Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2014 02 22, 23:50)
Matai, tas "puslapis" toks su perspektyva turėtų būt. Bandžiau kelt kažkiek, bet ne kažką.. Vieną darbelį mačiau, kur lygiai padaryti užrašai, tai visai negerai. O čia taip... netvarkingai smile.gif

Aham, supratau, bet aš tą patį, ką ir Tu norėjau pasakyt, kad data irgi į tolį nueitų. smile.gif Tik, įtariu, kad labai sudėtinga tai būtų padaryt, nes, jei jau perspektyva, tai tektų ne tik išskaičiuot kaip tuos žodžius ir skaičius rašyt, bet ir galinius mažint truputį smile.gif Labai daug vargo dėl metrikiuko, gražu ir taip smile.gif

QUOTE(Jurblond @ 2014 02 23, 11:31)
Pasirodom su Katuko sapnu  4u.gif

Koks grožis wub.gif Katuko išraiška kokia palaiminga smile.gif Kieno čia dizainas?
Atsakyti
Taip, katukas tikrai labai mielas smile.gif Scehemą rusaitė iš osinkos atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2014 02 23, 17:03)
Taip, katukas tikrai labai mielas smile.gif  Scehemą rusaitė iš osinkos atsiuntė.

Tas katinukas rusaites любовь ющук autorine schema kiek suprantu, nes ji daug ir ivairiu schemuciu savo puslapyje gallery.ru turejo, bet kazkodel ji leidzia jos darbus perziurinet tik prisiregistravusiems.. nors anksciau ir atsisiust lengvai galejai..
Atsakyti
Visu procesai ir baigti darbai superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2014 02 23, 10:31)
Pasirodom su Katuko sapnu  4u.gif

bigsmile.gif koks meilutis thumbup.gif 4u.gif

O damute,reveransa visom daro 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit man, kuo skiriasi Mill hill karoliukai nuo, tarkim, Preciosa? Vienam darbeliui norėčiau karoliukų pasiuvinėt, turiu 11 Nr tinkamos spalvos preciosa, bet ryškiai per dideli jie man. O Mill Hill pažiūrėjau - irgi 11 Nr. Kur esmė?
Atsakyti
Buvau padariusi nedidelę pertraukėlę. smile.gif Kokių grožybių čia prikūrėte! thumbup.gif
Rodau savo procesiuką...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 26 vasario 2014 - 13:00
Vitute- šauniai judi 4u.gif
Aš savo mažiukus atnešiau parodyt ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Groziuosi peledziukais - dideliu busimu ir mazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokią aš DIM pelėdą nužiūrėjau wub.gif - ale brangi ji vis man atrodo... Bet galvoju, kad vasarop nebebus ji man tokia brangi- greičiausiai pirksiu smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif saunuoles,puikiai darbuojates 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Faini pelėdukai wub.gif

Rasiux čia aida dažyta? Labai gražiai dera su pelėduku.
Atsakyti