Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai, 2009 m.

QUOTE(zirzia @ 2014 02 11, 14:18)
Prancuzka, o judu ne vienoj darbovietej dirbot  g.gif kuriam teko iseit? Kazkodel jauciu, kad tau

kelios imones buvo.. faktas isejau as smile.gif

QUOTE(Zivilka @ 2014 02 11, 14:41)
ka vyras lygtai savininkas buvo, tai matyt ne jam teko iseiti  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Nuska @ 2014 02 11, 14:56)
Pati esu dabar akmenukų dėliojimo ant svarstyklių etape. Bet visgi vaikų gerovė man yra net labai svarbus faktorius. Ta prasme, kad jei jų nebūtų, tai elgčiausi vienaip, bet kadangi jie yra, tai planuodama savo gyvenimą, turiu labai atsižvelgti ir į juos.
Tik nepagalvok, kad kritikuoju. Kiekvienas gyvenam taip kaip mums atrodo teisinga ir gera.

Tai viskas ok..kiekvienas o gi turi savo nuomone 4u.gif maniske tokia.. vaikus gimdai ir augini pasauliui.. ne sau.. dabar kentet kad vaikas gyventu ale pilnavertei seimoj? nematau prasmes.. as gyvenu tik viena karta.. kada man reiks pradet gyvent..nuo 50 biggrin.gif As noriu but laiminga cia ir dabar smile.gif
Ir klausimas kitas, kas geriau ar blogiau.. blogas seimos modelis ne i gera ir dukters suvokimui apie seima. Nenoriu kad jai taptu norma tai kas buvo mano seimoj. Nes taip neturi buti smile.gif

QUOTE(Teilupe @ 2014 02 11, 15:52)
Ne kiekvienas taip galėtų per save perlipti ir aukotis dėl vaikų. Sunku būtų kas dieną gyventi su graužatimi, kad va jis padarė ten kokią nors ir net negalvoja, kad kažką blogo padarė, o aš turiu aukotis.  Mano akimis žiūrint, jau geriau vaikams išgyventi tas skyrybas, nei kas dieną matyti tėvų rietenas, prastą šeimos modelį, kad kažkuris aukojasi ar kenčia, nepagarbą ir t.t..

va va drinks_cheers.gif

QUOTE(GreenEyes @ 2014 02 11, 18:21)
o kiek ilgai svėrei ir mąstei? tai buvo blogumas visame kame ar tiesiog tam tikras poelgis ar įvykis?  vis pamastau, kas turi nulemti tokį moters sprendimą ir kads jau tas galutinis taškas rolleyes.gif

2 metai..manau pakankamas laiko tarpas suvokt ko nori smile.gif Na as nesipletosiu..priezasciu buvo daug. O ivardint nenoriu..nes nenoriu cia viesjoj erdvej skalbiniu skalbtis smile.gif Kas buvo tas..gyvenu toliau.. smile.gif

QUOTE(Dikė @ 2014 02 11, 19:29)
Svarbu dabar viskas gerai  mirksiukas.gif  Išgražėjus visa kiek matau FB  thumbup.gif

aciu smile.gif

Apetitas.. maniske visiskai nevalgi. mesos vis dar nevalgo.. doh.gif Siaip tai dabar tokia isstypus... as jau pavargau su ja deretis del kiekvieno kasnelio.
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 02 12, 10:23)
Siaip tai dabar tokia isstypus... as jau pavargau su ja deretis del kiekvieno kasnelio.

Iš nuotraukų puikiai atrodo, jei kraujas geras, geležies pakanaka, tai gal atsipalaiduok ir tu. tongue.gif O į daržą eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teilupe: 12 vasario 2014 - 10:27
MeLady, siaip jau jus visi 3, bent sprendziant is foto, turit virssvori. ypac vyras ir dukra. 25kg tokio ugio vaikui yra gerokai per daug. tikrai virsyja visas procentiles.

tai kai tevai turi virssvori, nieko keisto, kad vaikas toks pats, nes turi genetini fona. plius tai atspindi seimos valgymo iprocius. genetikos nepasirinksi, o apie mitybos keitima visai seimai reiketu pamastyti.
Atsakyti
kvietkelis kaip visada teisingai atviras biggrin.gif

lendu ir as i fotkes paziuret
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2014 02 12, 11:27)
Iš nuotraukų puikiai atrodo, jei kraujas geras, geležies pakanaka, tai gal atsipalaiduok ir tu.  tongue.gif  O į daržą eina?

Nu su krauju viskas gerai smile.gif Jo lanko darziuka..paserga bet lanko 4u.gif taigi issirysom bedas... pasirodo kad visos ligos l ir daug ju ir greitai progresuojancios ne siaip sau. O dama gyvena pastoviam alergiam fone . Cia ir taip mastem ir taip.. kol viena diena.. po siaubingu ligu, mylima gydytoja sako.. dvj pasidarom visus tyrimus.. imonuo visi, ASO, virusai, bakterijos, alergijos.. nu ir ka viskas svaru pas ja..puikiai net.. o alegija tik kraujas rodo. Nors kiekvienais metais darydavau tatyrima antkalni ant rankytes visada viskas ten ok buvo.. o siemet eme ir islindo visas geris doh.gif tai dabar vaistus geria.. nu ir kazkaip laikomes smile.gif dar siulo tonziles operuot.. nes ten kai imi tepineli auksinis stafilokokas ir streptokokas sedi.. bet ASO geras. Tai nzn dar del sito kazkaip mastau smile.gif
Atsakyti
Prancūzyte, užeik į uždarą FB grupę, ten galėsi ir paatvirauti jei noro bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 12, 12:55)
Prancūzyte, užeik į uždarą FB grupę, ten galėsi ir paatvirauti jei noro bus  smile.gif

Tai as uzejus uzejus.. pakviete ir mane 4u.gif O atviraut noro neturiu .. smile.gif As jau atkalbejus..viska nebenoriu kapstytis..po sena s.. gyvenu siandiena.. prisimenu vakarykstes klaidas ir svajoju apie rytoju.. dabar, siandien man viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Laba,

na musu duomenys tokie: Urte 113cm ir 18kg,Ugnius 108cm ir 22kg.Kitaip tariant dukra valgymo iprociais i mama,sunus i teti,o bendra isvada persa,kad seimos valgymo iprociai nestabilus biggrin.gif

Ugnius pas mus gauna daug iskrovu namie-paspirtku varo visa diena po namus,koridoriuj stovi krepsinio lenta ir verciames vis su teciu pametyti i kase.Gal sukusim kazkada g.gif
Tik del ko susipergyvenau,kad isgirtau Urte ji storu vadinant...Teko padiskutuot apie storuma doh.gif
Papildyta:
O prancuzyte apziurejau FB nereali moteris,super atrodot abi su dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 02 12, 12:15)
Laba,

na musu duomenys tokie: Urte 113cm ir 18kg,Ugnius 108cm ir 22kg.Kitaip tariant dukra valgymo iprociais i mama,sunus i teti,o bendra isvada persa,kad seimos valgymo iprociai nestabilus  biggrin.gif

vajetau kokie dideli bigsmile.gif
fotkėse tėvai neatrodo iš milžinų kategorijos cool.gif
Atsakyti
Gustas irgi 112 cm ir jau pasiekė 18 kg, bet atrodo tai kūdas kaip dratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 12, 13:35)
vajetau kokie dideli  bigsmile.gif
fotkėse tėvai neatrodo iš milžinų kategorijos  cool.gif

Mano ugis 173cm,o tecio juk nematei ax.gif jis pas mus pries facebook biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 02 12, 12:39)
Mano ugis 173cm,o tecio juk nematei  ax.gif  jis pas mus pries facebook  biggrin.gif

mano dieds irgi buvo pries, alia achilo nutraukimas pakoregavo nusistatymą biggrin.gif

bet kazkoks dieds smezavo fotkej, vadinas apmovei biggrin.gif
Atsakyti