o kalbant apie kina, tik ne vaikams, ar kas buvot Redirected už Lietuvą? aš buvau jau pirmąjį savaitgalį. nu patiko žinokit. bent jau gero juoko dozė tai tikrai garantuota
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 27, 11:54)
o kalbant apie kina, tik ne vaikams, ar kas buvot Redirected už Lietuvą? aš buvau jau pirmąjį savaitgalį. nu patiko žinokit. bent jau gero juoko dozė tai tikrai garantuota
rimtai?
aš kažkaip pamačius reklamą "užstopinau" ėjimą
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 12:56)
nu bojevikas Guy Richie stiliumi, bet humoro tikrai daug. pralekia 2 valandos nepastebimai. ir į Lietuvėlę iš tokio šono pasižiūrim, iš kokio nenorim niekas žiūrėti, vaizdeliai tai dieve padėk
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 12:48)
nuo kada visi pradejot eit?
jons gan anksti pradejo, bet motės taip anksti kazi ar vesiu. nes jau dabar matosi, kad jis nera toks uzkietejes multiku fanas...
plius dabar kinas gaunasi kaip laikas, skirtas jonui. kazkurio psichologo atsimenu gera patarima - kiekvienas vaikas turi tureti laika, skirta vien tik jam. tada demesiu nereik dalintis ir pan.
Pirma syki buvo vasara, birzeli, dar nei 2 metu neturejo. Mano darboviete vaiku dienos proga visiem darbuotoju vaikams uzsake tai kadangi nemokamai - pabandem. Tasyk jau ant galo eme blaskytis, norejo stoveti, "kalbino" prieky sedincius ir pan Bet siaip jam filmukai patinka, namie rodom tik atsiustus (ir cenzuruotus) tai drasiai issedi kad ir 2 val. Todel jau ejom kelis kartus, bet parenkam, kad butu veiksmo, tuomet idomu - "Sparnai", "Turbo" ir pan
Del demesio teisybe
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 27, 12:54)
Nebuvau ir neplanuoju. Nu netraukia manes tokie filmai nors tu ka
Vyra isleidau su broliu, sake ne stebuklas, bet siaip patiko.
Aš nusprendžiau, kad tas redirected nevertas kino teatro, namie pažiūrėsim
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 27, 13:12)
kazkada buvau jau minejus,bet va cia mano akim tavo klonas
ha ha ha haaahahahahahahahahahah
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 27, 13:12)
kazkada buvau jau minejus,bet va cia mano akim tavo klonas
charakteriu ar išvaizda
QUOTE(zirzia @ 2014 01 27, 14:34)
charakteriu ar išvaizda
realiai as jo charakterio nesu nagrinejusi,bet va tiek spalva,tiek ugis,tiek uzriesta nosis... nuuu...
dar prisiminiau,kad tu ir kailiniu megeja,o cia va koks puchavykas
''Šiai veislei būdingi visi geriausi šuns charakterio bruožai: ištikimybė, atsidavimas ir žinoma - begalinė meilė šeimininkui. Nežiūrint jo dekoratyvios išvaizdos ir nedidelio ūgio, špicas visada atkakliai saugos savo namus. Jis labai budrus ir pradės loti anksčiau, negu atėjęs svečias paspaus durų skambučio mygtuką. Špicai turi įgimtą norą įtikti šeimininkui, todėl nesunkiai galima išmokyti įvairių triukų. Jie yra labai išradingi ir dažnai patys prisigalvoja sau žaidimų.
Jie nepatiklūs svetimiems, prisiriša prie namų ir namiškių. Noriai mokosi komandų, tačiau iš šeimininko reikalauja pagarbaus elgesio ir kantrybės. Nors maži, nenusileidžia dideliems šunims, yra narsūs ir išdidūs. Kilus pavojui, drąsus ir ryžtingas.
Tai universalūs kompanionai: su vaikais gali žaisti valandų valandas, o su pagyvenusiais žmonėmis, susisukę jiems ant kelių, žiūrėti televizorių.''
apie save nieko neradai?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 27, 14:12)
cia geras
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 27, 13:57)
apie save nieko neradai?
nuuuu, yra biški... gal net ir daugokai