Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2014 02 03, 20:21)
Tai va, reikia patarimo - kokį rinktis? Plastmasinį? Medinį? O gal dar kokių yra? Labai bijau, kad kaip merginos rašė, kad neteptų medžiagos g.gif

Zuzanėle, aš turiu 3 skirtingų dydžių medinius DMC firmos apvalius rėmelius. Man jie smagūs ir netepa siuvinių.
Atsakyti
Koki lobi radau-didziule kruva Burda zurnalu. bigsmile.gif Vaikysteje mama turejo nedidele kruvele, tai nuvartyti isvartyti buvo. O dar neretam numeryje po projektuka su adata, daznai kryziuku ar pilno siuvinejimo ir schemos daugumos. Smagu pasiziureti madas. Gal kam 1976-uju sukneles smile.gif user posted image

O gal uzteks ir 1972-uju palaidines?
user posted image

Ruosiames Velykoms 1969-aisiais... Dar labai nuostalgiski karpiniai. smile.gif
user posted imageuser posted image

Gal kavutes 1984-aisiais?
user posted image

Kaledines dovanos ideja 1982-aiais
user posted image

Ir pabaigai-kaip sutaupyti reminant...
user posted image

Va kur radau: Burdos ir kt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 06 vasario 2014 - 00:05
Toli, kokia auksinė nuoroda!
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su tokia situacija- ant audinio atspausdintas vaizdas ir jis skirtas siuvinėti siuvinėjimo siūlais. Kryžiukai nelygiai nupiešti unsure.gif
Ar įmanoma panaikinti atspausdintą vaizdą, nes ne viską noriu siuvinėti, ar išplaunama yra tai? Jei taip, su kuo, nes suvilgiau vandeniu, nedingsta g.gif
Atsakyti
Suknelę dar ir 2019 apsivilkčiau wub.gif wub.gif
Kokia smagi kelionė į praeitį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2014 02 05, 21:48)
Zuzanėle, aš turiu 3 skirtingų dydžių medinius DMC firmos apvalius rėmelius. Man jie smagūs ir netepa siuvinių.

Tik dabar atkreipiau dėmesį, kad seniai matytas avataras bigsmile.gif Kaip smagu Tave čia sutikti thumbup.gif Lankelį nusipirkau, teks prisijaukinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 06, 19:31)
Gal kam teko susidurti su tokia situacija- ant audinio atspausdintas vaizdas ir jis skirtas siuvinėti siuvinėjimo siūlais. Kryžiukai nelygiai nupiešti unsure.gif
Ar įmanoma panaikinti atspausdintą vaizdą, nes ne viską noriu siuvinėti, ar išplaunama yra tai? Jei taip, su kuo, nes suvilgiau vandeniu, nedingsta g.gif

Džiaugsmelį įsigijai lotuliukas.gif Aš vieną tokį dovanų buvau gavusi, tai siuvinėjau pagal piešinį+intuityviai, spėliodama kur kokį kryželį dėlioti. Kai išsiuvinėjusi išskalbiau darbelį, paveiksliukas po siūlais buvo likęs. Neįsivaizduoju kaip jį skalbti, kad išbluktų doh.gif Po to karto visiems pasakiau, kad aš tokių paveiksliukų nesiuvinėju ir kad daugiau nedovanotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2014 02 06, 21:28)
Džiaugsmelį įsigijai  lotuliukas.gif Aš vieną tokį dovanų buvau gavusi, tai siuvinėjau pagal piešinį+intuityviai, spėliodama kur kokį kryželį dėlioti. Kai išsiuvinėjusi išskalbiau darbelį, paveiksliukas po siūlais buvo likęs. Neįsivaizduoju kaip jį skalbti, kad išbluktų  doh.gif Po to karto visiems pasakiau, kad aš tokių paveiksliukų nesiuvinėju ir kad daugiau nedovanotų  blush2.gif

O as kazka panasaus buvau pati nusipirkus ir ne is pigiuju. Tokia grazia apvalia staltiese ant naturalaus lino spalvos evo. Kryziukus irgi teko pusiau pagal brezini, pusiau intuityviai delioti, bet ir taip kazkokie sleivi isejo. Galiausiai valanda pasiuvinejusi isardziau, o is medziagos melyni kryziukai pasisalino tik skalbimo masinos pagalba. biggrin.gif
Atsakyti
Judu po truputi ir as i prieki blush2.gif aisku ne jusu tempais bet vis sis tas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kas cia bus, Tresne? O tu karoliukus, kaip matau siuvi neuzbaigus siuvineti?
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 07, 01:06)
Kas cia bus, Tresne? O tu karoliukus, kaip matau siuvi neuzbaigus siuvineti?

Susiuvu siuvinejant kartu ax.gif man patogiau taip 4u.gif bus mother moon dizainas, is kurio siusiu uzvalkala pagalvytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 02 07, 01:27)
Susiuvu siuvinejant kartu  ax.gif man patogiau taip  4u.gif bus mother moon dizainas, is kurio siusiu uzvalkala pagalvytei  4u.gif

Labai faina. Bus idomu paziureti galutini rezultata. Jauciu silpnybe pagalvelems. blush2.gif

Siaip pagalvojau, kad cia kokia budizmo dievybe, o cia, pasirodo, Motina Menule. smile.gif O Teva Saule siuvinesi i kompanija? Kazkaip cia viskas atvirksciai pas Joan Elliot.
Atsakyti