Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2014 03 03, 10:33)
biggrin.gif  NIEKADA darbai skirtingų autorių neatrodys vienodai. Vien pateikimas savo nuotaiką turi.

Uodegytė nesilaikė tiksliai schemos, o aš nuo A iki Z buvau Veronicai ištikima smile.gif

4u.gif

Nu aš visad,prikišu pirštus savo biggrin.gif akytę išsiuvinėjau,nes be jos man jis liūdnas atrodė ax.gif Pas mane taipat dmc.
Atsakyti

i 
Skelbimus apie parduodamas prekes prašome dėti skelbimų lentoje, o ne šiame skyrelyje
Atsakyti
Bus mergaičių vakarėlis... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Viskam būna pirmas kartas, net ir siuvinėjimui ant medžio smile.gif Originalus rinkinukas iš šių metų Cross sticking žurnalo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 03, 15:21)
Bus mergaičių vakarėlis... biggrin.gif

bigsmile.gif nu fantastika wub.gif

QUOTE(pelika @ 2014 03 03, 15:48)
Viskam būna pirmas kartas, net ir siuvinėjimui ant medžio smile.gif Originalus rinkinukas iš šių metų Cross sticking žurnalo smile.gif

thumbup.gif bandymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 02 28, 15:59)
Išankstinis sveikinimas su pavasariu  4u.gif

ačiū! tikras sveikinimas... lauksiu šių tulpių finalo thumbup.gif
Atsakyti
siek tiek ir as krapstausi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 15:09)
siek tiek ir as krapstausi  ax.gif

oooooo kokie jaukūs adatų namai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 04, 16:05)
oooooo kokie jaukūs adatų namai bigsmile.gif

aciu 4u.gif i mazaji yra miltukai ipilti,adatom valyt wink.gif kazko sitas siulas paveiksluotis nenori,visais kampais bandziau,nesimato to margumo nors tu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 16:23)
aciu  4u.gif  i mazaji yra miltukai ipilti,adatom valyt wink.gif kazko sitas siulas paveiksluotis nenori,visais kampais bandziau,nesimato to margumo nors tu ka  smile.gif

Kokie dar miltukai bigsmile.gif ...gal ir man tokio reikia, nesuprantu, kaip aš be jų dar gyvenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 03 04, 15:09)
siek tiek ir as krapstausi  ax.gif

pagal ka darot juos? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 04, 16:32)
Kokie dar miltukai bigsmile.gif ...gal ir man tokio reikia, nesuprantu, kaip aš be jų dar gyvenu rolleyes.gif

lotuliukas.gif pasirodo ir tu dar neviska zinai tongue.gif nepamenu,kaip jie vadinas,bet naudojami paprastom adatom valyt,kai pajuoduoja,kad audinio neteptu mirksiukas.gif paauksuotom netinka biggrin.gif

QUOTE(Tresnia @ 2014 03 04, 16:44)
pagal ka darot juos?  ax.gif  g.gif

pagal schemas mirksiukas.gif nesuprantu ko tiksliai klausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 04 kovo 2014 - 16:30