sobieska kazko ant gyvunu pasinesei
QUOTE(zerutis @ 2014 02 14, 17:28)
sobieska kazko ant gyvunu pasinesei
Tai,kad aš pati laukinė ..tas gyvūniuks pas mane ant kūno esti...o namuose jo pavidalo berods 7 variantus atrast galima...nuo statulų iki...patalynės
QUOTE(sobieska @ 2014 02 14, 17:37)
Tai,kad aš pati laukinė ..tas gyvūniuks pas mane ant kūno esti...o namuose jo pavidalo berods 7 variantus atrast galima...nuo statulų iki...patalynės
Dabar zinosiu su kuo bendrauju
mano kryziukai ilsisi bandau i darbo rinka isilieti po ilgoooos pertraukos bet nors galiu pasiziureti i kitu darbus daug graziu procesu ir baigtu darbu, visi kazkuom zavus
Sveikos mielosios, pradejau siuvinet ant lino, bet deja nu niekaip man nesigauna lygus kryziukai siuvinejat su dviem siulais, su vienu siulu siuvinejant gaunasi puikiai, bet persimato siek tiek medziagyte, gal kuri pametesit kokiu patarimu ?
Aciu
Aciu
Nezinau ar cia bus tinkamas patarimas, bet man visada lygesni kryziukai gaunasi kai siuvineju pila kryziuka iskarto. Kai siuvineju ///////// ir gristu atgal tada netokie grazus ir lygus o kai pilnai XXXX tada viskas puikiai. Pabandykit, gal tiks ir jums.
Sveikos,aš vėl su klausimu-prašymu: Dimensions rinkinyje Teddy and kittens pridėta 14aida spalva lyg tai beige. Norėčiau keisti į tankesnį liną ar ewo,tai būtų turbūt 32?ir kažin kokia spalva būtų identiška tai pridėtai rinkinyje,nes ji tokia specifinė,o parduotuvės čia neturiu,kad apžiūrėt gyvai... gal kas patarsit ačiū
Merginos, ir aš turiu klausimėlį. Pradėjau siuvinėti "Чаривна Мить" rinkinuką M-17. O ten ukrainiečiai medžiagytės tiek mažai teįdėję . Patarkit, prašau, jei iš kraštelio telieka nepilni 4 cm, ar man įrėmins rėmelių salone
QUOTE(marcipanas70 @ 2014 02 16, 20:27)
ar man įrėmins rėmelių salone
Pilnai užtenka...įrėmina netgi kai lieka 2 cm.
QUOTE(sobieska @ 2014 02 16, 20:43)
Pilnai užtenka...įrėmina netgi kai lieka 2 cm.
AČIŪŪŪŪŪ Sobieska . Vėl grįžo noras kryžiavoti .
QUOTE(Martini @ 2014 02 16, 15:26)
Sveikos,aš vėl su klausimu-prašymu: Dimensions rinkinyje Teddy and kittens pridėta 14aida spalva lyg tai beige. Norėčiau keisti į tankesnį liną ar ewo,tai būtų turbūt 32?ir kažin kokia spalva būtų identiška tai pridėtai rinkinyje,nes ji tokia specifinė,o parduotuvės čia neturiu,kad apžiūrėt gyvai... gal kas patarsit ačiū
Gal pabandyk kokiai lietuviskai ar nebutinai Internetinei parduotuvei parasyti su nuoroda, nes ir tu beiziniu atspalviu nemazai, jei tau jau taip butinai identisko reikia. Paprastai paslaugus ir malonus zmones tokiose pardese dirba.
Bus metrikutis:
https://lh4.googleus...0217_160607.jpg
https://lh4.googleus...0217_160607.jpg