Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

Aciu uz pagyras 4u.gif batukai mano is ebay, parduotuvese neradau, nes kolekcija senesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita251 @ 2014 02 10, 03:02)
Iris is kur grazioji suknele smile.gif  4u.gif

ne Iris, bet atsakysiu, čia ted baker suknelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, cia galite ir isigyti TB suknele, kam labai patiko... ir nuolaidele dabar
https://www.blueberr...0011126800.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2014 - 23:29
Ohhh.... bigsmile.gif blink.gif Nesitikejau, kad toki susidomejima sukels si suknele wub.gif Taip, kaip ir mergaites auksciau rase is Ted Baker ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2014 02 11, 08:55)
Ohhh.... bigsmile.gif  blink.gif Nesitikejau, kad toki susidomejima sukels si suknele  wub.gif Taip, kaip ir mergaites auksciau rase is Ted Baker ji  ax.gif

O kur jus pirkote?
Atsakyti
Mano naujausias... Ted Baker sijonukas. Dažnas svecias sioje temuteje smile.gif
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar doh.gif Rastas realiai ziurisi labai gerai wub.gif
user posted image
Atsakyti
džinsai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 11 vasario 2014 - 16:49
QUOTE(Chloja @ 2014 02 11, 14:18)
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar doh.gif Rastas realiai ziurisi labai gerai wub.gif
user posted image

oho koks grazus komplektukas bigsmile.gif
o is kur sijonus perkat?

Gisana dzinsai nais smile.gif
Atsakyti
Cloja...super derinys!
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2014 02 11, 14:18)
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar doh.gif

Ted Baker naujoj kolekcijoj yra toks sijonukas tik fonas ne juodas, bet kreminis ir geles vos vos skiriasi, teko apziuret gyvai...fantastiskas... wub.gif tas sijono pustumas kaip patiko...ir megztinukas toks pat isleistas prie jo wub.gif
As irgi labai norejau sio juodo rinkinio, bet megztinio neradau, todel nepirkau ir sijonuko smile.gif
Dabar mastau apie ta sviesu wub.gif
Atsakyti
tas sviesus sijonukas man dar grazesnis ! tik va gaila ner kur paciupinet jo gyvai
Atsakyti
Chloja labai labai tiek sijonukas tiek megztukas wub.gif

QUOTE(Shievonne @ 2014 02 11, 19:51)
Ted Baker naujoj kolekcijoj yra toks sijonukas tik fonas ne juodas, bet kreminis ir geles vos vos skiriasi, teko apziuret gyvai...fantastiskas... wub.gif  tas sijono pustumas kaip patiko...ir megztinukas toks pat isleistas prie jo wub.gif
As irgi labai norejau sio juodo rinkinio, bet megztinio neradau, todel nepirkau ir sijonuko smile.gif
Dabar mastau apie ta sviesu wub.gif

As irgi nusiziurejau kremini wub.gif
Atsakyti