Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 09:11)

Aš apie R apetitą geriau patylėsiu. Nesuprantam su mb kur jam tiek telpa

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Paulius suvalgo vos ne dvigubai daugiau nei Miglė... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Tai gal jiems čia dabar koks labai spartaus augimo periodas. smile.gif R suvalgo vištienos ketvirtį su bulvėm ir salotom ir po to dar paklausia gal varškėčių jam išvirčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 13:29)
Tai gal jiems čia dabar koks labai spartaus augimo periodas.  smile.gif  R suvalgo vištienos ketvirtį su bulvėm ir salotom ir po to dar paklausia gal varškėčių jam išvirčiau  doh.gif

biggrin.gif pavaro bachūras, tai jis gi sportuoja, ko tu nori, jam daugiau reikia biggrin.gif

Mano Danas pasikabina ant skalbinių džiovyklės ir kaba kaip ant turniko doh.gif
Papildyta:
Živilka, aš tave ir įdėjau į tą uždarą grupę, jei lankaisi FB tai užeik ir ten
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 12, 13:45)

Mano Danas pasikabina ant skalbinių džiovyklės ir kaba kaip ant turniko  doh.gif

O tu pažiūrėk Senukuose būna tokie spec skersiniai sportui, kurie įsisuka į durų staktą ir jos nežaloja. Mūsų pyplius puikiai laiko. Skersinis
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 14:52)
O tu pažiūrėk Senukuose būna tokie spec skersiniai sportui, kurie įsisuka į durų staktą ir jos nežaloja. Mūsų pyplius puikiai laiko. Skersinis

O, mano vyras kazkada buvo uzsvaiges, kad reikia kazko panasaus bigsmile.gif
Bet kaip ji pakabint, kad ir vaikams aukstis tinkamas butu ir netrukdytu praeit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 13:52)

reikia nupirkti, nes tie vaikai sienom eina, greičiau čia pavasaris, tai lauke galėtų karstytis kiek nori
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2014 02 12, 13:56)
O, mano vyras kazkada buvo uzsvaiges, kad reikia kazko panasaus bigsmile.gif
Bet kaip ji pakabint, kad ir vaikams aukstis tinkamas butu ir netrukdytu praeit g.gif

Tai jį nusukti ar užsukti yra sekundžių reikalas. Nebūtina nuolat laikyti pakabinus.
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 15:00)
Tai jį nusukti ar užsukti yra sekundžių reikalas. Nebūtina nuolat laikyti pakabinus.

A, nu nebent g.gif
Atsakyti
mes tai rezgam minty padaryt kopeteles vaiku vienam kambary, kaip kad mokyklos salese buna - tokios medines.
ant ju tada galima turnika kabint, plius siaip pasikarstyt.
dieds dar labai norėtu bokso kriause pakabint biggrin.gif

va radau, kazka tokio
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 12, 14:20)
mes tai rezgam minty padaryt kopeteles vaiku vienam kambary, kaip kad mokyklos salese buna - tokios medines.
ant ju tada galima turnika kabint, plius siaip pasikarstyt.
dieds dar labai norėtu bokso kriause pakabint biggrin.gif

va radau, kazka tokio

o tavo sienos ne popierinės? biggrin.gif nenukris tos kopėčios su visa siena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 12, 14:22)
o tavo sienos ne popierinės?  biggrin.gif  nenukris tos kopėčios su visa siena  biggrin.gif

turim viena sienos gabaliuka, kuri yra laukinė ir ten prikabinus nenusivoztu niekas biggrin.gif
nes pertvarines sienos tarp kambariu tikrai popierines biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 02 12, 10:56)
MeLady, siaip jau jus visi 3, bent sprendziant is foto, turit virssvori. ypac vyras ir dukra. 25kg tokio ugio vaikui yra gerokai per daug. tikrai virsyja visas procentiles.

tai kai tevai turi virssvori, nieko keisto, kad vaikas toks pats, nes turi genetini fona. plius tai atspindi seimos valgymo iprocius. genetikos nepasirinksi, o apie mitybos keitima visai seimai reiketu pamastyti.

is foto galima spresti neteisingai:)
gal reikia keisti mityba
Atsakyti