Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 19:27)
Nu kiek name gyvename, daugiau 200 nesu mokėjusi.
Čia tikrai džiovyklės jums tiek prasuka biggrin.gif

už elektrą ir aš nesu daugiau mokėjusi schmoll.gif
tikrai džiovyklės lotuliukas.gif
Atsakyti
Nus prizvengiau is klono thumbup.gif Zirzia, jeigu tu name gyventum, tai kiek tada uz elektra moketum blink.gif motera, tu kokia tais netaupi man regis biggrin.gif o vandens kiek kubinper menesi isvarot?

Viktorija, as Imuvasha irgi uzskaitau thumbup.gif Praeita sausi ziauriai padejo, dabar nuo gruodzio irgi panaudojo. Bet Imunotrofina, tai negali vaikas gert, nes pilvas labai neigiamai reaguoja. O tu ji ant tuscio skrandzio girdai? Nes kiek pamenu, info lapeli parasyta "gerti nieko nevalgius" g.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rifa @ 2014 01 27, 19:41)
O tu ji ant tuscio skrandzio girdai? Nes kiek pamenu, info lapeli parasyta "gerti nieko nevalgius"  g.gif

Jop, ryte vos akis pramerkia, šaukštelis į burną skrieja smile.gif
O nosį purškiu ryte prieš daržą ir vakare parsivežus. O jei bando susloguoti, tai kuo dažniau. Tfu tfu tfu, kol kas veikia.
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 19:27)
Nu kiek name gyvename, daugiau 200 nesu mokėjusi.
Čia tikrai džiovyklės jums tiek prasuka biggrin.gif

mes šiaip matyt netaupūs g.gif plius pas mane skalbiankė kas antrą dieną varo. vadinas džiovyklė irgi. indaplovė kasdien. o kur dar lemputės, kompai, kita buitinė technika, vonioj šildomos grindys... doh.gif
šiaip manau taupant galima būtų sumažint blush2.gif

QUOTE(Furtado @ 2014 01 27, 19:28)
Man atrodo, kad pas juos per mažai smegenų, kad suprastų diktatorišką teoriją  rolleyes.gif
Jau geriau tas, kur buvo fotkė arba koks ši cu....A nemėgstu tokių daiktų, ir gyvų ir ne, kurių dauguma ant svieto  cool.gif

nu gis negaliu visokių ši cu ir pan schmoll.gif plauko per daug, diedo alergijos visokios verysad.gif

-------------

rifa, vandens išvarom 18-20 kubų unsure.gif
name gyvent man ir nereikia, nes dabartinis butas - kaip namas biggrin.gif vieni draugai name gyvena pagal kvadratūrą netgi mažesniam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 18:35)
Prilijo, kiek Imunotrofina galima girdyti? 5 butelius sugirdžiau, gal gana? O Imuwash'as kažkada tavo paminėtas, tai stebukladarys

Immunotrofino šį sezoną net negirdau, nes nelabai mačiau jo poveikio, o Immuwashas tai man pasirodė tas pats kas nieko.
Šiandien pas LOR Sakalinską buvom, pabandysim pagal gydymo planą vaistais tas ausis ir slogas išgydyt, gal daugiau nieko ir neprireiks. Nes D ištisai slogos ir slogos, o paskui nuo slogos ir ausis skauda. Reikėjo kažką jau daryt.

Saules zuikis gerą zirziai šunį parodė lotuliukas.gif

Vandens po 20 kubų - siaubekas swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 20:35)
mes šiaip matyt netaupūs  g.gif plius pas mane skalbiankė kas antrą dieną varo. vadinas džiovyklė irgi. indaplovė kasdien. o kur dar lemputės, kompai, kita buitinė technika, vonioj šildomos grindys...

rifa, vandens išvarom 18-20 kubų  unsure.gif

Sakau, kad islaidune biggrin.gif nu kvadratura pas tave didele, tikrai kaip namas.

Tokia mazyte esi, nu bet apsukos visame kame max pagreiciu ijungtos bigsmile.gif
Atsakyti
As dar kaip as, nesu tooookia abzora, bet va mano vyrija tu patikek, eina atvere placiai burnas ir rankas biggrin.gif
Pvz dieds rytais sildosi po dusu doh.gif "juk taip malonu, kai karstas vanduo ant galvos teka"... Ir ka cia bepridursi...
O mazieji gi labai vonioj megsta mirkt doh.gif
Tad, kai pradedi deti grameli po gramelio - rezultatas akivaizdus cool.gif
Bet va, pasigirsiu - silumos prasme "suprastejau"
Namie tik 22 verysad.gif iki 24-25 kelt sazine nebeleidzia biggrin.gif duju kraniukas labai greit simtinem virsta lotuliukas.gif

Bet is esmes, tikrai pripazystu, gyvenam netaupiai blush2.gif
Nu bet o taciau, komfortiskai gyventi laaaabai gera wub.gif

O beje rifa, kaip ten tie tavo reikalai su namu? Judat ar vis ant vietos?
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 19:35)
Teisingas pirmasis atsakymų variantas smile.gif
7 m. minus 2 m. su vaiku namie.
Oho, bet čia turbūt su jūsų geoterminiu šildymu tokios elektros sąnaudos susijusios?
-----
Prilijo, kiek Imunotrofina galima girdyti? 5 butelius sugirdžiau, gal gana? O Imuwash'as kažkada tavo paminėtas, tai stebukladarys

Viktorija,neskaiciuoju buteliukais,nes jie pas mane 2gubu greiciu baigias,bet rudeni pradedu,pavasari baigiu.
Gal brolis Tau issamiau galetu info pateikt,as net nesigilinau,kiek ilgai vartot. g.gif

QUOTE(kustuce @ 2014 01 27, 19:45)
O ką manot apie rybomunyli ?

Nebandziau,tai praktiskai nieko nemanau,o teorija be praktikos ir lieka teorija...

Mūsų granulių kaina sezonui ir elektra kartu sudėjus - gaunasi panašus rezultatas kaip pas Song

QUOTE(Rifa @ 2014 01 27, 20:41)
Nus prizvengiau is klono  thumbup.gif Zirzia, jeigu tu name gyventum, tai kiek tada uz elektra moketum  blink.gif motera, tu kokia tais netaupi man regis  biggrin.gif o vandens kiek kubinper menesi isvarot?

Viktorija, as Imuvasha irgi uzskaitau  thumbup.gif Praeita sausi ziauriai padejo, dabar nuo gruodzio irgi panaudojo. Bet Imunotrofina, tai negali vaikas gert, nes pilvas labai neigiamai reaguoja. O tu ji ant tuscio skrandzio girdai? Nes kiek pamenu, info lapeli parasyta "gerti nieko nevalgius"  g.gif

Sveikos  4u.gif

Mano gauna nieko nevalge,jiems ziauriai patinka,is pat ryto praso syyyrupelio.

Imuwasho nebenaudoju,sloga jau senai beturejom.Tfu tfu tfu pasigirsiu-mylima loriste matem lapkriti.Naktinius kosulius su vemimais jau pamirsom.Zodziu be adenoidu vaikinas gyvena puikiai.Tik darzan neina rupuziokas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 01 27, 22:48)
Tik darzan neina rupuziokas  cool.gif

O kodel? Tau gaila paleist ar vaikas i isterija puola?

Maniskis pradejo isterikuot, kai pamato kad aukle jau atejus ir as iset ruosiuos... Bet tik iseinu pronduris, ramus kaip belgas pasidaro doh.gif
Vis pasiklausau uz duru - nereik net minutes asarom nudziut...
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 23:47)
Pvz dieds rytais sildosi po dusu  doh.gif "juk taip malonu, kai karstas vanduo ant galvos teka"... Ir ka cia bepridursi...

jei tik galit sau tai leisti,ko gi ne... smile.gif

apie vaiku ligas tai as sedziu subine suraukus,kad nepriskalbeciau ph34r.gif rugseji alergologe parase musu seimos gyd meiles rasteli,kad Deimantei adenoidus ziuretu,turbut reik operuoti.bet va iki siol dar to rastelio nenunesem rolleyes.gif 3xtfu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kažkaip nustebino daugelio nuomonė dėl spektaklių g.gif Man kažkaip kinoteatras ir spektalis nesulyginami dalykai. Kaina kone ta pati, bet spektaklio vertė žymiai didesnė. Pas mus į darželį, mokyklą irgi atvažiuoja spektakliukai, bet aš manau, kad bent porą kartų per metus reikia su vaiku nueit drauge į teatrą. Tik žinoma reikia atsirinkti kas vaikui patinka. Va maniškiai kol kas nemoka įvertinti baleto grožio. Jiems labiau prie širdies lėlių ar Raganiukės teatro repertuaras.

Elektros ir mes palyginti nemažai sunaudojam - apie 300 kwh. Daugiausia suryja elektrinis gyvatukas, norisi kad vonioj būtų šilta, tai ant maksimumo atsuktas.
Atsakyti
labs,
i kina R pirma karta nuvedziau tik spalio menesi berods, buvo gal 4 kartus jau.
o va i spektaklius vedu nuo 2,5 metu. jai labiau teatre patinka rolleyes.gif
Atsakyti