QUOTE(Rima58 @ 2013 05 08, 16:31)
Na nusilpimas as nezinau ar galima butu itarti kadangi jinai yra ganetinai aktyvi ir begalo edri, papildomai gauna vitaminus, kalci.
Is akies paskirtus tai istiesu su jumis sutinku, kadangi veterinare neatliko jokiu tyrimu, tiesiog apziurejo suni, pasvere.
Tai jus siulitumet nutraukti vaistu davima?
Gal tada patartumet kur nebrangiai(nes jakovo esu dariusi, jei ima nezmoniskas sumas ir nekokybiskai suteikia paslaugas...cia mano asmenine nuomone kadangi esu labai pikta ant ju uz praita mano suns mirti)
Taciau Vilniuje yra pilna puikkiu veterinariju tik nevisuose atlieka tam tikrus tyrimus.
Kokius tyrimus ir kurioj klinikoj patartumete?
Is akies paskirtus tai istiesu su jumis sutinku, kadangi veterinare neatliko jokiu tyrimu, tiesiog apziurejo suni, pasvere.
Tai jus siulitumet nutraukti vaistu davima?
Gal tada patartumet kur nebrangiai(nes jakovo esu dariusi, jei ima nezmoniskas sumas ir nekokybiskai suteikia paslaugas...cia mano asmenine nuomone kadangi esu labai pikta ant ju uz praita mano suns mirti)
Taciau Vilniuje yra pilna puikkiu veterinariju tik nevisuose atlieka tam tikrus tyrimus.
Kokius tyrimus ir kurioj klinikoj patartumete?
Matote, tokie traukuliukai, kurie be putų ir greitai baigiasi ir neatrodo itin rimti ir dažni net nuo karščio gali būti. Tuo manau ir viskas pasakyta. Todėl man baisu yra iš karto girdėti apie porą rūšių vaistų, kai neatlikti tyrimai.
Aš nežinau daug Vilniaus veterinarijų, o kiek skaitau ir įsimenu, tai labai prie daug kurių darbo galima būtų prikibti. Man pačiai imponuoja ramios, žmonių neužkištos gydyklos, kur galima ilgiau pasikalbėti, pasitarti, o ne gauti konvejerio darbo principą. Tai tokį vetą žinau vieną, Arvydas Galminas. Tik nežinau ar jis pas save atlieka visus reikiamus traukuliukams tirti tyrimus, nes čia priežasčių gali būti n. Nedėkinga liga taip pavadinkime, reikia ištirti visą organizmą, nes tiek fizinės tiek neuro priežastys gali būti.