Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 17:29)
paauksuotom netinka  biggrin.gif

Nu tai tada man netinka-visą auksą pagalvė susirinks biggrin.gif O tu dažniau adatą imk į rankas, kad neužrūdytų, nereiks jokių miltukų...p.s.aš tai žinau kur adatų nebrangiai yra pirkt biggrin.gif ...supratau, supratau...pagalvėlė, ale vinis(pripildyta kažkokių miltukų ) pasipuikuot prieš tokias, kaip aš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 04, 17:39)
Nu tai tada man netinka-visą auksą pagalvė susirinks  biggrin.gif  O tu dažniau adatą imk į rankas, kad neužrūdytų, nereiks jokių miltukų...p.s.aš tai žinau kur adatų nebrangiai yra pirkt  biggrin.gif ...supratau, supratau...pagalvėlė, ale vinis(pripildyta kažkokių miltukų ) pasipuikuot prieš tokias, kaip aš  cool.gif

hahaha..... cia ne man,as pati su auksiuku siuvineju liezuvis.gif prase viena padruske impiliuka pasiut,nu juk neduosi paprasto maisioko,tai virsu pagrazinau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašyčiau detaliau: auksinių adatų dydis ir skaičius (pas kiekvieną auksarankę) g.gif g.gif g.gif . Vienu rozu prasuksiu pas visas ir vualia porą auksinių dantų ir turiu (bais reikia, nes aš, kaip čigoniokas mėgstu viską kas auksu žiba) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šiandien "dolerinėje" nusipirkau dvi 100poc. linines naujas staltieses (malonios garstyčių ir tamsiai rudos spalvos)(3mx1,50m ir 2,40mx1,50m) ir už abi sumokėjau tik 10 lt. Kadangi įkainius daro ten vyrai arba jaunos mergikės, tai tokiems kaip aš labai pasisekė thumbup.gif . Tiesa medžiagytė nestora (vidutinė), bet standi. Siuvinėjimui nelabai tinka, bet siuvinukų prisiuvimui labai čiki (maišeliams, padėkliukams, dėžučių šonams ir t.t.). Kai tik parsivilks mūza namo doh.gif kibsiu į darbus g.gif g.gif g.gif Blogiausiu atveju suknias pasisiūsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 04 kovo 2014 - 21:41
QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 17:29)
lotuliukas.gif pasirodo ir tu dar neviska zinai  tongue.gif  nepamenu,kaip jie vadinas,bet naudojami paprastom adatom valyt,kai pajuoduoja,kad audinio neteptu  mirksiukas.gif  paauksuotom netinka  biggrin.gif
pagal schemas  mirksiukas.gif  nesuprantu ko tiksliai klausi  ax.gif

Gal pasidalintum schema? 4u.gif
Atsakyti
Oi mergos nu ir duodat biggrin.gif
Labai gražūs darbeliai ir procesai. Visoms 4u.gif
Aš jau baigiau savo Riolis rožes ax.gif. Spėjau paskutinę žiemos dieną "damušt", tai pavasarį pasitinkusu Madame la Fee Kalėdų senio dirbtuvėm doh.gif biggrin.gif Vaizdų kol kas nebus, nes ir taip yra, kas temutę puošia wub.gif
Atsakyti
Tresnia nuoroda imetu,bet jie cia nelabai dideli gaunas,buna ir didesniu mirksiukas.gif

http://aupaysdesbisc...e-10761183.html

o daugiau info,paieskok biskornu temuteje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 05 kovo 2014 - 11:01
QUOTE(tildushka @ 2014 03 05, 10:27)
Aš jau baigiau savo Riolis rožes ax.gif.

Kąąąąą? Aš 7 mėnesius siuvinėjau ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 03, 16:21)
Bus mergaičių vakarėlis... biggrin.gif

Linksmos karvytės thumbup.gif

QUOTE(pelika @ 2014 03 03, 16:48)
Viskam būna pirmas kartas, net ir siuvinėjimui ant medžio smile.gif Originalus rinkinukas iš šių metų Cross sticking žurnalo smile.gif

Koks mielas netradicinis darbelis wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 16:09)
siek tiek ir as krapstausi  ax.gif

Mieli darbeliai smile.gif

QUOTE(tildushka @ 2014 03 05, 12:27)
Aš jau baigiau savo Riolis rožes ax.gif. Spėjau paskutinę žiemos dieną "damušt", tai pavasarį pasitinkusu Madame la Fee Kalėdų senio dirbtuvėm doh.gif biggrin.gif Vaizdų kol kas nebus, nes ir taip yra, kas temutę puošia  wub.gif

Laukiam laukiam vaizdų, niekada jų mums nebus per daug biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau mano "pusseserės" giriasi- reik ir man biggrin.gif . Iš vienos moteriškės užsipirkau 2 kg lininių atraižų už 3,6 Lt bigsmile.gif Plotis ju ne paveikslinis- po 20-25 cm, bet jau kieeeek smulkmenų galėspraisuvinėt thumbup.gif . Gražios pieno baltumo spalvos. Kai pirkau buvo neaiškų ar tiks siuvinėjimui- ir pasirodo didžioji dalis kaip tik. Kur dabar laiko nusipirkt ir tą mūzą manąją taip pat į namus parkviest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2014 02 23, 09:31)
Pasirodom su Katuko sapnu  4u.gif

thumbup.gif oi koks fainas katuko sapnas

QUOTE(elzeda @ 2014 03 01, 14:38)

Pasirodau kiek aš pasistūmėjau (pasididina):

wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 03 03, 14:21)
Bus mergaičių vakarėlis... biggrin.gif

thumbup.gif oi kokios linksmos bet kaip as nerečiau schemų doh.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 14:09)
siek tiek ir as krapstausi  ax.gif

wub.gif dailios labai

mano pora mažų dabeliu ir toliau einu katinus siuvineti doh.gif
paaugliai dovanų
user posted image

marčiai biggrin.gif dovanų
user posted image

ir babai bus velykinis sveikinimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 03 05, 12:09)
Kąąąąą? Aš 7 mėnesius siuvinėjau ohmy.gif ohmy.gif

Tai aš ne iš tų pradedančių, plius visos dienos visos naktys mano, ką noriu, tą darau smile.gif Ir tai užtrukau 1,5 mėnesio

QUOTE(elzeda @ 2014 03 05, 12:59)
Laukiam laukiam vaizdų, niekada jų mums nebus per daug  biggrin.gif

Bus vaizdų, bus wink.gif Tik pirma kažkam praustis reikia ir rėmint nešiu.

P.S. Vėl trečią darbą pradėjau smile.gif Nu "neskanu" žieminius motyvus siuvinėti, kai taip šilumos norisi. Kalėdos dar toli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 06 kovo 2014 - 15:38