Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

turėjau visokių galiukų likusių- šitas gabalėlis iš rinkinio spalvotų aidų. Buvo daugmaž A4 lapo dydžio žalias, melsvas ir rusvas. Ilgokai užsigulėjo dėžutėj, va ir pritiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 02 26, 14:59)
Buvau padariusi nedidelę pertraukėlę.  smile.gif Kokių grožybių čia prikūrėte! thumbup.gif
Rodau savo procesiuką...

Šaunu, lauksim vėl pasirodant smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2014 02 26, 18:28)

Aš savo mažiukus atnešiau parodyt  ax.gif

Koks mielas pelėdžiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos kryžiavotojos 4u.gif
Ateinu patarimo. Anksčiau siuvinėdavau, tai adatą laikyt moku biggrin.gif bet iškilo problema, nežinau, kaip išsiuvinėti tekstą. Bus maldelė, kažkur 8 eilučių. Rinkausi variantus iš įvairių raidynų, bet visi kažkokie gigantiški išeina. gal galit pasidalint paslaptimis, kaip padaryt, kad tekstas būtų aiškus, bet ne per didelis? siuvinėsiu ant kanvos, kogero ten aida 14, bet jau nebepamenu tiksliai ką pirkau doh.gif
Ačiū Jums labai ax.gif
Atsakyti
Cordi- tokiam tekstui ieškočiau raidyno ne kryželiu, bet BS dygsniu - atrodys, kad rašyta ranka. Tada ir gigantiškas nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą, bandysiu smile.gif rezultatus pasirodysiu. Po metelių-kitų biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios siuvinėjot Royal Paris - Žirafas. Gal kuri ne originalų rinkinį siuvinėjot? man originale vienos spalvos trūksta: pavadinimas Yellow ochre. Į ką galima pakeisti, ar DMC koks nors atitikmuo gal būtų?
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2014 02 28, 13:52)
Merginos, kurios siuvinėjot Royal Paris - Žirafas. Gal kuri ne originalų rinkinį siuvinėjot? man originale vienos spalvos trūksta: pavadinimas Yellow ochre. Į ką galima pakeisti, ar DMC koks nors atitikmuo gal būtų?

čia anchor

user posted image
Atsakyti
Išankstinis sveikinimas su pavasariu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 02 28, 17:59)
Išankstinis sveikinimas su pavasariu  4u.gif

Tikrų tikriausias pavasaris thumbup.gif gaila ,kad ne už lango .
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles smile.gif labai reikia jusu pagalbos kadangi esu dar tik pradedancioji, gal galetumete paaiskinti ka reiskia Madeira Gamma ir tas PNK im. Kirova? nes kiek zinau tai DMC tai siulai ir tie skaiciukai kur surasyti salia tai siuliuku nr ar klystu? g.gif ir dar kodel prie kiekvieno siulo numerio yra net po du simbolius tokius pacius? tai gal reiskia dvi gijas siulu tokios pacios spalvos ar ne? sirdingai dekoju is anksto uz atsakymus ir labai atsiprasau uz tokius kvailus klausimus verysad.gif

http://i042.radikal....27687ad69e5.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viiolletta: 01 kovo 2014 - 12:10
QUOTE(Viiolletta @ 2014 03 01, 12:07)
Sveikutes darbstuoles  smile.gif  labai reikia jusu pagalbos kadangi esu dar tik pradedancioji, gal galetumete paaiskinti ka reiskia Madeira Gamma ir tas PNK im. Kirova? nes kiek zinau tai DMC tai siulai ir tie skaiciukai kur surasyti salia tai siuliuku nr ar klystu?  g.gif  ir dar kodel prie kiekvieno siulo numerio yra net po du simbolius tokius pacius? tai gal reiskia dvi gijas siulu tokios pacios spalvos ar ne? sirdingai dekoju is anksto uz atsakymus ir labai atsiprasau uz tokius kvailus klausimus  verysad.gif

Siuvinėdama gali naudoti 4 firmų siūlus. Pas mus rasi DMC, o ir jų kokybė labai gera. Žiūrėk tik į tą stulpelį, kur nurodyta DMC mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 kovo 2014 - 12:21
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 01, 12:20)
Siuvinėdama gali naudoti 4 firmų siūlus. Pas mus rasi DMC, o ir jų kokybė labai gera. Žiūrėk tik į tą stulpelį, kur nurodyta DMC mirksiukas.gif

aciu zuzanele, butent tokius ir pasirinksiu siuvinejimui biggrin.gif
Atsakyti