Aciu uz pagyras batukai mano is ebay, parduotuvese neradau, nes kolekcija senesne
QUOTE(Jolita251 @ 2014 02 10, 03:02)
Iris is kur grazioji suknele
ne Iris, bet atsakysiu, čia ted baker suknelė
Na, cia galite ir isigyti TB suknele, kam labai patiko... ir nuolaidele dabar
https://www.blueberr...0011126800.html
https://www.blueberr...0011126800.html
Ohhh.... Nesitikejau, kad toki susidomejima sukels si suknele Taip, kaip ir mergaites auksciau rase is Ted Baker ji
QUOTE(**Iris** @ 2014 02 11, 08:55)
Ohhh.... Nesitikejau, kad toki susidomejima sukels si suknele Taip, kaip ir mergaites auksciau rase is Ted Baker ji
O kur jus pirkote?
Mano naujausias... Ted Baker sijonukas. Dažnas svecias sioje temuteje
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar Rastas realiai ziurisi labai gerai
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar Rastas realiai ziurisi labai gerai
džinsai:
QUOTE(Chloja @ 2014 02 11, 14:18)
oho koks grazus komplektukas
o is kur sijonus perkat?
Gisana dzinsai nais
Cloja...super derinys!
QUOTE(Chloja @ 2014 02 11, 14:18)
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar
Bet gavus ji, dar labiau prisireike tokio paties rasto megztuko... Labai labai ieskosiu dabar
Ted Baker naujoj kolekcijoj yra toks sijonukas tik fonas ne juodas, bet kreminis ir geles vos vos skiriasi, teko apziuret gyvai...fantastiskas... tas sijono pustumas kaip patiko...ir megztinukas toks pat isleistas prie jo
As irgi labai norejau sio juodo rinkinio, bet megztinio neradau, todel nepirkau ir sijonuko
Dabar mastau apie ta sviesu
tas sviesus sijonukas man dar grazesnis ! tik va gaila ner kur paciupinet jo gyvai
Chloja labai labai tiek sijonukas tiek megztukas
As irgi nusiziurejau kremini
QUOTE(Shievonne @ 2014 02 11, 19:51)
Ted Baker naujoj kolekcijoj yra toks sijonukas tik fonas ne juodas, bet kreminis ir geles vos vos skiriasi, teko apziuret gyvai...fantastiskas... tas sijono pustumas kaip patiko...ir megztinukas toks pat isleistas prie jo
As irgi labai norejau sio juodo rinkinio, bet megztinio neradau, todel nepirkau ir sijonuko
As irgi nusiziurejau kremini