Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(micefee @ 2014 03 28, 18:25)
Besibaigiant žiemai užsisakiau paltą. biggrin.gif Labai norėjau raudono...

user posted image

pagaliau issirinkai, koki dydi emei usa2??? kiek sukainavo dol????
Atsakyti
micefee paltas labai geras bigsmile.gif

--------------------

Mano pirkinukai:

Clarks basutes
user posted image

Hugo Boss piestukinis sijonukas, spalva navy (turiu juoda, tai toks tobulas, kad ir antra kostiumeli susikomplektuot noriu) - dabar tik svarka prisiderint reikia
user posted image

Skechers kedukai su memory foam padu - fantastisko patogumo wub.gif Isvis Skechers kedai man labai patinka ir groziu+patogumu nurungia kokius Nike ir pan.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 01 balandžio 2014 - 02:11
QUOTE(cap carap @ 2014 03 31, 13:00)
Hosanna  4u.gif
Dėl dydžio dar nepakomentuosiu, nes ryte dar neturėjau (kadangi vyreas sakė, jog siuntinį gavau, tai vakare pasakysiu kas ir kaip).

Dideliausiam savo liūdesniu pranešu, jog dydis netiko doh.gif doh.gif doh.gif
Kam buvo įdomu, tai 8,5 (~25,3cm) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 01 balandžio 2014 - 10:48
Ms. Blone-saunus pirkiniai! Del skecher'iuku lb sutinku su jumis. Turiu panasius-super begiojimui 4u.gif
Atsakyti
Ann Taylor tamsiai melynas svarkas prie sijonuko - norejau jo kuri laika, bet cia ta kategorija, kur paprastai netaiko papildomu nuolaidu, tai tempiau pirkima. O siandien net spec. koduka turi bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(zuvixxe @ 2014 04 01, 15:49)
Ms. Blone-saunus pirkiniai! Del skecher'iuku lb sutinku su jumis. Turiu panasius-super begiojimui 4u.gif

Aciu 4u.gif Dauguma kedu pas mane Skechers (dabar ir vyras nusipirko pora poru isbandyt), nors seniau isvis pobaisiai man jie budavo, bet dabar tikrai padaro ne tik kokybiskus, bet ir grazius.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 01, 01:33)
Skechers kedukai su memory foam padu

Del Skechers 100% sutinku! thumbup.gif Jei ne paslaptis, kur pirkti ir kiek kainavo?
Patogiausi sportbaciai ever! Turiu as ir MB. MB nuo neatmenamu laiku buvo istikimas begiojimui ir vaiksciojimui Nike modeliams, dabar i ta puse net neziuri. biggrin.gif Skechers labai patogus, labai simpatiski ir kaina palyginus su Nike, nedidele, o ir koja su jais labai maza atrodo. Abudu turim is pirmos Go Run kolekcijos. Mano tokie (nuotrauka is interneto):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 04 01, 19:58)
Del Skechers 100% sutinku! thumbup.gif Jei ne paslaptis, kur pirkti ir kiek kainavo?

Pirkau is amazon - kadangi ten pinigeliu dar turejau, tai gavosi $43. Butent ta modeliuka ir spalva macys.com su nuolaida maciau (tik papildomi kuponai negalioja ten jiems). Dar DSW bei 6pm yra pigiau Skechers.

O vyrui pirkau gyvai Skechers parduotuvej (mano norimos spalvos neturejo, tai jam dveji atiteko) - dabar 1 perki, antra pora su 50%, o dar su nuolaida abeji buvo, tai gavosi labai geros kainos. Bet skechers.com paziurejau, kad pilnom kainom ir nera tos 50% nuolaidos...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 01, 19:42)
Pirkau is amazon

Aciu! 4u.gif
O kaip tiesa, naujos kolekcijos dydziai? Kai siunciausi is USA, tai dar tuo metu Oze buvo Skechers parduotuve (dabar jau nera jos), tai 7 buvo per mazi, 8 - didoki, tai 7.5 atsisiunciau - liuks tiko. Mano peda kazkur 25 cm, kita - 24.5 cm.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 04 01, 21:19)
Aciu! 4u.gif
O kaip tiesa, naujos kolekcijos dydziai? Kai siunciausi is USA, tai dar tuo metu Oze buvo Skechers parduotuve (dabar jau nera jos), tai 7 buvo per mazi, 8 - didoki, tai 7.5 atsisiunciau - liuks tiko. Mano peda kazkur 25 cm, kita - 24.5 cm.

Dydziai sakyciau nepasikeite - matavausi 8 ir 7.5, tai man abeji tinka, bet pirkau 8 (su mintim, kad gal su storesne kojine nesiosiu). Nors as visa avalyne megstu basomis nesiot, isskyrus ziema kai labai salta, tai tik tada kojines nesioju ax.gif Apsiavus nesijaute labai didelio skirtumo tarp abieju dydziu, o ir namuose turimu vienu 7.5, kitu 8. Na aisku yra skirtumas, bet ne toks, kad eini ir klapsi biggrin.gif O as siaip nesioju visu batu 8 dydi.
Atsakyti
Atsiemiau savo New Balance. Parodau kaip realybeje atrodo. Del dydzio esu siek tiek pasimetusi. Nesioju 39, pabugau rizikuot ir 8 imt, pasiemiau 8.5. Ant liezuvelio raso, kad US8=UK6=EU39, o US8.5=UK6.5=EU40. Jie man geri, bet pirsta sugebu siaip ne taip i uzkulni ikist, negi jie turetu but tip top pagal koja? g.gif Bijau, kad prasitampys (jei jie prasitampo) ir bus galiausiai dideli g.gif Gal kas turit ir nesiojat? Prasitampo dydis ar ne? ax.gif

user posted image

Taip pat gavau pora "bandomuju triusiu" is cwonder.

Verinys realybeje dailus, bet toks trumpokas, noretusi ilgesnio siek tiek ax.gif
user posted image

Ir pavadelis suniui. Fainas, kokybe gera, bet mano "blusai" per masyvus visgi doh.gif
user posted image
Atsakyti
Vėrinys juk reguliuojasi mirksiukas.gif
Pavadėlis visgi šuniui ar blusai?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 02, 09:08)
Atsiemiau savo New Balance. Parodau kaip realybeje atrodo. Del dydzio esu siek tiek pasimetusi. Nesioju 39, pabugau rizikuot ir 8 imt, pasiemiau 8.5. Ant liezuvelio raso, kad US8=UK6=EU39, o US8.5=UK6.5=EU40. Jie man geri, bet pirsta sugebu siaip ne taip i uzkulni ikist, negi jie turetu but tip top pagal koja? g.gif Bijau, kad prasitampys (jei jie prasitampo) ir bus galiausiai dideli g.gif Gal kas turit ir nesiojat? Prasitampo dydis ar ne? ax.gif
Taip pat gavau pora "bandomuju triusiu" is cwonder.
Verinys realybeje dailus, bet toks trumpokas, noretusi ilgesnio siek tiek ax.gif
Ir pavadelis suniui. Fainas, kokybe gera, bet mano "blusai" per masyvus visgi doh.gif

Pagal aprasyma batai idealaus dydzio, o kadangi peda i prieki nesiremia, jie ir nesitampys. As savo Adidas, kuriu noretusi keliais mm didesniu, niekaip nepratampiau per kelis metus treniruociu. O verini juvelyras gali padidinti, parinks panasaus metalo grandinele gale ir uzsegima perkels i viduri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 balandžio 2014 - 08:12