Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 21:23)
Taip, būtent tam tikrų kraujų.
Nieko, aš kantri. Kažkada šuo už 1000 eur kosmosas atrodė, bet va ėmė ir atsirado, tai tikiu, kad ir tam ateis laikas.

----
Ką iš X-faktorius metame? smile.gif

----

Tiesa, kas turite skalbinių džiovykles, kokias turite ir ar labai elektros sąnaudos padidėjo įsigijus?

o tu tada į jį ryškiai kaip ne į pet'uką žiūrėtum biggrin.gif norėtum veisti?
-------
liaupį metam. aš jau praeitą laidą buvau šoke, kad jis išliko. dėl t ant samo labai supykau cool.gif
-------
turiu miele. nepasakyčiau kad išaugo smarkiai. sprendžiu pagal tai, kad mano vieni labai taupūs draugai ją turi biggrin.gif
plius patogumas labai greit nusveria elektros sąnaudas.
ir dar - priklausomai, kiek dažnai naudosi, tiek ir elektros išnaudosi.

aš sutaupau labiausiai ant pūkinių striukių - nebereik nešt į valyklą. pati skalbiu, džiovinu - rezultatas žavus biggrin.gif tuo naudojasi tiek mano sesė, tiek kaimynai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 21:38)
o tu tada į jį ryškiai kaip ne į pet'uką žiūrėtum  biggrin.gif norėtum veisti?
-------
liaupį metam. aš jau praeitą laidą buvau šoke, kad jis išliko. dėl t ant samo labai supykau  cool.gif

Na, pirmiausia po normalias parodas (ne LT) pasimalti norėčiau, o tada jau ir apie veisimą galima būtų pagalvoti wink.gif

Jo, man Audrius ir Ieva ne prie širdies. Tai kas kad balsingi, bet visiškai ne scenos žmonės. Visada vienodi. Boooring.
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 21:53)
Na, pirmiausia po normalias parodas (ne LT) pasimalti norėčiau, o tada jau ir apie veisimą galima būtų pagalvoti wink.gif

Jo, man Audrius ir Ieva ne prie širdies. Tai kas kad balsingi, bet visiškai ne scenos žmonės. Visada vienodi. Boooring.

Mano viena bendradarbe su siuksciaplaukiu taksu varinejo po pasaulines parodas. Tai uzsiemimas ne is lengvuju ir ne is pigiuju biggrin.gif praktiskai visos atostogos pagal suni budavo. Tik jai paprasciau, nes buvo sena merga biggrin.gif
O tau gi antras vaikas tuoj ikalbetas bus lotuliukas.gif

------
Dar ieva man taip nekliuva, kaip audriukas... Nu tas isvis kaip mieta prarijes. O cia gi x faktorius, nu charizmos jebogu abiem truksta.

As uz andzela, paskui uz zygi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2014 01 26, 20:04)
Važiuosim į Selge beach resort & spa gegužės pradžioj.

Dekavoju 4u.gif

QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 20:12)
Matyt jau tas amžius, kada norisi turėti brolį/sesę. Man baigia galvą išūžti. Užeina bangomis ir pradeda man spaudimą daryti smile.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif bratva biggrin.gif

Ką iš X-faktorius metame? smile.gif

Man kazkaip visu gaila, ale Anzela mano akim issiskiria is ju visu.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 21:57)
O tau gi antras vaikas tuoj ikalbetas bus  lotuliukas.gif

Aš gi darbą pakeičiau, jokių vaikų schmoll.gif smile.gif

Aš tarp Andželos ir Žygio, galėtų abu likti ir duetu varyti biggrin.gif
Atsakyti
Andzela karts nuo karto nusidainuoja,nors jos charizma ima virsu
o ''Zvonkutis'' tai grynas Zvonkus biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, kas turite skalbinių džiovykles, kokias turite ir ar labai elektros sąnaudos padidėjo įsigijus?

Pas mus Bosch. Ar sąnaudos padidėjo nežinau, nes persikrausčius į namą jos ir taip padidėjo. O bute džiovyklės neturėjom smile.gif
Atsakyti
Ir kaip tau naujas darbas?
Pakeitei, nes norejosi kito ar pinigai nuleme?
O gal visai kito pobudzio nei dirbai?

------

Ne, nu liaupys pasirodo patinka liaudziai doh.gif
Atsakyti
Opapa... nerviukus patampė.

Zirzia, pobūdis nepasikeitė, nes pas konkurentus išėjau. Bet pareigos ir darbas toks, ko dar nebuvau dariusi. Tas ir veža, nes nauja, įdomu. Ir ne pinigai lėmė. Vyro keisti nenorėjau, antro vaiko gimdyti irgi ne, tai va nusprendžiau darbinėje srityje permainų ieškoti smile.gif Ir netikėtai greitai radau.
Ir šiaip sveika išeiti iš komforto zonos, tik sunku. Vieni laukia spyrio į užpakalį, kiti patys įsispiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 22:26)
Opapa... nerviukus patampė.

Zirzia, pobūdis nepasikeitė, nes pas konkurentus išėjau. Bet pareigos ir darbas toks, ko dar nebuvau dariusi. Tas ir veža, nes nauja, įdomu. Ir ne pinigai lėmė. Vyro keisti nenorėjau, antro vaiko gimdyti irgi ne, tai va nusprendžiau darbinėje srityje permainų ieškoti smile.gif Ir netikėtai greitai radau.
Ir šiaip sveika išeiti iš komforto zonos, tik sunku. Vieni laukia spyrio į užpakalį, kiti patys įsispiria smile.gif

Tai pas konkurentus sakai g.gif zalius ar melynus? O gal raudonus? biggrin.gif

Vadinas jau buvo uzpypinus komforto zona biggrin.gif o kiek metu tu pradirbai anam darbe?
Papildyta:
Dike, ir kaip name gyvenasi? Smarkiai isaugo islaidos islaikymui?
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 23:32)
Tai pas konkurentus sakai  g.gif zalius ar melynus? O gal raudonus?  biggrin.gif

Vadinas jau buvo uzpypinus komforto zona  biggrin.gif o kiek metu tu pradirbai anam darbe?
Papildyta:
Dike, ir kaip name gyvenasi? Smarkiai isaugo islaidos islaikymui?

kokia cekava biggrin.gif
Atsakyti
S.z juk cia as biggrin.gif visad cekava biggrin.gif prigimtis tokia
Atsakyti