Nusipirkau fake hunterius...Nei nesiot, nei parduot, nei grazint...
Pirma,kam pirkai gake...
Antra,kas nutiko?
Antra,kas nutiko?
Na jeigu jau nusipirkai tai nusipirkai....jei ne orginalo kaina mokejai ir grazinti nebegali tai....Cia gi tik eiliniai guminiai botai...jeigu tik graziai atrodo ant kojos ir nesiok sau laiminga per balas ir lietu. Ar Hunter ar ne hunter vistiek tik botai per lietu ir purvus.
QUOTE(enura @ 2014 03 26, 16:44)
o ka guess blogo daro?
Man irgi baisus prekinis ženklas. Toks rėkiantis, blizgantis. O ypač rankinės. Rusių džiaugsmas.
Del rankiniu pritariu 100% bet pvz ju dzinsai labai patogus ir atrodo graziai. O konkreciai sie bateliai, nuo kuriu prasidejo diskusija, ant kojos atrodo super gerai
QUOTE(enura @ 2014 03 26, 21:42)
Del rankiniu pritariu 100% bet pvz ju dzinsai labai patogus ir atrodo graziai. O konkreciai sie bateliai, nuo kuriu prasidejo diskusija, ant kojos atrodo super gerai
Gražu,faktas...bet renkamės kiekviena pagal savo kriterijus
CAP CARAP,Labai gražūs!
Tiesa tikrai rusių džiaugsmas )))
Bet CAP CARAP'ui pavydžiu batelių vistiek
MRS.,žiedas grazuolis
Ir kažkurios cardiganas smėlio spalvos ir švarkelis
O,botai ir liks botais.Hunteriai jie ar ne,vistiek tik per balas bėgt ir per purvus,grybaut ir šunį vedžioti Fake dar blogiau hunter'ių,nei paprastų ,eilinių botų.
Ir aplomai,kuom jie įpatingi tie hunter'iai?Guma odinė?Ar vidus įpatyngai prabangiai 'įrengtas'
Guma ir tiek.O tas žviegiantis priekyje užrašas,aplomai baisus
QUOTE(niedulis @ 2014 03 26, 21:21)
Man irgi baisus prekinis ženklas. Toks rėkiantis, blizgantis. O ypač rankinės. Rusių džiaugsmas.
Tiesa tikrai rusių džiaugsmas )))
Bet CAP CARAP'ui pavydžiu batelių vistiek
MRS.,žiedas grazuolis
Ir kažkurios cardiganas smėlio spalvos ir švarkelis
O,botai ir liks botais.Hunteriai jie ar ne,vistiek tik per balas bėgt ir per purvus,grybaut ir šunį vedžioti Fake dar blogiau hunter'ių,nei paprastų ,eilinių botų.
Ir aplomai,kuom jie įpatingi tie hunter'iai?Guma odinė?Ar vidus įpatyngai prabangiai 'įrengtas'
Guma ir tiek.O tas žviegiantis priekyje užrašas,aplomai baisus
Patrankos žiedas nerealus
Hunterius pirkau uzsienyje, pagrindineje parduotuviu gatveje, normalioje batu parduotuveje. Staigiai reikejo botu (pliaupe lietus, o as buvau pasiemus tik lietaus nemegstancius odinius batelius), buvo 70% nuolaida, sitas brandas man visada labai patiko, tai ir ciupau neisigilinus i detales.
Veliau pradejau galvot, kad nesu maciu originalu su dirzeliu apacioj, kad vidinis padukas labai nekokybiskai atrodo, keista, jog parduotuvej neturejo hunter kojiniu...Tada sulyginau visas detales su originalu internete ir...
Padielkas nesioti man geda ir apgailetina. Na, bet nieko nebepakeisi.
Del GUESS, tai galiu pasakyti, kad rubai, tases, batai LT rinkai yra parenkami pagal rytu europos vartotoju, "rusiska" skoni, o, pvz., Italijoje ar Vokietijoj pilna neissaukianciu, be jokiu auksu, blizguciu ir rekianciu etikeciu drabuziu ir aksesuaru, va pavyzdys: http://www.yoox.com/...p...LT&sizeId=6
Veliau pradejau galvot, kad nesu maciu originalu su dirzeliu apacioj, kad vidinis padukas labai nekokybiskai atrodo, keista, jog parduotuvej neturejo hunter kojiniu...Tada sulyginau visas detales su originalu internete ir...
Padielkas nesioti man geda ir apgailetina. Na, bet nieko nebepakeisi.
Del GUESS, tai galiu pasakyti, kad rubai, tases, batai LT rinkai yra parenkami pagal rytu europos vartotoju, "rusiska" skoni, o, pvz., Italijoje ar Vokietijoj pilna neissaukianciu, be jokiu auksu, blizguciu ir rekianciu etikeciu drabuziu ir aksesuaru, va pavyzdys: http://www.yoox.com/...p...LT&sizeId=6
Besibaigiant žiemai užsisakiau paltą. Labai norėjau raudono...
micefee grazus paltukas,spalva
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 03 26, 19:00)
taip Femme fatale'iškai atrodo(t)