Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Elle_ @ 2014 03 06, 00:11)
ne apie spalvas kalba buvo, o apie raštus smile.gif  jeigu įdėmiau skaitytumėt, nereikėtų taip sau galvos trankyti smile.gif

Na, kad ne biggrin.gif

QUOTE(sygyta @ 2014 03 06, 10:54)
kailis ne rastas, o faktura 4u.gif

drinks_cheers.gif Kad butent kalba buvo apie kailinius, tai as (ir, manau, kalbininkai) tame zodyje iziuriu faktura, o ne rasta. As galvojau, kad jums apskritai visi batai is calfhair (o ju daug) pabode, nesvarbu, kokio rasto jie bebutu ax.gif

Situos pirkau butent del rasto, nes jis ne toks standartinis kaip pvz CIA Ne identisko, bet panasaus principo rasto batu yra isties daug, o va maniskiu man pasirode isskirtinesnis ax.gif Stai ju nuoroda, kieno ten plaukai ir rastas sprest nesiimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 06, 12:46)
Na, kad ne biggrin.gif
drinks_cheers.gif Kad butent kalba buvo apie kailinius, tai as (ir, manau, kalbininkai) tame zodyje iziuriu faktura, o ne rasta. As galvojau, kad jums apskritai visi batai is calfhair (o ju daug) pabode, nesvarbu, kokio rasto jie bebutu ax.gif 

Situos pirkau butent del rasto, nes jis ne toks standartinis kaip pvz CIA Ne identisko, bet panasaus principo rasto batu yra isties daug, o va maniskiu man pasirode isskirtinesnis ax.gif Stai ju nuoroda, kieno ten plaukai ir rastas sprest nesiimu bigsmile.gif

zaraza nugi raso leopardas bigsmile.gif toks geletas mano akimis ziurint thumbup.gif
Atsakyti

i 
Skelbimams skirta skelbimų lenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 10 kovo 2014 - 10:54
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 05, 11:43)

Mano naujausi ax.gif Tik nzn kaip seksis vaikscioti doh.gif

išskirtiniai smile.gif
Atsakyti
Pasidaviau bandos jausmui bigsmile.gif Beliko tik begiot pradet biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 08, 12:12)
Pasidaviau bandos jausmui bigsmile.gif Beliko tik begiot pradet biggrin.gif
user posted image

Eik jau eik....šaunuolis vaikas tu!!!!
Atsakyti
COACH MADISON MADELINE EAST/WEST SATCHEL.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 08, 18:34)
COACH MADISON MADELINE EAST/WEST SATCHEL.

Grazi spalva thumbup.gif , nors butent si mazoka atrodo. Didesnio formato esu ciupinejus, tai pasirode labai netalpi, nors ir nemaza, bet gal su sia nebus problemu.
Atsakyti
atsiprasau bet tie sporbaciai man negrazus blush2.gif

gretuxx, ne mano skonio rankine, bet labai moteriska wub.gif
Atsakyti
Michael Kors kedukai - nutryne balerinos bebunant mieste, tai teko eit i parduotuve ir kazka issirinkt, bet siaip labai patenkinta tokiu radiniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 08, 23:12)
Michael Kors kedukai -

o cia moteriski? g.gif nes mano vyras turi labai panasius, bet ne MK, o Tiger biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 03 09, 10:23)
o cia moteriski?  g.gif nes mano vyras turi labai panasius, bet ne MK, o Tiger  biggrin.gif

Nu gal vyrisku nesipirksciau sau lotuliukas.gif Realiai jie geriau atrodo, dailesnis islenkimas, bet tingejau vakar foto kelt....
user posted image
Atsakyti