Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 18:25)
Bet tu gi kalbejai apie naujo pirkima  g.gif ar as maisau kazka  g.gif

Kalbėjau, bet to, ko noriu, neįperku. O bet ko nepirksiu.
Atsakyti
Šiandien nuvariau į Litexpo kelionių parodą Adventur ir užsakiau kelionę į Turkiją. Vakar sugalvojom, šiandien jau turim, nėra ko laukti biggrin.gif Gegužę į Sidę važiuosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 01 26, 15:47)

bigsmile.gif superiniai! As sau tokios pat spalvos ir languotumo bliuskute parsisiunciau biggrin.gif

QUOTE(Dikė @ 2014 01 26, 19:18)
Šiandien nuvariau į Litexpo kelionių parodą Adventur ir užsakiau kelionę į Turkiją. Vakar sugalvojom, šiandien jau turim, nėra ko laukti  biggrin.gif  Gegužę į Sidę važiuosim  thumbup.gif

Nu brungioji manai taip issisuksi paprastai unsure.gif prasau su smulkmenom, kur, uz kiek, kokiam laikui blush2.gif
O kiek ta paroda dar veiks?

Mergai, zinokit antra diena buvom ant Lampedziu ledo thumbup.gif fantastika! Ledas toks skaidrus, kad vidury tvenkinio matosi ant dugno akmenukai, net zuvi didele, bet jau negyva matem bigsmile.gif Zmoniu mase! Vyras su paciuzom vaizdu dave, tik vakar krito ir antaki baisiai prasiskele, ale siandi vistiek varem smile.gif Ir as jau paciuzu uzsimaniau ax.gif

Zirziuk, aciu is anksto friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2014 01 26, 19:18)
Šiandien nuvariau į Litexpo kelionių parodą Adventur ir užsakiau kelionę į Turkiją. Vakar sugalvojom, šiandien jau turim, nėra ko laukti  biggrin.gif  Gegužę į Sidę važiuosim  thumbup.gif

kaina, viesbutis, kiek naktu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 19:02)
Kalbėjau, bet to, ko noriu, neįperku. O bet ko nepirksiu.

o kiek taviskis kastuoja?

mes kol kas eilėj veislyne stovim - bus vada, natys kiek mazyliu, tada matysim, ar atsiranda mums tinkamas ir norimas... bet jau diedui pasakyta, kad galim pradet taupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 19:41)

mes kol kas eilėj veislyne stovim - bus vada, natys kiek mazyliu, tada matysim, ar atsiranda mums tinkamas ir norimas... bet jau diedui pasakyta, kad galim pradet taupyt  biggrin.gif

Nu nu placiau prasau, kas per suo? g.gif

Tiesa, siandien mano vaikas sako - mamyte, as noriu mazo vaikucio, kuris pas tave pilveli uzaugtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rifa @ 2014 01 26, 19:45)
Nu nu placiau prasau, kas per suo? g.gif

Tiesa, siandien mano vaikas sako - mamyte, as noriu mazo vaikucio, kuris pas tave pilveli uzaugtu  wub.gif

jorkas. nieko daugiau negalim dėl alergijų iš to, ką įpirktume. o pirkt ne veislinį nenoriu.

tai mamuk, susimąstyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rifa @ 2014 01 26, 19:36)
bigsmile.gif superiniai! As sau tokios pat spalvos ir languotumo bliuskute parsisiunciau  biggrin.gif
Nu brungioji manai taip issisuksi paprastai  unsure.gif prasau su smulkmenom, kur, uz kiek, kokiam laikui  blush2.gif
O kiek ta paroda dar veiks?

Paroda šį savaitgalį buvo - penktadienį-sekmadienį smile.gif
Važiuosim į Selge beach resort & spa gegužės pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 19:41)
o kiek taviskis kastuoja?

Dafiga ir biški smile.gif Jūsų šeimyna 1,5 karto į Turkiją nuvažiuotų.

QUOTE(Rifa @ 2014 01 26, 19:45)
Tiesa, siandien mano vaikas sako - mamyte, as noriu mazo vaikucio, kuris pas tave pilveli uzaugtu  wub.gif

Matyt jau tas amžius, kada norisi turėti brolį/sesę. Man baigia galvą išūžti. Užeina bangomis ir pradeda man spaudimą daryti smile.gif.

QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 19:54)
jorkas. nieko daugiau negalim dėl alergijų iš to, ką įpirktume. o pirkt ne veislinį nenoriu.

Galite. Pvz. Vakarų škotijos baltasis terjeras (Westas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vik_torija: 26 sausio 2014 - 20:14
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 20:12)
Dafiga ir biški smile.gif Jūsų šeimyna 1,5 karto į Turkiją nuvažiuotų.
Matyt jau tas amžius, kada norisi turėti brolį/sesę. Man baigia galvą išūžti. Užeina bangomis ir pradeda man spaudimą daryti smile.gif.
Galite. Pvz. Vakarų škotijos baltasis terjeras (Westas).

nea, kaimynai turi. buvom namie, dieds sureagavo po poros valandu.
plius vestuko as nelabai - kadangi as labiausiai uz gyvuna, tai man ir teks jo prieziura. o vestukas baltas - kaip as ji isplausiu doh.gif jorkas gales bus nukirptas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 20:30)
nea, kaimynai turi. buvom namie, dieds sureagavo po poros valandu.
plius vestuko as nelabai - kadangi as labiausiai uz gyvuna, tai man ir teks jo prieziura. o vestukas baltas - kaip as ji isplausiu  doh.gif jorkas gales bus nukirptas  biggrin.gif

Gal ne į šunį smile.gif? O su jorku darėte eksperimentą?
Pet'uką imsi?
Atsakyti
QUOTE(Vik_torija @ 2014 01 26, 20:35)
Gal ne į šunį smile.gif? O su jorku darėte eksperimentą?
Pet'uką imsi?

aha, darem. kiti kaimynai jorka turi.

susimasciau is tikro, kad gal ne nuo vestuko, bet kazkaip nesinori bandyt... jau su kate suds isejo sad.gif
tai dabar norisi vos ne simtaprocentinio garanto, kad viskas bus gerai...

aha pet'tuka. nes nieks su juo nenori niekur vaiksciot, tuo labiau veist. man norisi gyvuno namie sau ir vaikams. bet su tinkamu charakteriu, be jokiu staigmenu...

ooo ko taviskis toks brangus? blink.gif gal kokio spec kraujo nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 01 26, 21:00)
ooo ko taviskis toks brangus?  blink.gif gal kokio spec kraujo nori?  biggrin.gif

Taip, būtent tam tikrų kraujų.
Nieko, aš kantri. Kažkada šuo už 1000 eur kosmosas atrodė, bet va ėmė ir atsirado, tai tikiu, kad ir tam ateis laikas.

----
Ką iš X-faktorius metame? smile.gif

----

Tiesa, kas turite skalbinių džiovykles, kokias turite ir ar labai elektros sąnaudos padidėjo įsigijus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vik_torija: 26 sausio 2014 - 21:27