QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 19:35)
Teisingas pirmasis atsakymų variantas
7 m. minus 2 m. su vaiku namie.
Oho, bet čia turbūt su jūsų geoterminiu šildymu tokios elektros sąnaudos susijusios?
-----
Prilijo, kiek Imunotrofina galima girdyti? 5 butelius sugirdžiau, gal gana? O Imuwash'as kažkada tavo paminėtas, tai stebukladarys
Viktorija,neskaiciuoju buteliukais,nes jie pas mane 2gubu greiciu baigias,bet rudeni pradedu,pavasari baigiu.
Gal brolis Tau issamiau galetu info pateikt,as net nesigilinau,kiek ilgai vartot.
QUOTE(kustuce @ 2014 01 27, 19:45)
O ką manot apie rybomunyli ?
Nebandziau,tai praktiskai nieko nemanau,o teorija be praktikos ir lieka teorija...
Mūsų granulių kaina sezonui ir elektra kartu sudėjus - gaunasi panašus rezultatas kaip pas Song
QUOTE(Rifa @ 2014 01 27, 20:41)
Nus prizvengiau is klono
Zirzia, jeigu tu name gyventum, tai kiek tada uz elektra moketum
motera, tu kokia tais netaupi man regis
o vandens kiek kubinper menesi isvarot?
Viktorija, as Imuvasha irgi uzskaitau
Praeita sausi ziauriai padejo, dabar nuo gruodzio irgi panaudojo. Bet Imunotrofina, tai negali vaikas gert, nes pilvas labai neigiamai reaguoja. O tu ji ant tuscio skrandzio girdai? Nes kiek pamenu, info lapeli parasyta "gerti nieko nevalgius"
Sveikos
Mano gauna nieko nevalge,jiems ziauriai patinka,is pat ryto praso syyyrupelio.
Imuwasho nebenaudoju,sloga jau senai beturejom.Tfu tfu tfu pasigirsiu-mylima loriste matem lapkriti.Naktinius kosulius su vemimais jau pamirsom.Zodziu be adenoidu vaikinas gyvena puikiai.Tik darzan neina rupuziokas