Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Vitute* @ 2014 02 03, 07:48)
Jau ir mudu abudu namie... smile.gif

solidžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 02 02, 11:53)
o as pagaliau baigiau linkmus ir nemažus magnetukus  biggrin.gif

Labai linksmi magnetukai thumbup.gif

QUOTE(elzeda @ 2014 02 02, 15:25)
Parodau ką aš "priblusinėjau" biggrin.gif :

Grazu bus wub.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 02, 20:52)
Pagaliau pabaigiau  wub.gif Dimensions "Passion Flower Angel"

Ispudingas darbas 4u.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 02 03, 07:48)

Tikrai labai solidu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 02 03, 08:35)
na štai  biggrin.gif bitutės, lapeliai, laumžirgiai. BALTAS SIŪLAS!  biggrin.gif
tiek mes čia visko prigalvojom, o lengviausias sprendimas buvo prieš pat nosį  thumbup.gif

Va va. thumbup.gif O tuo paciu paklausiu jusu, kaip jums su baltu siulu sekasi siuvineti? Kazkada kai siuvinejau Powello namuka balta, pastebejau, kad baltas siulas negraziai sugula, kai siuvineju eilem, na eile i viena puse ir atgal i kita, tai nuo tada as baltus kryziukus siuvineju iskart pilnai. Jums taip nebuna? Su kitom spalvom tai nea. blush2.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 02 03, 08:48)

Man kaip kavos megejai, kazkaip skaniai ireminta, ypac pasportas toks kaviskas. Net kavos uzsimaniau paziurejusi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

seniai čia nebuvau, nes.... taip buvo noras dingęs, kad jaučiaus kažkokioj siuvinėjimo reanimacijoj. Bet giminės ir artimieji privertė grįžt į gyvenimą, nes prisigimdė vaikų ir visi prašo "originalios dovanos", tai kas man belieka. Vat su tom originaliom ir užklimpau.... Gal galit paaiškint (gal ir teisingai čia viską suprantu, bet pasitikrinimui) Ar tą vingiuota juostele pažymėtą BS siuvinėt taip kaip normalų BS tik tam tikra spalva ar čia dar kokia gydrybė yra? Nes tokios baisios schemos gyvenime nesu turėjus. user posted image
Ir dar - kas čia per "dobilo lapo" imitacija? Ką jinai galėtų reikšt?

Kalba eina apie šitą paveiksliuką user posted image , nesimatė, kad jas čia jį būtų demonstravęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 03 vasario 2014 - 10:17
QUOTE(libaja @ 2014 02 03, 12:16)
Sveikos, merginos,

Niu va taip vingiuotą ir suvinėji ,jis toks kampuotas bs gaunasi .O ''dobilo imitacija'' tiesiog dar vienas brėžinys ,kažkokio siuvinio ,upieštas ant viršaus .

Vitute*
Kavos motyvas puikus cool.gif na ir labai gražiai įrėminta .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 vasario 2014 - 11:58
QUOTE(Uodegyte @ 2014 02 03, 11:56)
Niu va taip vingiuotą ir suvinėji ,jis toks kampuotas bs gaunasi .O ''dobilo imitacija'' tiesiog dar vienas brėžinys ,kažkokio siuvinio ,upieštas ant viršaus .

Supratau. Panašu, kad schema iš žurnalo kokio.
Tik žiūriu dar, kad spalvas būsiu supainiojus... ardymo nemažai bus doh.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū merginos už pagyras mano magnetukams 4u.gif

Vitute* labai labai viskas grazu ir labai gražiai ziurisi thumbup.gif wub.gif

o as su tokiu blondinišku klausimu nusipirkau rinkinį http://www.aliexpres...1362194720.html tik dabar suku galva kelias siulais siuvineti kad siulu nepritrūkčiau- 2 ?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2014 02 03, 13:43)
Supratau. Panašu, kad schema iš žurnalo kokio.
Tik žiūriu dar, kad spalvas būsiu supainiojus... ardymo nemažai bus  doh.gif

Turiu keleta 20 metu senumo zurnalu. Visos schemos tokio stiliuko su kampuotom linijom. Tokia mada buvo. smile.gif
Ardyti yra ziauru. Dar ziauriau ardyti, kai vienu siuliuku ant lino siuvineji. doh.gif
QUOTE(zydrem @ 2014 02 03, 14:52)
o as su tokiu blondinišku klausimu nusipirkau rinkinį http://www.aliexpres...1362194720.html    tik dabar suku galva kelias siulais siuvineti  kad siulu nepritrūkčiau-  2 ?

O schemoje neparasyta? Dazniausiai labai smulkiai ir tiksliai viskas isaiskinama instrukcijoje prie rinkinio.
Atsakyti
QUOTE(Le Muras @ 2014 02 02, 16:12)
Mergaitės, aš pas jus patarimo. Išsiuvinėjau paveiksliuką, o medžiaga aplink jį pasibangavo sad.gif Nestandžiai siuvinėjau, medžiaga ant rėmelio buvo, bet vis tiek taip gavosi. Pirmą kartą man taip... Drėgnas lyginimas nepadėjo, gal, sakau, galėčiau tą medžiagą paklijuot pvz. ant flizelino? Gal išsilygintų?

Ar nei viena neturite man jokio patarimo? verysad.gif
Atsakyti
Toliau atidirbinėju šią mielą techniką wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Nesuprantu, kodėl tokias dideles nuotraukas įdėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 03 vasario 2014 - 14:47
Šiaip Riolio rinkinyje, tai nerealiai daug man liko siūlų smile.gif Nu net neįtikėtina, gi aš tai naujokė, ne specė, siuvinėjau kaip man atrodė geriau, nei taupiai, nei ką, ale ten vos ne antram tokiam pačiam darbeliui užtektų smile.gif

sobieska, gerai sakei negert, o tai nuo vienos taurės, kitą dieną galva plyšo doh.gif

Pradėjau jau sekantį darbuką, katiną, ne itin koks, bet kadangi dovanas, tai išsiuvinėsiu, vaikui pakabinsiu, jis miau myli labai. Tik jau siūlo storis, vos ne vilnonis doh.gif
Atsakyti