QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 14:18)
Prancuzka, o judu ne vienoj darbovietej dirbot kuriam teko iseit? Kazkodel jauciu, kad tau
kelios imones buvo.. faktas isejau as
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 11, 14:41)
ka vyras lygtai savininkas buvo, tai matyt ne jam teko iseiti
QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 14:56)
Pati esu dabar akmenukų dėliojimo ant svarstyklių etape. Bet visgi vaikų gerovė man yra net labai svarbus faktorius. Ta prasme, kad jei jų nebūtų, tai elgčiausi vienaip, bet kadangi jie yra, tai planuodama savo gyvenimą, turiu labai atsižvelgti ir į juos.
Tik nepagalvok, kad kritikuoju. Kiekvienas gyvenam taip kaip mums atrodo teisinga ir gera.
Tik nepagalvok, kad kritikuoju. Kiekvienas gyvenam taip kaip mums atrodo teisinga ir gera.
Tai viskas ok..kiekvienas o gi turi savo nuomone maniske tokia.. vaikus gimdai ir augini pasauliui.. ne sau.. dabar kentet kad vaikas gyventu ale pilnavertei seimoj? nematau prasmes.. as gyvenu tik viena karta.. kada man reiks pradet gyvent..nuo 50 As noriu but laiminga cia ir dabar
Ir klausimas kitas, kas geriau ar blogiau.. blogas seimos modelis ne i gera ir dukters suvokimui apie seima. Nenoriu kad jai taptu norma tai kas buvo mano seimoj. Nes taip neturi buti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 15:52)
Ne kiekvienas taip galėtų per save perlipti ir aukotis dėl vaikų. Sunku būtų kas dieną gyventi su graužatimi, kad va jis padarė ten kokią nors ir net negalvoja, kad kažką blogo padarė, o aš turiu aukotis. Mano akimis žiūrint, jau geriau vaikams išgyventi tas skyrybas, nei kas dieną matyti tėvų rietenas, prastą šeimos modelį, kad kažkuris aukojasi ar kenčia, nepagarbą ir t.t..
va va
QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 11, 18:21)
o kiek ilgai svėrei ir mąstei? tai buvo blogumas visame kame ar tiesiog tam tikras poelgis ar įvykis? vis pamastau, kas turi nulemti tokį moters sprendimą ir kads jau tas galutinis taškas
2 metai..manau pakankamas laiko tarpas suvokt ko nori Na as nesipletosiu..priezasciu buvo daug. O ivardint nenoriu..nes nenoriu cia viesjoj erdvej skalbiniu skalbtis Kas buvo tas..gyvenu toliau..
QUOTE(Dikė @ 2014 02 11, 19:29)
Svarbu dabar viskas gerai Išgražėjus visa kiek matau FB
aciu
Apetitas.. maniske visiskai nevalgi. mesos vis dar nevalgo.. Siaip tai dabar tokia isstypus... as jau pavargau su ja deretis del kiekvieno kasnelio.