Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

dresscodas neleidzia, o ir nereikia ten tokio daikto smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Nereide,liux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 01 28, 15:56)
Nereide, labai gražus! Jei dresskodas leidžia, dabar tokį pats tas yra darbe laikyti, kai vėsiau pasidaro smile.gif

Dar Max Maros batai kažkieno patiko, norėčiau kažko panašaus.

Dekuj 4u.gif .batai gyvai atrodo tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Nereide, nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ltwai @ 2014 01 28, 23:24)
Nereide, nerealus bigsmile.gif  bigsmile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš vėl su batais laugh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Šitie nerealiai gražūs ir patogūs, bet keliaus atgal, nes be proto smirda. Pirmą kartą gaunu batus, kurių oda taip smirdėtų g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 01 29, 12:22)
Aš vėl su batais laugh.gif

pirmieji nerealūs wub.gif
Atsakyti
Vilnonis paltas
user posted image

user posted image

Vilnos svarkelis

user posted image

rankine
user posted image
apacia rankines
user posted image
Atsakyti
Temide, kokio dydzio tie smirdukai? Man jie tokie nerealus... 4u.gif is kur jie? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 01 29, 19:40)
Temide, kokio dydzio tie smirdukai? Man jie tokie nerealus... 4u.gif is kur jie? wub.gif

Itališkas 40 dydis. Sąmoningai pirkau didesnius, kad dar kailį įsigrūsti:D Pirkau YOOX'e juos. Kelias dienas palaikiau saulėje, tai lyg ir silpnesnė ta smarvė, bet vis tiek yra. O vyras mano iš viso sako, kad man vaidenasi biggrin.gif Bet tikrai smirdi.
Papildyta:
Sauleleee_ paltas gražus, o vat rankinės tai nenorėčiau tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 01 29, 18:49)
Itališkas 40 dydis. Sąmoningai pirkau didesnius, kad dar kailį įsigrūsti:D Pirkau YOOX'e juos. Kelias dienas palaikiau saulėje, tai lyg ir silpnesnė ta smarvė, bet vis tiek yra. O vyras mano iš viso sako, kad man vaidenasi biggrin.gif Bet tikrai smirdi.

Temide, turejau italiska rankine, kuri irgi smirdejo oda, pradzioj labai stipriai, ilgainiui issivedino. Bet ilgokai uztruko, koki menesi tai is tolo uzuodziau ax.gif Dabar dar nuejau pauosciau, tai nebeliko jokio kvapo schmoll.gif bet jai jau 4 ar 5 metai biggrin.gif
Gal jeigu labai faini dar pravedinsit 4u.gif
Atsakyti
Temide, mano odos svarkelis irgi baisiai dvoke, net galva svaigdavo nuo tokio stipraus kvapo, bet po keliu menesiu issikvepe thumbup.gif batai prasivedins, pasilikit, tikrai grazuoliai, noriu ir as tokiu...maciau yra juodi tokie, tik mano dydzio nera...gundausi gal ir man priciupt dydziu didesnius...ar labai jauciasi tas vieno dydzio skirtumas jums? 4u.gif
Atsakyti