Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Salvince @ 2014 02 28, 09:15)
O jums siu batuku metaliukai nenukrenta ant pacio kulniuko???Nes pardaviau draugei tokius batukus,skundziasi kad metaliukai nutryne visa kulniuko spalva,ir einant garsas kaip pakaustytas unsure.gif
Savo dydzio dar nesulaukiau,tai ziuresiu ar cia pasitaike kokie brokuoti,ar jie visi tokie  g.gif

Skaiciau apie sita problema atsiliepimuose, kai ieskojau info apie siuos batukus US parduotuvese. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane sviesus ir tikrai niekas nenusitryne , o jei einant jie kauksi tai reik truputi suspaust ir nebejuda .
Atsakyti
man lygiai ta pati beda su tais RL batais. Negaliu ju pakest, velkas ta sagtis, dauzos. Kulnas irgi pasitryne nezymiai. Nors as juos avejau tik patalpoj, per asfalta garas turbut isvis nepakenciamas butu biggrin.gif Bandziau spaust, bet neveiksminga, padeda tam kartui, porai minuciu. Gal pamokykite mane? biggrin.gif
Atsakyti
Hmm tikrai nepamokysiu , nes matyt pas mane tiek nejudejo . Nes as pirma kart uzsidejus pajutau , kad juda , truputeli paspaudziau ir nebejuda .
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 02 28, 10:59)
man lygiai ta pati beda su tais RL batais. Negaliu ju pakest, velkas ta sagtis, dauzos. Kulnas irgi pasitryne nezymiai. Nors as juos avejau tik patalpoj, per asfalta garas turbut isvis nepakenciamas butu biggrin.gif Bandziau spaust, bet neveiksminga, padeda tam kartui, porai minuciu. Gal pamokykite mane? biggrin.gif

drauge sake nes pas batsiuvi kad sutrumpintu ta odine juostele,tada sagtis lyg neturetu kristi,ji taip pat devi tik patalpoje,bet tikrai baisiai atrodo nesioti po 2-3 sav kulnas tragiskas,ir kai pagalvoji kad ju kokia reali kaina,tai kur ta kokybe smile.gif
Atsakyti
reiskias kalta per ilga juostele odine. As irgi masciau, kad reikia nunest, turbut, kitos iseities nera
Atsakyti
Keletas paskutinių:
MD šilko suknelė, realiai 100k gražesnė bent jau man wub.gif
user posted image
user posted image
Free people suknelė
user posted imageuser posted image
batukai pirmieji iš kairės
user posted image
aulinukai
user posted image
džinsai
user posted image
Atsakyti
Girl...patiko MD suknytė,realiai super ji...ir bateliai liux...
Atsakyti
girl, visi pirkiniai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Girl, sitoje nuotraukoje tai labai prastai ta suknele atrodo. Is pirkinuku patiko batukai smeliniai ir dzinsai.
Atsakyti
Girl abi suknutes wub.gif
Atsakyti
Girl, patiko dzinsiukai i baciukai.
RL kerzavai schmoll.gif
Atsakyti