dresscodas neleidzia, o ir nereikia ten tokio daikto
aciu
Nereide,liux
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 01 28, 15:56)
Nereide, labai gražus! Jei dresskodas leidžia, dabar tokį pats tas yra darbe laikyti, kai vėsiau pasidaro
Dar Max Maros batai kažkieno patiko, norėčiau kažko panašaus.
Dar Max Maros batai kažkieno patiko, norėčiau kažko panašaus.
Dekuj .batai gyvai atrodo tikrai super
Nereide, nerealus
Aš vėl su batais
Šitie nerealiai gražūs ir patogūs, bet keliaus atgal, nes be proto smirda. Pirmą kartą gaunu batus, kurių oda taip smirdėtų
Šitie nerealiai gražūs ir patogūs, bet keliaus atgal, nes be proto smirda. Pirmą kartą gaunu batus, kurių oda taip smirdėtų
QUOTE(Temidė @ 2014 01 29, 12:22)
Aš vėl su batais
pirmieji nerealūs
Vilnonis paltas
Vilnos svarkelis
rankine
apacia rankines
Vilnos svarkelis
rankine
apacia rankines
Temide, kokio dydzio tie smirdukai? Man jie tokie nerealus... is kur jie?
QUOTE(Shievonne @ 2014 01 29, 19:40)
Temide, kokio dydzio tie smirdukai? Man jie tokie nerealus... is kur jie?
Itališkas 40 dydis. Sąmoningai pirkau didesnius, kad dar kailį įsigrūsti:D Pirkau YOOX'e juos. Kelias dienas palaikiau saulėje, tai lyg ir silpnesnė ta smarvė, bet vis tiek yra. O vyras mano iš viso sako, kad man vaidenasi Bet tikrai smirdi.
Papildyta:
Sauleleee_ paltas gražus, o vat rankinės tai nenorėčiau tokios
QUOTE(Temidė @ 2014 01 29, 18:49)
Itališkas 40 dydis. Sąmoningai pirkau didesnius, kad dar kailį įsigrūsti:D Pirkau YOOX'e juos. Kelias dienas palaikiau saulėje, tai lyg ir silpnesnė ta smarvė, bet vis tiek yra. O vyras mano iš viso sako, kad man vaidenasi Bet tikrai smirdi.
Temide, turejau italiska rankine, kuri irgi smirdejo oda, pradzioj labai stipriai, ilgainiui issivedino. Bet ilgokai uztruko, koki menesi tai is tolo uzuodziau Dabar dar nuejau pauosciau, tai nebeliko jokio kvapo bet jai jau 4 ar 5 metai
Gal jeigu labai faini dar pravedinsit
Temide, mano odos svarkelis irgi baisiai dvoke, net galva svaigdavo nuo tokio stipraus kvapo, bet po keliu menesiu issikvepe batai prasivedins, pasilikit, tikrai grazuoliai, noriu ir as tokiu...maciau yra juodi tokie, tik mano dydzio nera...gundausi gal ir man priciupt dydziu didesnius...ar labai jauciasi tas vieno dydzio skirtumas jums?