Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zydrem, jau kuot taves neapkaltinsi, tai fantazijos stoka! Sauniai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 09, 15:05)
Bianca, tu-jega! As po du daznai siuvineju, bet tu mane ikvepei ir trecia prigriebti.  biggrin.gif O kaip tu nusprendi kuri kada siuvineti? Ir dar tokie nemazi jie visi tavo...

Del Jezaus tai tikrai pritariu Uodegytei! 4u.gif

o cia jau kaip ikvepimas uzeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 09, 00:40)
Neskaitau visu siuvinejimu temu, persiprasau, jei apie tai jau buvo diskutuota, bet netycia radau Lietuvos siuvinejimo rekorda.  tongue.gif http://lzinios.lt/lz...uopstumo/162652

Kaip gaila, kad žmonės užsiimdami tokiu mielu hobiu, kaip siuvinėjimas, nepasidomi, jog gali savo darbu sukurti daaaug geresnį rezultatą unsure.gif Tiesa sakant, liūdna skaityti. Ir dar tokie darbų mąstai doh.gif O tos, kurios susidomės siuvinėjimu po šio straipsnio garantuotai puls ieškot tų programų, katros iš nuotraukų schemas daro ir siuvinės plėmuotus balvonus doh.gif O namiškiai ir draugai aikčios kaip gražu. Taip ir plintas šitos siuvinėtos baisybės. unsure.gif
Dar prisiminiau, kai studijuojant, reikėjo savo rankdarbį per vieną paskaitą pristatyt, tai mano grupiokė pirko (pati nemokėjo nieko pagaminti) tokį A4 formato senį besmegenį, bilekaip įrėmintą, siuvinėtą ant tos rusiškos aidos, spalvos rinktos. Ir dar negana to, jog kyžiukai buvo į bet kurią pusę sukryžiuoti, tai dar ir kai kurie per du langelius ištempti. blink.gif Tokios nekokybės darbo dar nebuvau mačiusi. Ir ką jūs galvojat-visos grupiokės aikčiojo, kaip gražu doh.gif Bet dėstytoja sudirbo.

QUOTE(Bianca @ 2014 02 09, 12:49)
Na, o as i Lietuvos rekordus nepretenduoju, taciau isbandyti savo kantrybe tikrai norejosi, tad pasirodau keliais procesais. kaip visuomet - vienu metu siuvineju penkis, sesis darbus iskart biggrin.gif na, kitaip nemoku, tad  - neuzbaigtuku gedos kampelis biggrin.gif

Bianca, čia ne gėdos kampelis, o procesų šlovės alėja bigsmile.gif Šakės kiek fainų darbų thumbup.gif Bet kaip mane sužavėjo tas miestas wub.gif Jis toks akvarelinis bus? Gal gali įmest kaip atrodys baigtas? Arba bent pavadinimą parašyk. Įsirašyčiau į norų sąrašą.

QUOTE(zydrem @ 2014 02 09, 16:06)
o aš susipjausčius piršta  doh.gif  nelabai galiu adata laikyti tai mano katinukai nejuda i prieki  doh.gif bet kitaip sugalvojau juos dar panaudoti  biggrin.gif  kiekviena diena pries akis matysiu tai gal greičiau siuvinėsis  g.gif gal  biggrin.gif

Gražus procesas thumbup.gif Linkiu, kad pirštas greit sugytų ir vėl galėtum sėst ant adatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 02 09, 16:50)
Bianca čia ne gėdos kampelis, o procesų šlovės alėja  bigsmile.gif Šakės kiek fainų darbų  thumbup.gif Bet kaip mane sužavėjo tas miestas  wub.gif Jis toks akvarelinis bus? Gal gali įmest kaip atrodys baigtas? Arba bent pavadinimą parašyk. Įsirašyčiau į norų sąrašą.

As juos vadinu gedos kampeliu, nes kai kurie uzsistoveje jau biggrin.gif bet, kad rankos nekyla ju sest ir tiesiog uzbaigt. as taip nepratus doh.gif As megstu sokinet nuo vieno prie kito. O miestas tai bus baigtas stai toks:user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 02 09, 18:11)
As juos vadinu gedos kampeliu, nes kai kurie uzsistoveje jau biggrin.gif bet, kad rankos nekyla ju sest ir tiesiog uzbaigt. as taip nepratus  doh.gif As megstu sokinet nuo vieno prie kito. O miestas tai bus baigtas stai toks:

Labai gražus bus smile.gif Bet pagooglinau, didokas toks smile.gif Ir spalvų 70 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 02 09, 19:28)
Labai gražus bus smile.gif Bet pagooglinau, didokas toks smile.gif Ir spalvų 70  rolleyes.gif

na, matuot nematavau, bet apie metro ilgio tai tikrai bus. Bet, kad jis be galo lengvai siuvinejasi, tik, kad as issiuvinejau spalvom, kurias turejau, neapsiperku reikiamom, taip ir stovi.. Bet siaip jis judetu zymiai greiciau ax.gif Be to, man labai patinka, kad jis toks nestandartinis - visiskai pailgas smile.gif o tokiu schemu tikrai nemaciau daug..
Atsakyti
Bianca- nu tu pavarai blink.gif tokia gausybė ir dar tokių didelių procesų...
Nors ir aš ne ką protingesnė biggrin.gif - du didesnius siuvinėju, tai dar ir pingvinų man būtinai greit prireikė (vieną jau beveik baigiau), o dar reik mini dovanėlę padaryt... O ir apie vieną rinkinį iš stalčiaus jau pradėjau svajot doh.gif
Aš po kelis iš kart sivinėju gal dėl to, kad progų įvairių vis atsiranda- reik dovanėlių, o ir didesniame pabosta ta pati spalva (va dabar VE jurgino raudonumas tikrai gerokai pabodęs, vis paglostau melsvasias hortenzijas iš DIM)....
Atsakyti
Bianca- oho ho ho kiek darbų vienu metu... Aš nemoku kelių siuvinėti. O taip reikėtų išmokti. Man tiesiog nesisiuvinėja, kad jį perkūnas. O kai didesnis darbas atsibosta, tai ir procesas sustoja.. :/
Dėl rekordo, tai gaila tiek darbo ir pastangų įdėta, o rezultatas gąsdinantis. O jeigu būtų gera schema, būtų gražus vaizdas. Bet čia dar ne blogiausias variantas. Aš, berods auksarankese, esu mačiusi portretą vieną, kur nelabai ir suprasi kas pavaizduota. Ale gražu kažkam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2014 02 09, 16:11)
O miestas tai bus baigtas stai toks:

swoon.gif
įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
gal galėčiau drįsti paprašyti pasidalinti schema? ax.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 02 09, 22:40)
swoon.gif
įsimylėjau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
gal galėčiau drįsti paprašyti pasidalinti schema?  ax.gif  blush2.gif  ax.gif

ZInoma smile.gif

ir dar kazkuri uzsiprasius buvo meskuciu (sake prilips kaip lapas lotuliukas.gif ), mat pasizadejau issiuvinejus pasidalint schema, taciau darbelis uzsisedes, bet, deja, nepamenu niko, tad prasau pasirodyt pasidalinsiu ir savo kurineliu ir originalu smile.gif
Atsakyti
Bianca, o ant ko siuvinėjat savo miestą? man pasirodė, ar ten tikrai Aida?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 02 10, 00:29)
Bianca, o ant ko siuvinėjat savo miestą? man pasirodė, ar ten tikrai Aida?

Taip, Aida, atrodo 14. Bet ji tokia prastoka.. Lietuviska kazkokia.. langeliai man nelabai patinka, neitin lygus.. Gailiuosi, ad ant jos pradejau, nes man geriausia DMC aida.. deja, jau teks uzbaigti taip, ir tiketis, kad isskalbus medziaga susitrauks, kad per siula medziaga nepersisviestu..
Atsakyti