Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Nuska @ 2014 01 28, 10:02)
Sveikos  4u.gif

Kažkaip nustebino daugelio nuomonė dėl spektaklių  g.gif  Man kažkaip kinoteatras ir spektalis nesulyginami dalykai. Kaina kone ta pati, bet spektaklio vertė žymiai didesnė. Pas mus į darželį, mokyklą irgi atvažiuoja spektakliukai, bet aš manau, kad bent porą kartų per metus reikia su vaiku nueit drauge į teatrą. Tik žinoma reikia atsirinkti kas vaikui patinka. Va maniškiai kol kas nemoka įvertinti baleto grožio. Jiems labiau prie širdies lėlių ar Raganiukės teatro repertuaras.

Elektros ir mes palyginti nemažai sunaudojam - apie 300 kwh. Daugiausia suryja elektrinis gyvatukas, norisi kad vonioj būtų šilta, tai ant maksimumo atsuktas.

drinks_cheers.gif man irgi atrodo, kad tai ne tas pats ir skoni reikia ugdyti ir lavinti nuo mazu dienu, kad po to nebutu taip, jog uzauga (ypatingai berniukai) ir nezino ka reik veikt tam teatre ir su kuo valgomas baletas.

Mes esam buve su Danielium Raganiukes teatre, tai jam visai patiko, tik tada pamenu ziema buvom ir labai susalom, nesildoma visai sale blink.gif Kazin ar dabar kas pasikeite ar ten vis dar taip pat salta? g.gif
Atsakyti
man rods, dar nuo pačio vaiko priklauso... nu ir aš pati nesu didelė teatro gerbėja...
Atsakyti
E kine dar nebuves, ziuri tik per TV ka parsiunčiam, o teatre kelis kartus buves irgi nuo 2,5 kažkur, nepatiko jam. sako , kad patiko, bet as maciau , kad kuičiasi, nuobodžiauja, sunkiai išlaiko dėmesį.
dičkiui teatras irgi nei per kur, neįdomu, nuobodu,, kiną dievina, knygas irgi graužia, nespėjam pirkti ir iš bibliotekų imti. žodžiu per jėgą to teatro neįkiši. aš pvz pati tik muzikinį teatrą mėgstu.
Atsakyti
na aš į kinoteatrą abu vaikus pirmą kartą nuvedžiau tik šį rudenį. Ir tai vedžiau tik todėl, kad vaikai žinotų kas per daiktas tas kinoteatras. Vyresnėlė vis klausia kada vėl eisim į kinoteatrą, bet jei nebus akcijinių bilietų, tai tikrai nevesiu už tokią kainą. Nu neatitinka sumokėta kaina turinio vertės, tą patį multiką galima namie patogiai prieš teliką pažiūrėti.
Sakiau dar reikia į McDonalndą bendram išprusimui nuvesti biggrin.gif kone 100% garantija kad nieko ten nevalgys, na bet kad žinotų kas tai yra. Bo jau pasakoja, kad va tie ar tie draugai buvo ir kada mes eisim. Ir mano patikinimas, kad tai tokia pati kavinė, neveikia. Reikia nuvest, kad įsitinkintų, kad nieko valgomo (jų skoniui) ten nėra biggrin.gif

Sawana, o žaislų muziejuje buvai? Sako ten labai faina. Aš vis neprisiruošiu nueit.
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 10:08)
man rods, dar nuo pačio vaiko priklauso... nu ir aš pati nesu didelė teatro gerbėja...

o tada iš kur žinai, kad ir vaikui nepatiks? plius nelyginkim savo skonio su vaikų. Va kai aš pernai nuvedžiau abu į baletą, tai maniau, kad bent jau vyresnėlė tai išsižiojusi žiūrės. O jai nepatiko. O va tie vaikiški spektakliukai abiems patinka. Aš žinoma nuobodžiauju tuo metu, na bet vaikai kvatoja, išsišiepę žiūri, vadinasi jiems tinka.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 01 28, 10:30)
o tada iš kur žinai, kad ir vaikui nepatiks? plius nelyginkim savo skonio su vaikų. Va kai aš pernai nuvedžiau abu į baletą, tai maniau, kad bent jau vyresnėlė tai išsižiojusi žiūrės. O jai nepatiko. O va tie vaikiški spektakliukai abiems patinka. Aš žinoma nuobodžiauju tuo metu, na bet vaikai kvatoja, išsišiepę žiūri, vadinasi jiems tinka.

oj, nuska, tu labai giliai kapstai ir dar manai, kad mamos savo vaikų neperpranta biggrin.gif

Jns pas mane kaip atversta knyga. gi matosi iš vaiko elgesio, norų ir pageidavimų, kas jam tinka/patinka.
nu nesugalvočiau Joncės į šokius vestis, o va Motiejų tikrai bandysiu biggrin.gif
va Joncė į kiną anksti pradėjo - Motiejui dzingulingu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 01 28, 11:30)
Sawana, o žaislų muziejuje buvai? Sako ten labai faina. Aš vis neprisiruošiu nueit.

Nebuvau. Girdejau, bet irgi neprisiruosiu pasidomet kur ir kaip. Kazin ten tuos zaislus ciupineti galima? g.gif Nes maniskiams tai cia butina salyga butu smile.gif

Dar girdejau, kad traukiniu, t.y. gelezinkelio muziejus fainas, bet ten turbut vyresniems labiau..
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2014 01 28, 11:36)
Nebuvau. Girdejau, bet irgi neprisiruosiu pasidomet kur ir kaip. Kazin ten tuos zaislus ciupineti galima?  g.gif Nes maniskiams tai cia butina salyga butu  smile.gif

Dar girdejau, kad traukiniu, t.y. gelezinkelio muziejus fainas, bet ten turbut vyresniems labiau..

jep, ten yra saugomi ir originalūs žaislai ir tuo pačiu yra jų kopijos, su kuriomis galima pažaisti. Būtent todėl ir turėtų vaikams patikti. Kas buvo, tai sakė super.

Žaislų muziejus
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Aš ir apie žaislų muziejų gerus atsiliepimus girdėjus, kas buvo, tai labai patiko. Reiks būtinai kada nueiti.
Kinoteatre maniškės yra buvę kokius 4 kartus, Austėja aišku daug anksčiau pirmą kartą apsilankė, bet abiem sunku dėmėsį išlaikyt iki galo, paskui pradeda maltis ir nenustygsta vietoje, tai dabar kol kas net ir neiname, nors prašo smile.gif
Spektakliukuose irgi lankomės, maždaug nuo 2 m. Raganiukės teatre daug spektaklių matę, joms ten labai patinka. Dar buvę nemažai kartų Keistuolių teatre ir kartą Mažajam. Kažkaip paskutiniu metu niekur neinam, kai išėjau į darbą. Reiks taisytis ir nuvest kur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikė: 28 sausio 2014 - 12:44
pažiūrėjau nuorodą žaislų muziejaus, tai man rodos, čia mums pačioms įdomiau pažiūrėti tuos eksponatus, nes su dauguma jų pačios ir žaidėm. dabartiniai vaikui pečiais patraukytų, nes net man skurdžiai taip pasirodė tie tarybiniai. kur iš galvijų kaulų ir tai įdomesni
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2014 01 28, 11:36)

Aš tai žinau, kad aviacijos muziejus tai tikrai fainas, bernam ypač įdomus...Va Zirziai visai šalia, galėsi vežt bernus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 28, 14:12)
Aš tai žinau, kad aviacijos muziejus tai tikrai fainas, bernam ypač įdomus...Va Zirziai visai šalia, galėsi vežt bernus  mirksiukas.gif

ooo jo, gi man pašonei, o dabar Jonui lėktuvų manija - reiks pasicekavint kada ten kas dirba aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 28, 15:14)
ooo jo, gi man pašonei, o dabar Jonui lėktuvų manija - reiks pasicekavint kada ten kas dirba  aciuks.gif

Aga, pas mus irgi lektuvu manija..kai buvom aviacijos sventej vasara tai negalejom iseit kol prie visu lektuvu, kur buvo leidziama, vairu nepasedejo doh.gif Nuvargom totaliai visi, nes karstis baisus tadien buvo, tam plynam lauke jokio pavesio, o eiles prie tu lektuvu - begalines..bet vaikams kiek laimes.. wub.gif
Na o po to dar ir disnejus aisku prisidejo - Sparnai ziurimi kas antra diena doh.gif
Atsakyti