Isnoreta Rebecca Minkoff rankine
Na pavasariui keliauja mano batukai
Papildyta:
Grazu , tokios noreciau sviesios kaip mano batai, nes rudos tai nelabai tureciau kur derinti.
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 24, 19:42)
Isnoreta Rebecca Minkoff
Grazu , tokios noreciau sviesios kaip mano batai, nes rudos tai nelabai tureciau kur derinti.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 24, 19:42)
Isnoreta Rebecca Minkoff
daili, svarbiausia, kad tie uztrauktukai uz rubu nesikabintu
QUOTE(mamaSandra @ 2014 02 24, 21:21)
daili, svarbiausia, kad tie uztrauktukai uz rubu nesikabintu
Gavus rimciau isbandysiu, nes parduotuvej sitos spalvos nebuvo. Bet pati modeliuka apziurinejant ir prisimatuojant nekliuvo tie uztrauktukai.
QUOTE(evelinki @ 2014 02 24, 16:33)
man irgi pasirodė keistas tas kabinėjimasis ir ironija bei lyginimas dviejų skirtingų dalykų, kaip sportas ir laisvalaikis. Jeigu žmogus perka sportinę aprangą, vadinasi ji jam reikalinga sportui, o ne teatrui, darbui, miestui ir kitiems minėtiems dalykams.
Eilinis pasimaivymas - aš Olandijoj gyvenu, o jūs čia ka, lietuviai, vargo pelės, nieko nesuprantat, su sportine apranga, o ne suknelėm sportuojat visi 99 %
Paskutinė rankinė ir bateliai gražūs iškart pavasariu pakvipo
Laukiu parkeliaujant
QUOTE(viol @ 2014 02 25, 12:05)
...super,aš galvoju kad ir man reikia,jau kuris laikas ..liux
.....apie praėjusius pasvarstymus dėl dviračių...matau kaip važiuoju į restoraną ar teatrą ..na nebent tą sveiko maisto makdonaldą
...aš su dviračiu draugauju labai,bet sakau ir niekas nepakeis mano nuomones,kad sriubinis šaukštas TIK sriubai,ir nevalgoma sriuba su arbatiniu šaukšteliu...na nebent dieta
QUOTE(viol @ 2014 02 25, 13:05)
kur pirkote? Aš ir vis mastau, kad reikia
QUOTE(cereza @ 2014 02 25, 15:51)
kur pirkote? Aš ir vis mastau, kad reikia
Pirkau Asos.. dabar jiems nuolaida Batai
mamaSanadra paltukas