Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sobieska, gražus, švelnus procesas wub.gif

QUOTE(Viiolletta @ 2014 03 01, 14:07)
ir dar kodel prie kiekvieno siulo numerio yra net po du simbolius tokius pacius? tai gal reiskia dvi gijas siulu tokios pacios spalvos ar ne?

Gijų skaičių pasirinksi pagal aidos stambumą 4u.gif

Pasirodau kiek aš pasistūmėjau (pasididina):

user posted image
Atsakyti
Tulpes wub.gif tikrai pakvipi pavasariu 4u.gif
Elzeda, po truputi pirmyn mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2014 03 01, 19:56)
Elzeda, po truputi pirmyn  mirksiukas.gif  wub.gif

Dėkui 4u.gif Bet čia, žinok, jau mano greičio maksimumas biggrin.gif Primečiau pagal schemą, kad apie 3000 kryželių pasistūmėjau. Kaip man tai neblogai biggrin.gif, nes siuvinėt galiu, tik kai mažius vakare užmiega smile.gif
Atsakyti
elzeda, bus žiauriai gražu wub.gif

Mano meškis jau...žiūri pro stiklą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 02, 18:20)

Mano meškis jau...žiūri pro stiklą  biggrin.gif

Gražu 4u.gif

Aš savajį mėlyname rėme matau ,tik jai pavyks rast,kokį įsivaizduoju ax.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Graziu darbeliu ir procesu matau 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oj... dvejinasi blink.gif biggrin.gif Faini meškiukai wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Meškių dieta. Liux 4u.gif 4u.gif
Visoms po didelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif už anksčiau matytus, bet nepaminėtus darbus.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Liux, liux, liux. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį klausimėlį.

Parsinešiau iš bibliotekos vokišką siuvinėjimo knygą su daug gražių schemučių. Planuoju pasidaryti kopijas. Spalvos ten nurodytos pagal DMC kodus. Bet knyga išleista seniai - 1989 m. Tai mano klausimas - kaip manote, ar nuo to laiko nepasikeitė spalvų kodai?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 03 02, 23:18)
oj... dvejinasi  blink.gif  biggrin.gif  Faini meškiukai  wub.gif

Jis seniai buvo mano planuose ax.gif vis atidėliodavau blush2.gif
Atsakyti
Dėkui, kas pastebėjot mano procesiuką 4u.gif

Gražūs meškiai, merginos wub.gif Tokie iš vaikystės žaislų dėžės. smile.gif Sobieska, rėminimas man patinka. Tačiau žiūrėjau ir taip, ir taip-man jie kiek skirtingi atrodo bigsmile.gif Kokių firmų siūlais siuvinėjot? Ar čia tik foto taip atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 03 03, 09:20)
man jie kiek skirtingi atrodo  bigsmile.gif Kokių firmų siūlais siuvinėjot? Ar čia tik foto taip atrodo? smile.gif

biggrin.gif NIEKADA darbai skirtingų autorių neatrodys vienodai. Vien pateikimas savo nuotaiką turi, apšvietimas, aplinka ir t.t. V.Enginger ir ...vnž.prancūzai siuvinėja pagrinde su DMC siūlais, jokių kitų siūlų mano namuose nerasta, na tik likučiai iš rinkinių.

Uodegytė nesilaikė tiksliai schemos, o aš nuo A iki Z buvau Veronicai ištikima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 kovo 2014 - 08:35