Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Bianca @ 2014 02 09, 20:57)
ir dar kazkuri uzsiprasius buvo meskuciu (sake prilips kaip lapas  lotuliukas.gif ), mat pasizadejau issiuvinejus pasidalint schema, taciau darbelis uzsisedes, bet, deja, nepamenu niko, tad prasau pasirodyt pasidalinsiu ir savo kurineliu ir originalu smile.gif

aš aš aš sakiau, kad prilipsiu kaip lapas lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Bianca,2014 02 09, 21:57]
ZInoma smile.gif

Ir man labai labai labai prašau šito miesto schemutės. Jei tik galima blush2.gif
Nuostabus miestas.
Atsakyti
Sveikos. Gal galite atskleisti paslapti, kur jus perkate dezutes ant kuriu apgyvendinat siuvineta darba? 4u.gif

Bianca, man schemutes nereikia. biggrin.gif Bet tavo deka pradejau siandien trecia darba. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 10, 22:28)
Sveikos. Gal galite atskleisti paslapti, kur jus perkate dezutes ant kuriu apgyvendinat siuvineta darba?  4u.gif

Bianca, man schemutes nereikia.  biggrin.gif Bet tavo deka pradejau siandien trecia darba.  tongue.gif

O! vis kazka gero cia nuveikiau lotuliukas.gif O jei rimciau, tai pamatysi kaip smagu, kaip vienas darbas pabosta griebtis kito, o kai sis pabosta - dar kito lotuliukas.gif ir tada vel viskas is pradziu bigsmile.gif Griebdama senaji - vis prisedi kaip prie naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 10, 21:28)
Sveikos. Gal galite atskleisti paslapti, kur jus perkate dezutes ant kuriu apgyvendinat siuvineta darba?  4u.gif

Bianca, man schemutes nereikia.  biggrin.gif Bet tavo deka pradejau siandien trecia darba.  tongue.gif

cia ,ermitaze galima ir rasti,maxsese buna kartais g.gif
Atsakyti
Bendras projektėlis...viena siuvinėjo, kita-vėrė ir tvėrė smile.gif ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 10, 23:04)
cia   ,ermitaze galima ir rasti,maxsese buna kartais  g.gif

Aciu, Zydrem. 4u.gif Jau kokia prekiu gausa tame puslapyje. doh.gif Pirma karta gyvenime uzsimaniau dekupazinti...
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 10, 22:24)
Aciu, Zydrem.  4u.gif Jau kokia prekiu gausa tame puslapyje.  doh.gif Pirma karta gyvenime uzsimaniau dekupazinti...

lotuliukas.gif ir cia liga

sobieka wub.gif dailu 4u.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 02 10, 23:14]
Bendras projektėlis...viena siuvinėjo, kita-vėrė ir tvėrė smile.gif ...

Šaunuolės abi. thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 02 10, 23:14)
Bendras projektėlis...viena siuvinėjo, kita-vėrė ir tvėrė  smile.gif ...

ismoninga thumbup.gif 4u.gif
apie ana darba nieko nesakiau,laukiu ireminto biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 02 11, 00:14)
Bendras projektėlis...viena siuvinėjo, kita-vėrė ir tvėrė  smile.gif ...

Šaunu kai susilieja dvi rankdarbių rūšys thumbup.gif tai visi šie žiedai skirti papuošalams ? Aš ir galvoju ,kam tiek gėlių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 vasario 2014 - 16:06
Labas visoms 4u.gif Labai reikia Jūsų pagalbos. Išsiuvinėjau šį darbelį, ir niekaip nesuprantu kaip padaryti BS. Nėra nurodyta kokias siūlais daryti sad.gif Pamenu kažkuri siuvinėtoja prieš kokius metukus darė šį darbą ir gal gali pasidalinti patirtimi smile.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif Darbas
Atsakyti