zuzanele,as pritariu M.A.M.A,kai pradejau siuvinet ir nieko nenaudojau ir uzsispyrus aiskinau,kad jo man nereikia,bet kai pradejau ant lino,teko paimt ir lankeli i rankas,o tada pamaciau skirtuma ir paciame siuvinejime ir kryzeliuose taip,kad pabandysi,pamatysi
QUOTE(zerutis @ 2014 02 03, 19:04)
zuzanele,as pritariu M.A.M.A,kai pradejau siuvinet ir nieko nenaudojau ir uzsispyrus aiskinau,kad jo man nereikia,bet kai pradejau ant lino,teko paimt ir lankeli i rankas,o tada pamaciau skirtuma ir paciame siuvinejime ir kryzeliuose taip,kad pabandysi,pamatysi
Tai va, reikia patarimo - kokį rinktis? Plastmasinį? Medinį? O gal dar kokių yra? Labai bijau, kad kaip merginos rašė, kad neteptų medžiagos
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 03, 19:21)
Tai va, reikia patarimo - kokį rinktis? Plastmasinį? Medinį? O gal dar kokių yra? Labai bijau, kad kaip merginos rašė, kad neteptų medžiagos
kiek teko bandyti, geriausias buvo medinis su varžteliu
iš guminių man nedžiaga atsilaisvina, vis tenka patemti.
o ir nudažo kartais
QUOTE(zerutis @ 2014 02 03, 18:04)
aš irgi ilgą laiką be jokių lankelių ir rėmų siuvinėjau, o kai buvau "priversta" išbandyt su jais siuvinėt, kitaip ir nebemoku
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 03, 18:21)
aš turiu medinį, labai patinka, tik prieš pirkdama atkreipk dėmesį į dydį, aš per didelį nusipirkau, nelabai patogu rankose tokį laikyti, greit ranka pavargsta
Aš tokį http://www.kasiulai....mui-p-4591.html lankelį turiu, tai labai patinka Tvirtai įtempia, netepa.
O mano mylimiausias remelis (lankelis) siuvinejimui-Qsnap. Turiu 4 dydziu, bet naudoju tik du vidurinius. Pats didziausias ziauriai didelis ir nepatogus, o mazuciukus darbus siuvineju retai. Niekada netepa, gerai isistempia, net ilgai uzspaudus jau issiuvineta dali kryziukai atsigauna ant krastu. Nera labai pigus, bet bent jau man tai nepakeiciamas.
Foto ne mano.
Foto ne mano.
QUOTE(Toli @ 2014 02 03, 20:24)
O kur pirktas? Neblogas atrodo
QUOTE(cindy @ 2014 02 04, 12:37)
O kur pirktas? Neblogas atrodo
senai labai pirkau, bet berods is cia http://www.123stitch.com. Tada dar nebuvo taip brangu is USA siustis. Bet esu maciusi ir lietuviskoj kazkurioj internetineje pardeje.
QUOTE(sobieska @ 2014 02 04, 14:04)
Kulniuosiu į rėminimo studiją, todėl pilnai visų kortų dabar neatskleidžiu, viskas matosi pro rėmus ...ne taip bus nuobodu žiūrėt į įrėmintą, kai bus galima atrast kažką nematyto
Mergiukai, viską matau, tik komentuot laiko striuka ....KAVA įrėminta gražiai-pastelinė plombyrinė ramybė
[/url]
Mergiukai, viską matau, tik komentuot laiko striuka ....KAVA įrėminta gražiai-pastelinė plombyrinė ramybė
[/url]
Ojau kokiom sviezionom pakvipo Saunus visu darbeliai, oman ypac mielassobieskos :)na,bet ciajuk nieko naujo ir nepasakiau
QUOTE(sobieska @ 2014 02 04, 15:04)
Kulniuosiu į rėminimo studiją, todėl pilnai visų kortų dabar neatskleidžiu, viskas matosi pro rėmus ...ne taip bus nuobodu žiūrėt į įrėmintą, kai bus galima atrast kažką nematyto
Labai fainas motyvas, kiek įžiūriu
[quote=sobieska,2014 02 04, 14:04]
Labai gražus motyvas. Lauksiu įrėminto.
Labai gražus motyvas. Lauksiu įrėminto.