Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

cap carap batai wub.gif
Atsakyti
Mrs basutes baisios doh.gif

olgunia, viskas labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 03 24, 14:22)
Kažkaip buvau apstojus girtis, bet čia netikėtai ir pigiai užtaikiau "pagaut", tai netveriu savam kailyje  wub.gif
New Inn:

wub.gif ech, o as tokius pagavau ir per dideli buvo, teko parduoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 03 24, 19:38)
Zomša, šiaip Guess (modeliukas "Hosanna"), bet pagavau sm'e  biggrin.gif

Aciu! 4u.gif Bateliai nuostabus, pri visko tiks. wub.gif

cap carap, enura o kaip ju dydziai, su kokiom kojytem, kokius dydzius emet ir ar tiktu siaurai kojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 03 25, 17:37)
cap carap, enura o kaip ju dydziai, su kokiom kojytem, kokius dydzius emet ir ar tiktu siaurai kojai? 4u.gif

del siauros nelabai pasakysiu, mano vidutine, bet vasara pabrinksta siek tiek, tai del plocio man lux buvo thumbup.gif Dabar galvoju gal siaurai butu platoki g.gif
o del dydzio tai su mano 25,5cm peda emiau 8,5 ir visu dydziu per dideli buvo verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Carapo bateliai verti grieko,bet neimčiau nes guess'o
Atsakyti
Kas čia per nesąmonė nepirkti patinkančio daikto vien dėl brand'o? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 03 26, 09:36)
Kas čia per nesąmonė nepirkti patinkančio daikto vien dėl brand'o?  schmoll.gif

Anikia čia nesamonė?!... Įsitikinimas ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 03 26, 11:36)
Kas čia per nesąmonė nepirkti patinkančio daikto vien dėl brand'o?  schmoll.gif

Kodėl nesąmonė? Tai gali būti vadinama ir atsakingu vartojimu. Tarkime, aš neperku jokiu Rusijoje gamintų prekių (ne tik drabužių), nesvarbu, kaip man jie patiktų. Taip pat nepirkčiau man nepatinkančio asmens kurtų ar reklamuojamų prekių - tarkime, Petruškevičiaus kvepalų (nors ir skaniai kvepėtų), nes nenoriu savo pinigų atiduoti tam asmeniui ar įmonei. Taip pat neperku gaminių, kurių gamintojai yra socialiai neatsakingi - pvz. nevalgau viename restoranų tinkle (nors ir skanu), nes neigiamai vertinu jų poziciją darbuotojų atžvilgiu - kodėl turiu savo pinigus atiduoti įmonei, kuri masiškai panaikina darbo vietas mamų, norinčių grįžti po motinystės atostogų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 26 kovo 2014 - 11:51
o ka guess blogo daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 26, 14:44)
o ka guess blogo daro?  g.gif

...man nieko,tik aš įsitikinus,kad perdėtai rėkia jie apie save,kokybės nulis,kažkoks man nesusipratimas....klaustukas ir lieka klaustuku...mano tai nuomonė,kam reiki,tinka,patinka lai perka,aš never ever schmoll.gif
Atsakyti
Lauktas,glostytas,norėtas...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 26 kovo 2014 - 18:01