QUOTE(sygyta @ 2014 02 23, 18:39)
tikrai taip:) dar man butinos dviratininko kelnes
aisku ne prie city bike
Be ju klynui kančia.
Na, aišku, dar ir šalmas būtinas bei pirštinės nepamaišo, ypač jei miškais per kalniukus važinėjant.
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 23, 18:56)
As nuo dviracio nenulipu
tai man nuolat reiktu kaip sportininkei atrodyt? Atvaziavus i darba/teatra/restorana/mokslus persirenginet? Nes kitom priemonem nekeliauju, tik dviraciu
Galbut taip nusistebejau,nes saly, kurioje gyvenu ir diplomatai vazineja su kostiumais kasdien dviraciu i darba ir banko darbuotojos su kostiumeliais ir kablukais pedalus mina, tai man labai keista, kai zmones Lietuvoje savaitgaliniam dviraciu pasivazinejimui atsiputus perka specialias sportininko aprangas
Olandijoje visi vazineja dviaciais ir niekas nesirenka specialiu aprangu, o vazinejam ir ziema sniegus nuo sedyniu nusikase ir per lietu su skeciu rankoje
Jei neleki greitai nesuprakaituoji,ir joks cia sportas, tas pats kaip pesciom eit.
Speciali apranga tam tik noro bet ka pirkti patenkinimui.
Na matai, Olandijoj dviratis yra fenomenas.
Juk rašė, kad turi ne miesto dviratį, o kalnų skirtą miškais važinėti. Aš galiu pasakyti, kad Norvegijoje visi įvairiais sportais užsiiminėja ir kasdien gali pamatyti žmones mieste su sportine apranga - bėgiojančius, minančius dviratį, slidinėjančius ir panašiai. Tau ir olandams dviratis susisiekimo, o kitoms šalims dažniausiai sporto ir laisvalaikio praleidimo priemonė. Tad nieko čia stebėtino.
QUOTE(evelinki @ 2014 02 23, 21:48)
kiek čia doleriais?
Apie 130 jei norvegiškom kronom.