[
Hugo Boss piestukinis sijonukas, spalva navy (turiu juoda, tai toks tobulas, kad ir antra kostiumeli susikomplektuot noriu) - dabar tik svarka prisiderint reikia
Tobulybe!!! Net silpna ...
Ieskojau prduotuvese cia, LT, bet nieko... Teks ji siustis is Amerikes .
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 02, 09:11)
1. Ant pirmos skylutes neuzsegciau turbut net savo 8metei. O ant paskutines kai uzsegu man norisi, dar bent pora cm, kad ilgesnis butu
2. 2kg tai suo ar blusa?
QUOTE(Galilea @ 2014 03 29, 19:51)
rankine
QUOTE(Noya @ 2014 03 30, 20:26)
grazus pirkiniai, ypac kelnes ir marskinukai
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 01, 02:33)
dailus sijonukai ir svarkelis
pati jau antri metai kaip nesioju siuos ejimui, begimui patogumas
Nuostabus !!!
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 02, 10:20)
1. Ant pirmos skylutes neuzsegciau turbut net savo 8metei. O ant paskutines kai uzsegu man norisi, dar bent pora cm, kad ilgesnis butu
2. 2kg tai suo ar blusa?
2. 2kg tai suo ar blusa?
Is kur pavadelis?
As irgi tuoj turesiu dvieju kilogramu balta blusa
Jau radau
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 02, 09:08)
Taip pat gavau pora "bandomuju triusiu" is cwonder.
Verinys realybeje dailus, bet toks trumpokas, noretusi ilgesnio siek tiek
Verinys realybeje dailus, bet toks trumpokas, noretusi ilgesnio siek tiek
Faini daikteliai - sita parduotuve mane irgi domino, tai labai apsidziaugiau per viena kelione ja atradus. Tik kad nuotaika tokia gera buvo, jog net apsipirkinet nesinorejo, tai tik praejau ir perzvelgiau ka turi, bet nieko nesimatavau. Dabar gaila, nes butu gerai zinot kaip dydziai tinka...
QUOTE(egluce7 @ 2014 04 02, 09:48)
Tobulybe!!! Net silpna ...
Tai gal europietiskose yra? Kazkodel manau, kad turetu pigiau Europoj but 'Vilina' modeliukas jo vadinas. O siaip man rodos bloomingdales galioja 20% dabar, tai kiek geresne kaina gaunasi.
QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 04 02, 11:51)
pati jau antri metai kaip nesioju siuos ejimui, begimui patogumas
Tokio modeliuko dvejus turiu Galvojau patogesniu net nera kol dabar naujus isbandziau.
Ms.Blonde, nea, tikrai ne apyranke, nes apyrankei per didele, o kaip veriniui per trumpa, mano nuomone Bet nesiotina Pasirodysiu kada
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 02, 08:20)
2. 2kg tai suo ar blusa?
2. 2kg tai suo ar blusa?
Gyvastis panašus į šunį
QUOTE(cap carap @ 2014 04 01, 11:48)
Dideliausiam savo liūdesniu pranešu, jog dydis netiko
Kam buvo įdomu, tai 8,5 (~25,3cm)
Kam buvo įdomu, tai 8,5 (~25,3cm)
Mažinti ar didinti?
As nusipirkau 9,5
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 01, 20:26)
Dydziai sakyciau nepasikeite
Dekoju!
LaimingaMergina, megztukas grazus
-------------------------------------
Vince Camuto 'lupe' batukai - kazkaip keista, nes tik ebay randu pirkt, o online parduotuvese ne (net dsw.com nerandu, nors pirkau butent toje parduotuveje gyvai). Mano spalva BEECHWOOD kaip sioj nuorodoj
-------------------------------------
Vince Camuto 'lupe' batukai - kazkaip keista, nes tik ebay randu pirkt, o online parduotuvese ne (net dsw.com nerandu, nors pirkau butent toje parduotuveje gyvai). Mano spalva BEECHWOOD kaip sioj nuorodoj