Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Gisana @ 2014 02 23, 16:48)

Pakabutis:
user posted image

super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2014 02 23, 20:14)
As pastebejau  smile.gif Tiek vyresni, tiek jauni. Tik cia ju kaina gal 800kr, absurdas  doh.gif

kiek čia doleriais? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 02 23, 18:39)
tikrai taip:) dar man butinos dviratininko kelnes cool.gif
aisku ne prie city bike smile.gif

drinks_cheers.gif Be ju klynui kančia. biggrin.gif Na, aišku, dar ir šalmas būtinas bei pirštinės nepamaišo, ypač jei miškais per kalniukus važinėjant.

QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 23, 18:56)
As nuo dviracio nenulipu smile.gif tai man nuolat reiktu kaip sportininkei atrodyt? Atvaziavus i darba/teatra/restorana/mokslus persirenginet? Nes kitom priemonem nekeliauju, tik dviraciu smile.gif
Galbut taip nusistebejau,nes saly, kurioje gyvenu ir diplomatai vazineja su kostiumais kasdien dviraciu i darba ir banko darbuotojos su kostiumeliais ir kablukais pedalus mina, tai man labai keista, kai zmones Lietuvoje savaitgaliniam  dviraciu pasivazinejimui atsiputus perka specialias sportininko aprangas biggrin.gif Olandijoje visi vazineja dviaciais ir niekas nesirenka specialiu aprangu, o vazinejam ir ziema sniegus nuo sedyniu nusikase ir per lietu su skeciu rankoje smile.gif
Jei neleki greitai nesuprakaituoji,ir joks cia sportas, tas pats kaip pesciom eit.
Speciali apranga tam tik noro bet ka pirkti patenkinimui.

Na matai, Olandijoj dviratis yra fenomenas. biggrin.gif Juk rašė, kad turi ne miesto dviratį, o kalnų skirtą miškais važinėti. Aš galiu pasakyti, kad Norvegijoje visi įvairiais sportais užsiiminėja ir kasdien gali pamatyti žmones mieste su sportine apranga - bėgiojančius, minančius dviratį, slidinėjančius ir panašiai. Tau ir olandams dviratis susisiekimo, o kitoms šalims dažniausiai sporto ir laisvalaikio praleidimo priemonė. Tad nieko čia stebėtino. smile.gif

QUOTE(evelinki @ 2014 02 23, 21:48)
kiek čia doleriais? smile.gif

Apie 130 jei norvegiškom kronom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 24 vasario 2014 - 03:03
QUOTE(Gisana @ 2014 02 23, 21:02)
Kadangi man dviratis nėra susiekimo priemonė, tu neleki greitai, o aš sportuoju, tad ir važiavimui su juo turi būti atitinkami rūbai  smile.gif

Ir šiaip, nėra prasmės toliau diskutuoti, kai vienas su dviračiu važiuoja į teatrą, o kitas į mišką.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 24, 04:01)
, o kitoms šalims dažniausiai sporto ir laisvalaikio praleidimo priemonė. Tad nieko čia stebėtino. smile.gif 
Apie 130 jei norvegiškom kronom.

Va va,lietuviams 99% tai laisvalaikio priemone,savaitgali pasivazinet atsiputus graziam orui esant, o laisvalaikio leidimui specovkes nereikalingos...bet jei jums grazu sportiniai rubai su nike, adidas emblemom,ir treninguciai laisvalaikiui valio,zinoma nepamaisys, cia jau kita tema.
Man tai labai negrazu, ir suprantu tai tik ant sportininku,kai tikrai reikia.
Baigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 24, 11:32)
Va va,lietuviams 99% tai laisvalaikio priemone,savaitgali pasivazinet atsiputus graziam orui esant, o laisvalaikio leidimui specovkes nereikalingos...bet jei jums grazu sportiniai rubai su nike, adidas emblemom,ir treninguciai laisvalaikiui valio,zinoma nepamaisys, cia jau kita tema.
Baigiau 4u.gif

bet juk laisvalaikis laisvalaikiui nelygus. jei nike yra blogis, regatta tavo nuomone taip pat? svarbiausiai naudoti ruba tinkamu laiku , tinkamoje vietoje.
Atsakyti
Man,tai labai gražu,kai dviratį miną su sijonu ir kablais bigsmile.gif biggrin.gif nieko gražiau nemačiau wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 23, 14:54)
Kokios firmos grazuolis paltukas? smile.gif

MaxMara
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 23, 15:40)
Tai kad cia kauliukai ir kortos, o ne kaukolytes. Medziaga nieko gero - poliesteris kiek pamenu (paprastai net nesitatuoju tokios sudeties), bet prie kuno labai malonus. Kai tik naujiena buvo ciupinejau parduotuvej ir galvojau kazkas geriau sudety, bet takart nesimatavau. Na o uz sale kaina nesiskundziu smile.gif O pirkau gyvai - atsitiktinai online pamaciau, kad nuolaida, bet buvo tik kita spalva, tai paskambinau i parduotuve ir turejo jie norimu.

doh.gif
kas cia daros su manim, reiks i pirkiniu sarasa akiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 24, 10:32)
Baigiau 4u.gif

Juokinga skaityti. Visų pirma, iš kur ištraukėt tuos 99%? Visų antra, jei jums "specovkės" (beje, ar tik ne jūs kitoj temoj kabinėjotės prie netaisyklingo žodžio "išmiera"? o "specovkė" jau geras žodis, vartotinas? laugh.gif) nereikalingos, tai ir nedėvėkite. Gražiam orui esant ir minant 20 km/h į kalniuką galima labai greit suprakaituoti ir su natūralaus pluošto padoriais rūbais jau bus didelis diskomfortas. O jei oras labai gražus, tai nereikia ir to kalniuko, užtenka, kad saulė spigina. Manau, kas perka sportinius rūbus, juos renkasi ne dėl to, kad yra gražūs, o dėl funkcionalumo ir patogumo.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 02 23, 20:05)
O kokią tokiam dalykui striukę rinktumėtės jūs? biggrin.gif nesportuoju profesionaliai, dėl maratonų, tai nežinau, gal ir sudalyvausiu kokiam. O ši striukė apskritai skirta bėgiojimui, bet man patinko funkcijos - neperpučiama, šiek tiek neperšlampama, ilga nugara  ax.gif be to, dviratis ne miesto, o kalnų, su sijonais važinėt nekaip atrodytų biggrin.gif

Gisana, striuke liuks, tiks visiems gyvenimo atvejams.
As dukroms panašaus stiliaus TNF perku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 24, 13:23)
Juokinga skaityti. Visų pirma, iš kur ištraukėt tuos 99%? Visų antra, jei jums "specovkės" (beje, ar tik ne jūs kitoj temoj kabinėjotės prie netaisyklingo žodžio "išmiera"? o "specovkė" jau geras žodis, vartotinas? laugh.gif) nereikalingos, tai ir nedėvėkite. Gražiam orui esant ir minant 20 km/h į kalniuką galima labai greit suprakaituoti ir su natūralaus pluošto padoriais rūbais jau bus didelis diskomfortas. O jei oras labai gražus, tai nereikia ir to kalniuko, užtenka, kad saulė spigina. Manau, kas perka sportinius rūbus, juos renkasi ne dėl to, kad yra gražūs, o dėl funkcionalumo ir patogumo.

drinks_cheers.gif
tokia striukė visas gyvenimo atvejais pravers.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 24, 13:23)

drinks_cheers.gif pvz. as pati turiu spec begimo batelius, bet nesu prof. begike, renkuosi todel kad jie nerealiai patogus ir apskritai renkuosi specialia apranga sportui, vien del komforto, nes ji greiciau isgarina prakaita ir pan 4u.gif Nesuprantu kas cia tokio stebetino ar juokingo g.gif doh.gif juokingai atrodo tada, kai su sportavimo rubais vaiksto kaip su kasdienine apranga doh.gif
O Gisanos striukyte, superine bus tiek begiojimui tiek su dviraciu, nepalyginama su kokiu medvilniniu trenigu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mon Cheri: 24 vasario 2014 - 12:50
man irgi pasirodė keistas tas kabinėjimasis ir ironija bei lyginimas dviejų skirtingų dalykų, kaip sportas ir laisvalaikis. Jeigu žmogus perka sportinę aprangą, vadinasi ji jam reikalinga sportui, o ne teatrui, darbui, miestui ir kitiems minėtiems dalykams.
Atsakyti