Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 11:13)
Kazkaip niekad jonces nevedziau i joki spektakli... I darza atveza, tai ten kulturinasi. Mes i kina vaikstom  rolleyes.gif

Aš ir nevedžiau blush2.gif Darželis veda, arba darželin atvažiuoja koks lengvo turinuko. Į kiną einam, išvis, į Megą mes dažniausiai kai važiuojam, tai ten ardymasis vyksta, reikia tada visko, ir kino, ir picų, ir Megiuko doh.gif

QUOTE(Zivilka @ 2014 01 27, 11:54)
o kalbant apie kina, tik ne vaikams, ar kas buvot Redirected už Lietuvą? aš buvau jau pirmąjį savaitgalį. nu patiko žinokit. bent jau gero juoko dozė tai tikrai garantuota

Nebuvau ir tikrai neisiu. Kažkaip man nei tas Valentinas, nei kiti paskutiniu metu kinai nepaliko įspūdžio... Man geriau nueit į Domino spektaklius pažvengt negu į tokius filmus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 27, 13:12)
kazkada buvau jau minejus,bet va cia mano akim tavo klonas biggrin.gif

Uaaajj lotuliukas.gif Šitas gerulis, aš kai tokį pamatau mieste nu negaliu, šypsena nori nenori atsiranda biggrin.gif Zirzia, tikrai nebūk d..na, nepirk to fyfašunio...Kaip mano vaikas pasakytų, nenamones če sugalvojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 27, 12:54)
o kalbant apie kina, tik ne vaikams, ar kas buvot Redirected už Lietuvą? aš buvau jau pirmąjį savaitgalį. nu patiko žinokit. bent jau gero juoko dozė tai tikrai garantuota

Buvau.Didelio ispudzio nepaliko.Nuo keiksmazodziu gausos ausys raites blink.gif
Atsakyti
Oi, zirzia, oi, saulės zuiki, su tuo klonu pakėlėt nuotaiką nerealiai drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 01 27, 19:21)
Buvau.Didelio ispudzio nepaliko.Nuo keiksmazodziu gausos ausys raites  blink.gif

oo, palyginti su Zero, tai keiksmazodziu buvo minimaliai. man nesiraite, nes visi jie buvo kontekste, o ne tam ,akd butu.
Valentinas ir man nepaliko ispudzio. po pusmecio su diedu susigincijom, kad as nemaciau, akis isputus tvirtinau, kad jis tikriausiai vienas ziurejo. nu paskui prisiminiau.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 22:32)
Tai pas konkurentus sakai  g.gif zalius ar melynus? O gal raudonus?  biggrin.gif

Vadinas jau buvo uzpypinus komforto zona  biggrin.gif o kiek metu tu pradirbai anam darbe?

Teisingas pirmasis atsakymų variantas smile.gif
7 m. minus 2 m. su vaiku namie.

QUOTE(Song @ 2014 01 26, 23:06)
Už elektrą dabar, kai šalta, mokam apie 450 lt,

Oho, bet čia turbūt su jūsų geoterminiu šildymu tokios elektros sąnaudos susijusios?
-----
Prilijo, kiek Imunotrofina galima girdyti? 5 butelius sugirdžiau, gal gana? O Imuwash'as kažkada tavo paminėtas, tai stebukladarys
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 19:35)

-----
Prilijo, kiek Imunotrofina galima girdyti? 5 butelius sugirdžiau, gal gana? O Imuwash'as kažkada tavo paminėtas, tai stebukladarys

ane, man Imuwash ne jokio ispudzio nepaliko, kaip ir imunotrofinas. irgi 5 butelius sugirdzius buvau, va kas padeda, tai trasfer factor
Atsakyti
O ką manot apie rybomunyli ?

Mūsų granulių kaina sezonui ir elektra kartu sudėjus - gaunasi panašus rezultatas kaip pas Song
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2014 01 27, 18:19)
Zirzia, tikrai nebūk d..na, nepirk to fyfašunio...Kaip mano vaikas pasakytų, nenamones če sugalvojai biggrin.gif

nu tik jau tik jau - gražus šunėkas, plius aš jo nesinešiosiu po pažasčia ir kaspiniukų neraišiosiu cool.gif

QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 27, 18:35)
Teisingas pirmasis atsakymų variantas smile.gif

Oho, bet čia turbūt su jūsų geoterminiu šildymu tokios elektros sąnaudos susijusios?

myliu žaliusius biggrin.gif

o čia daug g.gif nes mes 350 visad mokam kas mėnesį tamsiuoju metų laiku. o kur dar dujos...

QUOTE(kustuce @ 2014 01 27, 18:45)
O ką manot apie rybomunyli ?

ne stebuklas. teisingiau jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 19:18)
nu tik jau tik jau - gražus šunėkas, plius aš jo nesinešiosiu po pažasčia ir kaspiniukų neraišiosiu  cool.gif

prie būdos pariši lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 27, 19:20)
prie būdos pariši  lotuliukas.gif

namie prie diktato pratinčiau flirt.gif
Atsakyti
Nu kiek name gyvename, daugiau 200 nesu mokėjusi.
Čia tikrai džiovyklės jums tiek prasuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 19:23)
namie prie diktato pratinčiau  flirt.gif

Man atrodo, kad pas juos per mažai smegenų, kad suprastų diktatorišką teoriją rolleyes.gif
Jau geriau tas, kur buvo fotkė arba koks ši cu....A nemėgstu tokių daiktų, ir gyvų ir ne, kurių dauguma ant svieto cool.gif
Atsakyti