vitalija13x ten apačioje lenkiškai parašyta, kad siūlais, prie kurių pažymėta * siuvinėti linijas. Tai reiškia - žiūri į paveikslėlį ir palei kokią spalvą (žalią, mėlyną, rudą ir pan. ) siuvinėji, tuo * pažymėtu ir BS dedi.
Sobieska- prašmatnūs papuošalai
Nespėju visų pagirti, bet kaip gražu Nervoja mane tie jūsų reaktyviniai tempai, tai mėginu pagint Deja, man neišeina taip greitai, tai telieka pasvajot
Vos negavau infarkto Superiniai tempai ir procesų groooožis Aš irgi noriu to miesto "four seasons" ir keksiukų su meškiukais nors ir pas mane jau trys pradėti darbukai...
Linkiu greitai pagyti
QUOTE(Bianca @ 2014 02 09, 11:49)
Na, o as i Lietuvos rekordus nepretenduoju, taciau isbandyti savo kantrybe tikrai norejosi, tad pasirodau keliais procesais
Vos negavau infarkto Superiniai tempai ir procesų groooožis Aš irgi noriu to miesto "four seasons" ir keksiukų su meškiukais nors ir pas mane jau trys pradėti darbukai...
QUOTE(zydrem @ 2014 02 09, 15:06)
o aš susipjausčius piršta
Linkiu greitai pagyti
QUOTE(tildushka @ 2014 02 11, 19:29)
ačiū ačiū merginos uz linkejimus mano pirštui bet levandų eterinis daro stebuklus ant savo žaizdų išbandžiau, per pora gerų dienų žaizda užsitraukė
rekomenduoju kiekvienuose namuose tureti
sobieska sitas koks gražus
Sobieska, liuks bendradarbę susiradai
sveiki?gal galit man patarti ant kurio dydzio aidos iseina grazus paveikslai, turiu 14 bet per kryziukus matosi medziaga, noriu issiuvineti koki didesni paveiksla ir nenusprendziu kuri aida butu tam tinkamesne, kad paveikslas atrodytu super. ne skaip matau jusu darbeliai super atrodo
QUOTE(santropez @ 2014 02 12, 12:04)
sveiki?gal galit man patarti ant kurio dydzio aidos iseina grazus paveikslai, turiu 14 bet per kryziukus matosi medziaga, noriu issiuvineti koki didesni paveiksla ir nenusprendziu kuri aida butu tam tinkamesne, kad paveikslas atrodytu super. ne skaip matau jusu darbeliai super atrodo
16
QUOTE(Uodegyte @ 2014 02 12, 11:56)
bet as jauciu ir turiu 16 aida, bet man kazkaip atrodo vistiek dideli tie angeliai, siuvinejau kaledoms atvirutes kai matesi medziaga, nes kaip supranatu reikia pridejus liniuote suskaiciuoti kiek skyluciu yra per 10cm tai as gaunu 55
QUOTE(santropez @ 2014 02 12, 12:32)
bet as jauciu ir turiu 16 aida, bet man kazkaip atrodo vistiek dideli tie angeliai, siuvinejau kaledoms atvirutes kai matesi medziaga, nes kaip supranatu reikia pridejus liniuote suskaiciuoti kiek skyluciu yra per 10cm tai as gaunu 55
Paziurek pirma puslapi sitos temos
Aida 14 ......................55 skylutes
Aida 16 ......................63 skylutes
Aida 18 ......................70 skylutes
Kaip Uodegyte rase, imk 16. 18 labai smulki, bet jei akys geros ir nebijai nuvarginti, tai ant 18 visai smulkus bus angelai.
Bet dar grazesni darbai iseina ant lino ar ant evenweavo. Ten skylutes gerokai mazesnes, tik tiek, kad reikia per du siuliukus siuvineti.
O dar labai priklauso nuo medziagos kokybes. Buna prastos kokybes skystos Aidos, ir lino niekam tikusio. Reikia ziureti.
QUOTE(Toli @ 2014 02 12, 13:46)
Paziurek pirma puslapi sitos temos
Kaip Uodegyte rase, imk 16. 18 labai smulki, bet jei akys geros ir nebijai nuvarginti, tai ant 18 visai smulkus bus angelai.
Bet dar grazesni darbai iseina ant lino ar ant evenweavo. Ten skylutes gerokai mazesnes, tik tiek, kad reikia per du siuliukus siuvineti.
O dar labai priklauso nuo medziagos kokybes. Buna prastos kokybes skystos Aidos, ir lino niekam tikusio. Reikia ziureti.
na reikes tada nusipirkti 16 dydi, nes dabar turiu visa metra 14 sunaudosiu kur per kaledas ja aciu uz patarimus
QUOTE(gojag @ 2014 02 12, 18:48)
Kol kas neireminti:)
jau visus metus?
(aš tik juokauju. pati turiu daugiau nei 10 metų neįrėmintą darbą )
labai patiko paskutinis