Sveikos. Gal žinot kiek maždaug apytiksliai kainuoja atnaujinti medinės grindis (ne parketas). Orientacinė kaina
QUOTE(Lavute @ 2016 03 28, 14:32)
Sveikos. Gal žinot kiek maždaug apytiksliai kainuoja atnaujinti medinės grindis (ne parketas). Orientacinė kaina
Ir mane labai domina

QUOTE(leonila @ 2016 01 15, 00:23)
Sveikos 
pirkom seną butą ir dabar pas mus yra trijose patalpose ir visur skirtingu raštu sudėtas parketas. aš sakau - lupt ir mest lauk. bet kam pasako, tai plaukus pašiaušia - taigi geras daiktas! tipo, bent koridoriuj ir svetainėj pasilikit. bet tai kaip atrodys: virtuvėj plytelės, svetainėj ir koridoriuj parketas, o kambariuose laminatas? lopas ant lopo
sakykit, ar galima tarkim išardyti kvadračiukus ir juos sudėti eglute? ar pan? ar galima nusipirkti naujo parketo ir prijungti prie seno, kad atrodytų vienodai?

pirkom seną butą ir dabar pas mus yra trijose patalpose ir visur skirtingu raštu sudėtas parketas. aš sakau - lupt ir mest lauk. bet kam pasako, tai plaukus pašiaušia - taigi geras daiktas! tipo, bent koridoriuj ir svetainėj pasilikit. bet tai kaip atrodys: virtuvėj plytelės, svetainėj ir koridoriuj parketas, o kambariuose laminatas? lopas ant lopo

sakykit, ar galima tarkim išardyti kvadračiukus ir juos sudėti eglute? ar pan? ar galima nusipirkti naujo parketo ir prijungti prie seno, kad atrodytų vienodai?

Parketas turi būti visiškai tragiškas, kad jį keist laminatu...
kaina gali būt nuo 17-20 eur/už kvadratą +lakas, ar net 30eur/už kvadartą. Nuo būklės priklauso

O mane domina parketo atnaujinimo pilna kvadrato kaina

QUOTE(saulyteee @ 2016 06 18, 21:41)
kaina gali būt nuo 17-20 eur/už kvadratą +lakas, ar net 30eur/už kvadartą. Nuo būklės priklauso 

Kuriame pasaulio kraste tokios kainos ?

QUOTE(diana34 @ 2016 08 10, 11:20)
Kuriame pasaulio kraste tokios kainos ?
..Mediniu grindu lako nusveitimas kaina 4,50-5 Eu uz kvadrata ...Lakavimas atskirai kainuoja, lygtai 1Eu uz kvadrata kiekvienam sluoksniui...

Čia Vilniaus kainos

beje ten kainos su darbu ir su medžiagomis

QUOTE(saulyteee @ 2016 08 10, 13:48)
Čia Vilniaus kainos
o pas jus kur tokios kainos?

As surasiau kainas darbo.. medziados jau kiekvienam pagal norus, vienas nori kuo pigiau, kitas tik gerai ir nenori pigiu medziagu... bet tokiu kainu kokias surasete tikrai nera... mano pazystames dirba sita darba ir vaziuoja taip pat i Vln..
QUOTE(diana34 @ 2016 08 11, 11:46)
As surasiau kainas darbo.. medziados jau kiekvienam pagal norus, vienas nori kuo pigiau, kitas tik gerai ir nenori pigiu medziagu... bet tokiu kainu kokias surasete tikrai nera... mano pazystames dirba sita darba ir vaziuoja taip pat i Vln..
na patys restauravomės ir domėjomės

klausimas buvo dėl orientacinės kainos - tad mano nurodytos kainos yra orientacinės ir viskas priklauso nuo grindų būklės. Tad meistrai net telefonu nenurodo kainų, nes nori atvykti į vietą pasižiūrėti. Tad surašiau, tai ką mums pavyko rasti. Pasidarėme už 17 eur /kv, ir esam labai patenkinti rezultatu

QUOTE(saulyteee @ 2016 06 18, 21:41)

Ačiū už atsakymą! Kaip suprantu, čia būtų kaina "su viskuo" (išskyrus laką)? Mūsų medinukės vietomis labai nekokios būklės, su tarpais didžiausiais. Tai galvojam, ar restauruoti verta, ar lupti lauk ir kamštines dėti visur

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 08 24, 13:30)
Ačiū už atsakymą! Kaip suprantu, čia būtų kaina "su viskuo" (išskyrus laką)? Mūsų medinukės vietomis labai nekokios būklės, su tarpais didžiausiais. Tai galvojam, ar restauruoti verta, ar lupti lauk ir kamštines dėti visur 

žinokit kokios mūsų buvo

mes mokėjom 17eur su viskuo, vieni sakė 18-20 eur+ lakas (tiksli kaina sakė, kad paaiškės darymo metu), o kiti 30 eur

QUOTE(saulyteee @ 2016 08 24, 13:55)
žinokit kokios mūsų buvo
aš jau vienu metu galvojau irgi, kad nieko gero su jomis nebus.. ir įrėžtos giliai.. ir šiaip įdaužų ir t.t.t nu tikrai ne kažką.. bet kai padarė - susitingom su vyru tarpduryje
tik vat tarpų buvo, bet jie nebuvo labai dideli
šiaip tikrai - išsikvieskite kas dirba su girndimis ir Jums pasakys ir kiek kainuos ir ar verta
mes mokėjom 17eur su viskuo, vieni sakė 18-20 eur+ lakas (tiksli kaina sakė, kad paaiškės darymo metu), o kiti 30 eur
pasirinkom 17 eur, padarė per nepilnas 4 dienas, apie 42kv buvo
tvarkingai padarė, šiukšles susirinko 

Ačiū labai, kad pasidalinate patirtim

Gal galite rekomentuoti meistrus (Vilniuje)?