Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2014 02 07, 01:40)
Labai faina. Bus idomu paziureti galutini rezultata. Jauciu silpnybe pagalvelems.  blush2.gif

Siaip pagalvojau, kad cia kokia budizmo dievybe, o cia, pasirodo, Motina Menule.  smile.gif O Teva Saule siuvinesi i kompanija? Kazkaip cia viskas atvirksciai pas Joan Elliot.

hmm cia kiek supratau ziema, tai i kompanija gal kada ir issiuvinesiu vasara ar pavasari kad i tema butu 4u.gif tiek kad zinau jog neiveiksiu pradejus iskart po sios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 02 06, 23:57)
Judu po truputi ir as i prieki  blush2.gif aisku ne jusu tempais bet vis sis tas  biggrin.gif

oho, ji į mane žiūri blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 02 07, 11:00)
oho, ji į mane žiūri  blink.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 02 07, 00:57)
Judu po truputi ir as i prieki  blush2.gif aisku ne jusu tempais bet vis sis tas  biggrin.gif

bigsmile.gif koks idomus darbas 4u.gif man visai nematytas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 02 07, 11:06)
bigsmile.gif  koks idomus darbas  4u.gif  man visai nematytas  blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 02 07, 01:57)

Jau koks spalvų gražumas smile.gif
Atsakyti
pagooglinau biggrin.gif labai ispudingas darbas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 02 07, 17:14)
Jau koks spalvų gražumas  smile.gif

aha wub.gif nors daugiau lino neimsiu manau, neprilipo jis man vistiek ax.gif kiti darbai ant evo bus manau g.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 02 07, 17:39)
pagooglinau  biggrin.gif labai ispudingas darbas bus  mirksiukas.gif

as va sios dar labai noreciau, bet niekur nerandu daugiau schemu ju doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 02 07, 01:57)

Šauniai padirbėjai thumbup.gif Gražu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 02 07, 18:52)
aha wub.gif nors daugiau lino neimsiu manau, neprilipo jis man vistiek  ax.gif kiti darbai ant evo bus manau  g.gif
as va sios dar labai noreciau, bet niekur nerandu daugiau schemu ju  doh.gif

O domina šios serijos ,ar apskritai Joann schemor,nes turiu fėjų su gėlėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 vasario 2014 - 21:00
QUOTE(Uodegyte @ 2014 02 07, 21:59)
O domina šios serijos ,ar apskritai Joann schemor,nes turiu fėjų su gėlėmis.

aha domintu ax.gif parasysiu emaila i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2014 02 06, 20:28)
Džiaugsmelį įsigijai  lotuliukas.gif Aš vieną tokį dovanų buvau gavusi, tai siuvinėjau pagal piešinį+intuityviai, spėliodama kur kokį kryželį dėlioti. Kai išsiuvinėjusi išskalbiau darbelį, paveiksliukas po siūlais buvo likęs. Neįsivaizduoju kaip jį skalbti, kad išbluktų  doh.gif Po to karto visiems pasakiau, kad aš tokių paveiksliukų nesiuvinėju ir kad daugiau nedovanotų  blush2.gif

Ateinu pasidžiaugti- išskalbiau tą piešinį thumbup.gif Ir visai nesunkiai mirksiukas.gif Padėjo senas ūkiškas muilas. Labai jau man nesinorėjo siuvinėt bet kaip kryželių unsure.gif Medžiaga tai gera, panaši į smulkų ewą. Gaila buvo nepanaudojus.
Dabar belieka tik susirasti paveikslėlį ir siuvinėti staltiesėlę wub.gif
Atsakyti