Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(cameja @ 2014 03 14, 17:34)
Laukiu ... smile.gif

Marskinukai nelabai, bet visa kita patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2014 03 14, 18:25)
O jus juos pirkot begiojimui? As irgi ju noriu, bet begiot net neketinu biggrin.gif tik niekur nerandu bordiniu sad.gif

As pirkau is Amazon 4u.gif Gavosi pigiau nei tose Asos nuorodose ax.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 03 14, 21:18)
Modelis neskirtas bėgiojimui,laisvalaikio ladas mirksiukas.gif ..o bandos jausmas dėl mados vaikymosi biggrin.gif

Siaip skirtas, nes bent prie modelio raso classic running shoe, jei gerai atsimenu g.gif Betotaciau gal ir begiosiu, bet ne per greitai lotuliukas.gif

camejos rankine ir megztukas thumbup.gif Kieno gamybos rankine? Idomu, nes ebay panasia (o gal identiska) no name laikau ax.gif
Atsakyti
Na jei su tokiais bėgiosi,užuojauta tavo stuburui ir netikiu kad juos pirkai sportui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 14, 21:32)
camejos rankine ir megztukas thumbup.gif Kieno gamybos rankine? Idomu, nes ebay panasia (o gal identiska) no name laikau ax.gif

Rankine Tod's turetu but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 03 14, 21:39)
Na jei su tokiais bėgiosi,užuojauta tavo stuburui ir netikiu kad juos pirkai sportui biggrin.gif

Aisku, kad sportui- begiojimui po parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 14, 20:43)
Rankine Tod's turetu but 4u.gif

nebent Tod's modelio kopija

http://www.dudubags....mma-2-dudu.html
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 14, 19:50)
Aisku, kad sportui- begiojimui po parduotuves biggrin.gif

Nu va matai,o sakai sporui,klasikiniui bėgimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 14, 21:50)

Manau cameja antroj foto tiesiog pirma pasitaikiusi paveiksliuka parinko ir tiek, nes pirmajam rankine man visai nekliuna.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 14, 21:03)
Manau cameja antroj foto tiesiog pirma pasitaikiusi paveiksliuka parinko ir tiek, nes pirmajam rankine man visai nekliuna.

o argi as sakiau, kad man kazkas kliuna? g.gif
viskas ok su ta rankine
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 14, 22:14)
o argi as sakiau, kad man kazkas kliuna?  g.gif
viskas ok su ta rankine

Tai sakei, kad 'nebent Tod's kopija', tai turbut ir kliuva tai, kad neoriginalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 14, 21:36)
Tai sakei, kad 'nebent Tod's kopija', tai turbut ir kliuva tai, kad neoriginalas.  biggrin.gif

nu tas virtualus bendravimas doh.gif
ne vienos blogos minties neturejai tai sakydama..
turejau omeny, kad tai nebent tos firmos nukopijuotas ir koreguotas Tod's modelis..padielkos cia ne prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 14, 22:44)
nu tas virtualus bendravimas  doh.gif
ne vienos blogos minties neturejai tai sakydama..
turejau omeny, kad tai nebent tos firmos nukopijuotas ir koreguotas Tod's modelis..padielkos cia ne prie ko  smile.gif

Nu jo, sunku rastu susisneket kartais drinks_cheers.gif

Bet as manau, kad tai tikroji originali Tod's - ateis cameja ir pasakys kaip is tikro. O rasydama 'padielka', tai bendrai ivardijau, kad ne Tod's, o noname, kazkokios kitos firmos uzrasas ar pan.
Atsakyti