx wub.gif motyvai labai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su švente brangiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti