Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2014 02 03, 14:02)

O schemoje neparasyta? Dazniausiai labai smulkiai ir tiksliai viskas isaiskinama instrukcijoje prie rinkinio.

tai va kad hieroglifais parašyta blush2.gif o čia pirmas mano pirktas rinkinys tai nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 03, 13:47)
tai va kad hieroglifais parašyta  blush2.gif o čia pirmas mano pirktas rinkinys tai nieko nesuprantu  blush2.gif

o tai kam tu pirkia tokį rinkinį? blush2.gif juk schemos internete puikios kokybės, DMC siūlai nurodyti. va ir be rinkinio rezultatas geras ir jokių galvosūkių, užteks siūlų ar ne biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 02 02, 22:08)

Cindy dezute labai labai. Butum drauge, uzsiprasyciau dovanu.  blush2.gif

Chi chi hihihi.gif Yra lepsusas, tai nedovanočiau tokios ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 02 03, 09:48)
Jau ir mudu abudu namie... smile.gif

Skoningas labai wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2014 02 03, 11:42)

Dėkui 4u.gif

QUOTE(M.A.M.A @ 2014 02 03, 16:41)
Toliau atidirbinėju šią mielą techniką  wub.gif

Fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Muras @ 2014 02 03, 15:24)
Ar nei viena neturite man jokio patarimo?  verysad.gif

Gali pabandyt paklijuot,bet jei audinys issitampe tai nelabai kas ir pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 03, 15:47)
tai va kad hieroglifais parašyta  blush2.gif o čia pirmas mano pirktas rinkinys tai nieko nesuprantu  blush2.gif

Tada eiciau i schemu paieskos temute ir paprasyciau schemos arba pati susirasciau ir pagal tai orientuociausi. g.gif Tik jauciu, kad tam rinkiny ne dmc siulai. Na bet gal uzteks. Pries daug daug metu buvau nusipirkusi is ebay kiniska rinkini, kurio taip ir nepabaigiau, tai siulu buvo sociai. smile.gif

M.A.M.A, labai grazu, tik man dar graziau butu jei toks subtilus darbelis ant lino ar evo butu. Tik prasau nesupykti, skonio reikalas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Muras @ 2014 02 03, 15:24)
Ar nei viena neturite man jokio patarimo?  verysad.gif

Pasibangavusį audinį galima ištiesinti geru ištampymu ant kartono. Tik jokiu būdu ne klijavimu. Aišku vėlgi viskas priklauso nu to, kiek jis susibangavęs. Bent iki šiol nemačiau tokio darbo, kurio negalima būtų ištiesinti, bet kada nors juk bus pirmas kartas rolleyes.gif Flizelinas tikrai nepadės.
Parodyk nuotrauką kiek susibangavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 vasario 2014 - 17:54
QUOTE(elzeda @ 2014 02 03, 17:27)

Ačiū smile.gif

QUOTE(Toli @ 2014 02 03, 18:43)

M.A.M.A, labai grazu, tik man dar graziau butu jei toks subtilus darbelis ant lino ar evo butu. Tik prasau nesupykti, skonio reikalas.  blush2.gif

Oi, tikrai nesu iš tų, kurios supyksta dėl konstruktyvių patarimų smile.gif Aš netgi ačiū pasakyčiau. Dar tik pradedu žengti į užburiantį kryžiukų pasaulį, man augti ir augti iki jūsų. Tik va, blondiniškai paklausti noriu - o kas tas evo? Nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 02 03, 20:01)
o kas tas evo?

Tai evenweave-čia gali pažiūrėti kaip atrodo. Kažkas panašaus į liną, tik labai lygiai siūliukai suausti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2014 02 03, 19:01)
Ačiū smile.gif
Oi, tikrai nesu iš tų, kurios supyksta dėl konstruktyvių patarimų  smile.gif  Aš netgi ačiū pasakyčiau. Dar tik pradedu žengti į užburiantį kryžiukų pasaulį, man augti ir augti iki jūsų. Tik va, blondiniškai paklausti noriu - o kas tas evo? Nežinau  blush2.gif

Evo tai sutrumpintai evenweave. Siuvinejimo principas tas pats kaip ant lino-per du siuliukus, tik linas is lino, o evenweave is medvilnes. Tiesiog kai audinys retesnis palyginus su Aida, tai graziau ir subtiliau atrodo, ypac kai darbelis mazesnis ar fono daug neuzsisiuvineja.
Bet ir taip labai grazu. thumbup.gif

Ir Elzeda atsake. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 03 vasario 2014 - 18:22
Sveikutės 4u.gif
Visada siuvinėju be lankelio ir man jo nereikia.
Dabar nusipirkau rinkinuką, kur be lankelio neišsiversiu rolleyes.gif Gal galit rekomenduoti, kokį lankelį geriau pirkti, kad nesugadintų audinio. Nenoriu brangaus, nes jis reikalingas tik vienam siuvinėjimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už info smile.gif Reikės įsigyti ir pabandyti.

Zuzanele, man atrodo, kad pabandžiusi siuvinėti su lankeliu, nebenorėsi be jo mirksiukas.gif
Atsakyti